O ducem la nivelul următor?

Vreți să facem un grup pe FB să schimbăm acolo idei despre cum să le supraviețuim ăstora mici? Avem voie și cu frivolități, desigur, că doar prințese sîntem cu toții (măcar puțin). Am tot alungat ideea asta, deși periodic mă mai întreabă lume de ce nu fac și asta, că tot interacționam aici pe stilul forum. Drept e că timp de administrat un grup nu am, probabil de-asta nici nu mă înghesui. Și-n plus, mi-e drag să văd lumea cum își întinde mîini de ajutor aici în comentarii, spre folosul tuturor, inclusiv al celor care nu-s poate la fel de vorbăreți.

Dar dacă vreți, simțiți că-s lucruri multe care ne aduc laolaltă și credeți c-ar fi activitate acolo, facem. Numai să nu mizați pe mine să anim atmosfera non-stop, că abia mă descurc cu blogul, pagina de FB și mesajele private pe care le primesc pe toate părțile (plus copil, job, casă, burtă, cunoașteți refrenul). O să răspund cu drag la întrebări și poate-oi și posta cîte ceva, baza va fi însă la voi.

Singura condiție e să ne știm, adică să aveți deja interacțiune în regat (mă gîndesc la un minimum trei de comentarii la posturi anterioare). Așadar, dacă doriți înăuntru, cereți să intrați aici, să vă adaug marelui grup regal. Dacă nu sîntem prieteni nu vă pot adăuga eu, și probabil nu sîntem, că eu am profilul privat pe FB, sînt prietenă doar cu cei pe care îi cunosc de mult timp, family, stuff. Vedem cum merge o lună, fără contract și obligații. Dacă e fun, păstrăm, if not, revenim la blog-only și gata, no regrets.

Ah, și vă mai aduc aminte de Social Media for Parents, care are loc marți pe 8 iulie de la 1 la 6 seara. Voi vorbi și eu în cel de al doilea panel, despre blog, brand, ce mi-a adus și ce mi-a luat, despre ce cred eu c-am făcut bine și ce-am făcut prost. În primul panel vor fi speechuri despre parenting susținute de specialiști (Urania Cremene, Gaspar Gyorgy). Participarea e gratuită, mai sînt cîteva locuri, puteți solicita o invitație aici.

Deci, to Fb grup or not to FB grup?

139 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *