Sofia donează pentru Swimathon

Ieri am pornit pe pagina de FB a blogului un mic eveniment de donații, dat fiind că am făcut curat în dulapurile Sofiei și mi-am dat seama că i-au rămas mici multe lucruri frumoase pe care nici n-a apucat să le poarte. Rochii de vară, pantalonași, ii, sandale frumoase… Așa că m-am gîndit să le trimit la treabă pe lucrușoare, să adune și ele niște bani pentru copii.

Am pus pe umerașe, am pozat, am editat poze, am măsurat. O bucurie, vă spun, mai ales că zilele astea ar trebui să stau numai în pat, că băiețelul împinge puternic spre ieșire și sînt abia în 33 de săptămîni. Așa. Puteți licita pentru obiecte, prețul de start e simbolic, 5-10 lei (pentru lucruri care au costat de noi în jur de 50-100 și au fost purtate puțin sau chiar deloc). Singura chestie e că trebuie să veniți la mine să luați lucrurile, că nu prea merită să dăm bani și la curieri și eu la poștă nu calc!

Unde se duc banii? Către proiectele Swimathon București, un eveniment caritabil care-și propune să strîngă bani pentru mai multe asociații și fundații care sprijină copii bolnavi. O mulțime de bloggeri și persoane publice vor înota pentru a atrage atenția asupra acestor proiecte și pentru a strînge bani din donații. Eu nu știu să înot, așa că m-am gîndit să ajutăm altfel. Cîștigătorii licitației pot dona bani online către ce proiect doresc, prin formularul de aici. Sau îmi pot lăsa banii mie cînd vin să ia lucrurile, eu îi adun pe toți, adaug și eu donația noastră și donez toți banii Asociației Unu și unu (pe acesta l-am ales eu să-l susțin, este o asociație care ajută bebelușii născuți prematur), pentru care vor înota Bogdana, Ana Maria Mitruș, Tily Niculae și Mămica Urbană.

Între timp s-a mai adăugat o mămică evenimentului nostru, ea are băiețel, așa că găsiți acolo lucruri și pentru flăcăi. Puteți licita pînă luni la prînz, cînd facem listele cu cine ce a cumpărat.

Vă mulțumesc de pe acum pentru implicare, sînt sigură că se vor aduna bănuți importanți pentru micuți!

Licitația se întîmplă aici:

Puteți da click pe oricare dintre poze, apoi navigați printre ele și vedeți dacă vă place ceva. Sînt și cîteva produse de la Le Petit Marseillais si citeva carti de sfaturi pentru parinti, vedeti voi. Poftiți de licitați!

5 Comments

 1. Oana

  Bine si io care n-am cont pe facebook??? In alta ordine de idei, felicitari pentru implicare, esti minunata!

 2. Te felicit si te incurajez din toata inima – ofc ca eu am vazut anuntul la 12.26 :)) c-asa-i cu nunta pe vine si Corbi in restul timpului. You rock, ce sa mai! Ma bucur ca a avut succes campania ta!!

 3. angela

  Eu am vazut anuntul abia azi stiind ca tu in wkeend nu scrii pe blog si cam toate lucrurile au fost adjudecate cu toate ca licitatia este deschisa pana azi

  • Printesa Urbana

   pina azi la 12 a fost deschisa (am anuntat din start, ca sa nu fie discutii), multumesc pentru interes.

 4. angela

  Eu am vazut anuntul abia azi stiind ca tu in wkeend nu scrii pe blog si cam toate lucrurile au fost adjudecate cu toate ca licitatia este deschisa pana azi
  Scuze intre timp am intrat pe fb si am vazut inchiderea licitatiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *