Reduceri și cadouri de 1 iunie (P)

Parcă de Ziua Copilului pe vremea în care eram copil și cu vîrsta, nu doar cu sufletul și mintea, nu se făceau cadouri. Îmi amintesc cîte-un balon într-un an sau o acadea în altul, dar mai mult de-atît, nu prea. Ne jucam ca de obicei, între noi, pe-afară, sau în camera unuia dintre noi, dacă ploua. Sau poate primeam cadouri și am uitat, am rămas doar cu amintirea jocului, care nu era diferit de restul zilelor din an. Dar știam ca 1 iunie e Ziua Copilului, era normal să aibă și copilul ziua lui, dacă mama are, femeia are, munca are, Crăciunul are, Anul nou are.

Mă bucur că zilele astea festive au căpătat amploare, că se organizează evenimente, concerte gratuite, că se fac promoții și reduceri, orice prilej de bucurie merită vîlvă şi promovare. Copiii trebuie să primească daruri, cîtă vreme nu-i îngropați în jucării de nu mai știu pe ce să pună mîna.

Mereu e nevoie de o haină nouă, de un ciorap, de un papuc, mai ales pentru cei mici, care cresc cu viteza luminii și imediat crapă capsele pe ei și le ies degețelele din sandale. Eu sînt fana reducerilor și promoțiilor, îmi fac liste cu cele necesare și aștept cuminte următorul eveniment cu discounturi. M-am bucurat să aflu de la eMAG că și 1 iunie e un astfel de prilej, aşa că vă povestesc scurt despre reducerilor lor de azi.

Găsiți prețuri mici la jucării, haine, încălțăminte, accesorii, scutece, cărucioare, mobilier pentru copii, cărți. Sînt body-uri la 20 de lei, pijamale la 30, rochii Sofiaman la 25 de lei, papucei Attipas la 55 de lei, proiector pentru nani la 75 de lei, șlapi Disney la 16 lei. În plus, la orice jucărie cumpărată primiți un cadou. Găsiți toate ofertele aici.

Tot azi este și ultima zi în care puteți cîștiga la tombolă excursii oferite de furnizori eMAG. Pentru orice produs Canpol cumpărat de pe eMAG intrați automat în tragerea la sorți pentru un sejur de 3 nopti la Roxy’s Garden Poiana Brașov (www.roxys-garden.ro) pentru 2 adulți și 2 copii. Pentru produse de la Sofiaman puteți cîștiga unul dintre cele 3 vouchere la pensiunea Aristrocratis Târgu Neamț (www.cazaretarguneamt.ro), iar pentru produse Nestle cumpărate, intrați în tragerea la sorți pentru un sejur de 3 nopti la Phoenicia Holiday Resort pentru 2 adulți și 1 copil. Detalii despre acest concurs găsiți aici.

Spor la cumpărături!

Sursa foto preview: jucării via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

4 comentarii

  1. Imi plac in mod deosebit produsele celor de la Sofiaman, Ioana are multe haine de la ei in garderoba. Si ei au reduceri considerabile de 1 iunie, de 30%, sunt frumoase, de calitate si la pret mai mult decat decent. Plus ca sunt de la noi, deci sprijinim economia romaneasca:). Pe langa emag, se mai gasesc si in Fashion House Militari. Si bineinteles pe site-ul lor.

  2. Eu de 1 iunie imi amintesc doar de mers la padure si in parc cu clasa. Sigur nu se facea atata valva. Bunicii nostri ar spune ca pe vremea lor era mai bine cum era. Dar mie imi plac sarbatorile. Si sunt si client emag 🙂

  3. Cred ca ai facut o mica gafa, de Craciun nu e ziua „Craciunului”, nici a lui Mos Craciun. Propun sa scoti Craciunul din enumerare, nu prea e corect politic si sa nu se simta cineva jignit. (Nu trebuie sa publici comentariul meu).

    • Am glumit doara, am dus enumerarea un pas mai departe, nu cred ca-i cazul sa sterg, am incredere in simtul umorului cititorilor mei. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *