Ajutorul de zîn se va numi…

Habar n-aveam eu joi seară că schița de articol la care lucram avea să devină vineri cel mai comentat material din istoria blogului! Şi nu-i vorbă, sînt obişnuită cu suta de comentarii la articole, mă bucură întotdeauna feedbackul consistent de la cititori, dar chiar 600 de comentarii, uau! Se vede treaba că v-a plăcut joaca de-a năşitul (mult mai mult decît mie, în orice caz). Sau poate v-a plăcut premiul sau conceptul concursului, habar n-am, cert e că a fost ditamai petrecerea şi cel mai mare brainstorming colectiv aici pe blog, iar eu m-am bucurat din umbră în timp ce aprobam comentarii la două mîini.

Ei bine, dintre propunerile voastre am ales un nume ajutorului de zîn. Îl va chema KidoBT! Felicitări, DS, ai botezat ajutorul de Zîn care este imaginea Depozitului KidCont de la Banca Transilvania.

v2-DragoBT-Printesa-Urbana

Pe 23 şi 24 februarie, Banca Transilvania organizează exclusiv online un eveniment de shopping bancar, adică în aceste două zile veți beneficia de produse financiare speciale în condiții avantajoase. Doar online, doar astăzi și mîine. Oferta completă o găsiți aici.

Bravo, DS, cum te simți în calitate de naşă de produs bancar? 🙂

A doua veste pe care v-o dau este numele cîştigătorului setului de dormitor, generat de Random.org dintre toți cei care au avut comentarii valide la articolul de vineri. Norocoasa este Mariana, care a propus numele Nică, felicitări, te rog să-mi trimiți pe email datele tale de contact!

Mulțumesc încă o dată tuturor pentru participare şi spor la shopping online!

8 Comments

 1. Florentina

  pff, ce aproape am fost 😀
  propusesem kidBT

  • Florentina

   BT Kid, scuze :))

 2. Felicitari castigatoarelor! 🙂 chiar ca ne-am adunat multi 😉

 3. DS

  yupeee, primul ‘copil’ nasit :)))
  ma bucur ca am putut contribui

 4. Petronela

  Felicitări câștigătoarelor!
  Eu propusesem Kidobete 🙂 Sooooooooo close 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *