Joc gravid de umbre

Aseară mă duceam la somn și-am observat că în umbră mi se-arată o femeie aproape suplă. Uuuuh, sexi mamah, mi-am zis, u still got it, yeaaah!

20140702_230229

Apoi m-am întors într-o parte șiiiii…..

20140702_230252

:))))) Sexi mamah hippo style!

După cum observați, deja nu mai încap în poză. Ciudat lucru, în ultima săptămînă am slăbit, probabil din cauză că mă chinuie rău refluxul, mor de cald și nu prea reușesc să dorm. Burta însă nu pare să se lase intimidată, e pusă pe cucerit noi culmi exterioare, cu greu îmi mai țin echilibrul, iar lumea mă întreabă uuuuu n-ai născut? Nu, domnilor, nu numai că încă n-am născut, dar bănuiesc că burta mai are de crescut, băiețelul mai are de luat ca un kilogramm, care tot în burtă se va duce, garantat.

Într-o lună o să-l avem în brațe pe micul Iv, despre care Sofia spune că o să fie dăguț și pumos și ioz. Am încredere în ea, e clar că știe despre viață mai multe ca mine, poate chiar îl vede prin buric ca prin vizor, poate-și fac deja planuri de joacă împreună, cine știe, mama află ultima, ca de obicei…

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

50 comentarii

    • Ai avut o postare mai demult legata de diminutive la care am ras copios :D. Din pacate, si pentru Ivan ar fi Ivanus (a se citi cu sh in coada, nu am diacritice) si Ivanel. Dar presupun, daca esti destul de inventiv, poti gasi diminutiv la orice.

      Numele este superb. Cand e mai maricel sa ii cititi Ivan Turbinca, dar sa fie de varsta scolara, Creanga e cam sadic asa :)).

    • Voi avea grija maxima sa nu fie Invănuș sau Ivănel. 🙂
      Ivan Turbincă e un tip destul de cool, o sa-l amuze, da!

    • Da, pai numele nostru de familie e ucrainian, bunicul de pe tata e Ioan, eu sint Ioana, ni s-a parut potrivit pe toate partile. 🙂

    • este una din povestile mele preferate (poate chiar cea mai) si i-am citit-o deja Sofiei. nu a inregistrat mai nimic din ea, nici de draci, nici de nimic, ma asteptam sa intrebe cate ceva, dar nu.

      insa eu daca vreau sa ma rad singur ma gandesc la „Șopârcai cât șopârcai, dar cu Ivan nu șopârcai!”

    • Exact Robo! Si eu cand imi aduc aminte de fraza asta rad singura prin casa…sotului nu i s a parut asa de amuzanta

    • Macoveiciuc Ivan 🙂 Da, are asa o rezonanta speciala. Se adauga si Chicet sau numele dinainte de casatorie l-ai pastrat doar tu?

    • Varianta cu pastrat doar unul un nume nu e legala. Fie iau amindoi sotii numele unuia, fie iau amindoi ambele nume, fie ramine fiecare cu numele lui. 🙂

    • s-a schimbat legislația, Ioana! El poate rămâne la numele lui de familie… iar tu să-l păstrezi pe al tău și să-l adaugi pe-al lui… eu mi-am schimbat numele de familie la 7 ani de la căsătorie, după ce am născut (mi-am reluat și numele meu de familie + al lui)… deci se poate!

    • A, da? Habar n-aveam, ce interesant… (bine, nu c-as vrea sa lungesc si mai mult numele de familie, e ok la noi asa cum e) 🙂

    • Păi e Sof, era normal să fie Iv, dar recunosc, nu m-am prins din prima că-i de la Ivan. Mie-mi place, că-s aci, la graniță cu rușii. Ucrainieni, deh!
      Să fie cu sănătate. Și chiar ești sexi.

  1. Arati excelent, si din fata si din profil!!
    Si… cum il cheama pe Baietel????
    Am citit si recitit si… unde, cine?

  2. Foarte barbatesc numele.Frumos….
    @Laura:Mihut?:)))pe barbatu meu il cheama asa si cate probleme are:)))
    Bunica:Aaaa,cum ai zis?Micut?(si el nu e mic deloc)
    Nu!Mi-hut!
    Bunica:Asa,Ticut!
    Iar pentru straini e Mike direct,nu se mai complica:)

    • e Mihnea Damian in acte…Mihu mic pe log la ma-sa si Mihut pt sufletelul ma=-sii

  3. Foarte frumos numele 🙂 Uite o poezie scrisa de Iv cel naiv, parca ti se potriveste:

    „infinite matrioska

    tu eşti o doamnă de fier
    şi ca orice doamnă de fier
    ai în interior o altă doamnă de fier
    care are în interior o altă doamnă de fier mai mică
    care are în interior o fetiţă
    pofticioasă
    severă, corectă
    cu aer fericit,
    care se arată doar băieţeilor
    încăpăţânaţi şi curioşi să afle ce are
    pe dinauntru o doamnă de fier;
    ce mă interesează pe mine
    e să aflu ce are pe dinauntru
    această fetiţă
    poate un”

  4. Ohoo sexi mamma ce burtica ai.Cand aveam 4-5 luni de sarcina ma intrebau cum e pe ultima suta de metri si nu ma credeau cand le spuneam ca n-am decat 5 luni si inca 4 de asteptat :)).Acum ma cam oftic cand vad alta gravida,mi-e cam dor 😀

  5. Si pe tatal meu il cheama tot Ivan. Bunicii mei sunt sarbi, lui de acolo i se trage. Ma bucur mult sa vad ca mai sunt si copii care poarta numele acesta, noi credeam ca va apune curand.

    • Noi nu mai cunoastem nici unul (nici adult nici copil), dar poate lansam o moda, cine stie… 🙂

    • Și eu credeam că va fi unic Puștiul meu – bine, e, că-i al meu, dar la nume zic – dacă-i Alexis (Marc Alexis)… așa, ca Zorba, spirit liber și neobosit. Acum descoperim că mai sunt, unul sigur știm. Și mai e și faza cu… păi e nume de fată? :))

  6. Ai chef de glume. Asta e bine. M-ai făcut să zâmbesc cu „sexi mamah hippo style”.
    Eu nu mai țin minte Ivan Turbincă. Mă duc sa citesc, poate o conving și pe Sara să mă asculte. Nu îi place când îi citesc eu, nici să îi cânt… Eeehhh…
    In altă ordine de idei, mă bucur ca pot sa citesc blogul si de pe celular. Thanks!

  7. Buna, Printesa! Si eu sunt ucraineanca din Romania iar in jurul meu sunt o gramada de baieti faini (verisori, prieteni) ce poarta numele de Ivan (de altfel e un nume foarte comun la ucraineni!). Ma bucur sa aud ca nu aveti o problema sa recunoasteti radacinile din care va trageti. Ca variante de diminutive ucrainene pentru Ivan ar fi Ivanko, Invancek. Varianta glumeata pt numele acesta ar fi Ivandelo :)). Varianta ruseasca de diminutiv ar mai fi Vaniusha, Vania. Iti doresc o nastere usoara!

    • Vania e foarte fain! Si Ivandelo, poate fi numele lui de scena daca decide sa se faca dresor! 😀

    • Și mie îmi plac numele cu sonorități slave. Felcitări pentru alegere, un nume frumos. 🙂

  8. Vai, ce inspiratie faina printeso ! Si sunt convinsa ca ii vei inspira (in continuare) si pe altii.
    E abia al 2-lea comentariu pe care indraznesc sa ti-l las, dar sa stii ca atunci cand voi fi mare (momentan sunt in stadiul AMR 1 sapt.pana la prezentarea liceneti :D), cu siguranta voi lua in vedere numele minunilor tale pe lista pt bebe (care va veni si el, la un moment dat, I guess)

  9. Eu iti citesc cu emotie postarile pentru ca exact in stadiul asta eram anul trecut 🙂 Noi ne pregatim de mot acum…
    Foarte frumos numele! Si foarte fain alintul slavon de Vania! Sa fiti sanatosi si voiosi cu totii!

  10. sigur se lanseaza o moda cu numele, asa e la noi, unii sunt mai inspirati si altii …dupa ei fuga fuga!

    Printesa, arati foarte frumos, sa fie totul bine pana la capat iti doresc!

  11. Tin minte ca Ivan Turbinca a fost prima piesa pe care am vazut-o. M-a dus matusa mea de la capitala (eu crescand mai la sat :))) – Fieni, jud. DB) si mi-a placut foarte mult, apoi mi-a cumparat si o rochita, o tin minte si acum era alba, de matase, cu floricele rosii, foarte frumoasa (dupa ce am purtat-o eu mi-a confiscat-o nepoata-mea din dulap (cand am plecat la facultate si a inceput maica-mea sa stearga urmele mele :))), acum ea e in clasa a X-a, iar eu am 2 copii… Am numai amintiri frumoase cu Ivan si turbinca lui 🙂 Nastere usoara, sa fie sanatos si sa va bucurati de micut!

  12. Ooooooooooo, ce frumos! Parca retraiesc si eu momentele acestea! S-a intamplat cu cca 7 luni in urma. Si tot al doilea bebe! Si tot baiat! Si prima tot fata! Ce coincidente frumoase! Ma bucur pentru tine si iti urez Sarcina usoara in continuuare! Despre vreme………. ea nu va tine cu tine! Gradele cresc, burta creste……… dar trebuie sa te gandesti la sentimentele pe care le vei retrai atunci cand il vei tine in brate prima oara! Este diferit! Sau pentru mine, cel putin, asa a fost! Am trait alte sentimente! Mai mature, mai profunde, mai pamantene! Suna ciudat, dar asa a fost! La fetita eram putin cam aeriana! Nu stiam ce se intampla de fapt cu mine! Acum stiu, si este tare frumos! Greu, dar frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *