La Digi 24, despre căpușe, soare și vacanțe

Am filmat zilele trecute un material scurt despre căpușe, protecție solară și cum ne ferim copiii mici de indigestii și enterocolite în vacanțe. Click play.

Dacă nu vă merge, puteți vedea materialul aici.

Despre căpușe am scris mai mult aici, iar despre protecția solară aici.

Hope you like us! 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

15 comentarii

    • Nici mie nu mi-a mers pe Chrome. Am incercat pe Internet Explorer si acolo a mers.

  1. Din pacate nu imi merge filmuletul nici de pe calculatorul de la serviciu (Internet Explorer), nici de pe mobil (Chrome pentru iOS). Nu imi apare butonul de play deloc, se vede doar in preview ca ar fi, dar cand intru in articol nu apare.

  2. Da, asa este nu mai exista buton de play. Mai devreme l-am putut viziona insa acum nu se mai poate (de pe acelasi desktop).

  3. Mi se pare mie sau am mai vazut video asta sfarsitul de saptamana pe digi,nu imi aduc aminte ziua si ora.O familie frumoasa!!

  4. eu pot vedea si de pe chrome pe desktop si de pe android, dar ce-i drept in android nu-l vad embed ci ma pune sa-l deschid cu aplicatie de video.

    dati un refresh paginii daca nu vedeti butonul de play in mijlocul pozei, la mine a functionat

  5. Sunteti frumosi cu totii!
    Materialul e interesant si binevenit.
    Nici la mine nu a mers din prima, dar am dat refresh la pagina de 2-3 ori si de multe ori click pe imagine, nu m-am lasat si pana la urma a mers 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *