Brunch cu fetele nr. 4: cu Gaspar Gyorgy, despre mindfulness și vindecare

După seminarul din 8 august, cu Otilia, care a fost absolut incredibil, am luat o scurtă pauză, să mai stau și pe-acasă sîmbetele, că deja mă arătau copiii cu degetul. Au fost acolo 170 de oameni mari și mici, veselie mare, informații utile, o Otilia în formă maximă, frumoasă, plină de energie și de iubire, multe întrebări din public, multe răspunsuri și îmbrățișări, sute de poze și de declarații de dragoste. A fost minunat!

Mulțumesc prietenilor de la Țăpușele, Merlin (care ne-au adus nisipul kinetic), Zoom Decor (care ne-au făcut decorațiunea de polistiren), Poze cu ștaif pentru imagini, prietenilor de la Antena 1, care au filmat și au transmis live pe televizoarele de pe terasă.

shutterstock_288057584

20150808-brunch-4-img-31

20150808-brunch-4-img-35

20150808-brunch-4-img-46

20150808-brunch-4-img-63

20150808-brunch-4-img-68

20150808-brunch-4-img-69

20150808-brunch-4-img-74

20150808-brunch-4-img-75

20150808-brunch-4-img-78

20150808-brunch-4-img-79

20150808-brunch-4-img-80

20150808-brunch-4-img-88

20150808-brunch-4-img-98

20150808-brunch-4-img-99

Mai multe poze găsiți aici.

Mergem mai departe acum cu următorul brunch, la care va vorbi cu și pentru noi Gaspar Gyorgy, psihoterapeut de familie, psiholog clinician, președinte al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie pe care eu una îl urmăresc de mulți ani, îmi place stilul lui delicat și amuzant de a ne scutura și de a ne așeza în noi înșine. Am supus la vot în comunitate subiectul discuțiilor cu Gaspar și a cîștigat detașat tema legată de mindfulness, așa că despre asta vom discuta sîmbătă, pe 29 august, de la ora 10:30. Mindfulness: învață să fii prezent, să te iubești fără suferință. E un eveniment la care vă recomand să participați în cuplu, pe cît posibil fără copii, să puteți fi atenți la ce se discută, este esențial pentru relațiile greu încercate de venirea pe lume a copiilor. Desigur, cei mici sînt bineveniți la eveniment, ca de fiecare dată, dar cred că veți primi mai mult dacă veți îi veți putea oferi lui Gaspar și vouă înșivă toată atenția voastră vreme de două ore.

Iată și prezentarea detaliată a materialului pe care ni-l va expune Gaspar pe 29 august: Majoritatea dintre noi trăim pe “pilot automat”, timpul pare să treacă în neștire, relațiile noastre sunt greu de tolerat și suferința pune stăpânire asupra noastră. Vă invit să descoperim împreună starea de “prezență conștientă (mindfulness)” și modalitatea prin care putem cultiva iubirea și prețuirea de sine. A fi mindful înseamnă a fi conectat la momentul prezent, “aici și acum”, a fi conștient de totalitatea gândurilor și emoțiilor noastre și a le accepta fără a ne activa judecata critică sau de valoare, intenția de bază fiind aceea de a ne cultiva curajul, compasiunea și conectarea, pentru a simți cu adevărat energia vitală a vieții.

afis brunch4

Ca de obicei, invitatul va avea un discurs de aproximativ o oră, urmat de o sesiune de 30 de minute de întrebări și răspunsuri. Înregistrarea participanților începe la ora 10, socializăm, facem poze, ne așezăm la mese, la 11.00 va începe evenimentul, între 12.30 și 13.00 încheiem, în funcție de numărul întrebărilor (care de obicei e mare spre foarte mare), mai facem poze, mîncăm.

Costul participării este de 84 de lei de persoană, copiii sub 10 ani nu plătesc. Prețul include, pe lîngă prezența lui Gaspar, antreul Alioli, gazpacho, paella valenciana, meniu pentru copiii cu vîrsta de peste 1 an, apă plată, sangria cu și fără alcool, acces la locul de joacă și la celelalte activități pentru copii. Sunt disponibile 90 de locuri.

Evenimentul de Facebook unde voi mai posta detalii este aici.

Aveți mai jos procedura completă de înscriere, vă rog să o urmați întocmai. E lungă, dar e gîndită astfel încît să fie ușor și clar pentru toată lumea ce avem de făcut.

1. Înscrierea nu se face pe Facebook. Puteți da join la eveniment, dar asta nuînseamnă ca veți fi înscriși.
2. Nu se poate plăti cash în ziua evenimentului.
3. Pentru înscriere, vă rog să trimiteți un mail la adresa „evenimente[at]printesaurbana[punct]ro”, precizând urmatoarele informații:
– numele vostru complet
– numele evenimentului la care doriți să vă înscrieți (ex. Brunch nr. 4 cu Gaspar)
– numărul adulților pe care doriți să-i înscrieți pe numele vostru (toți adulții prezenți la eveniment trebuie sa plătească)
– numărul și vârsta copiilor cu care plănuiți să veniți la eveniment (copiii sub 10 ani nu platesc)
4. In cel mult 24 de ore de la trimiterea mailului, veți primi un raspuns cu detaliile de plată sau cu informația că nu mai sunt locuri, dar sunteți pe lista de așteptare.
5. IMPORTANT: vă rugam sa verificați și folderul SPAM, au fost cazuri in care raspunsul nostru a ajuns in SPAM si nu a fost vazut.
6. Daca nu primiti raspuns in 24 de ore, reveniti cu mail la aceeasi adresa.
7. Trebuie sa efectuati plata pana in ziua de miercuri a saptamanii in care are loc evenimentul, inclusiv. Nu este necesar sa trimiteti dovada platii, dar ajută.
8. Este important ca in detaliile ordinului de plata sa treceti numele cu care v-ați inscris, altfel reconcilierea platilor cu mailurile de inscriere devine dificila, mai ales in conditiile in care ati schimbat numele in urma casatoriei.
9. In momentul in care banii ajung in contul nostru, va vom trimite o confirmare a platii pe adresa de mail folosita la inscriere. Din nou, verificati si SPAM-ul.
10. Locul se considera confirmat doar dupa primirea confirmarii de plata de la noi. Daca ati platit, dar nu ati primit acest mail de confirmare pana miercuri, va rog reveniti cu un mail.
11. Persoanele care s-au inscris, dar nu au platit pana miercuri inclusiv, pierd locul. Daca nu puteti plati pana miercuri dar platiti sigur joi sau vineri, va rugam sa ne anuntati.
12. Incepand cu ziua de joi, redistribuim locurile neplatite catre persoanele de pe lista de asteptare. Acestea va trebui sa faca plata tot joi.
13. Accesul la eveniment se face pe baza numelui folosit la inscriere si a numarului de persoane pentru care s-a platit.
14. Locul este transmisibil, important este ca cine vine in locul vostru sa spuna numele folosit la inscriere si la plata.
15. Pentru a vi se rambursa banii in caz de anulare, va rugam sa ne informati despre anulare cel tarziu vineri la ora 15:00. Pentru anularile ulterioare nu mai putem rambursa banii, deoarece comanda catre restaurant pleaca vineri seara. Puteți încerca însă să găsiți un înlocuitor, un prieten care să meargă la eveniment în locul vostru, caz în care veți recupera banii de la el.

Vă așteptăm cu tot dragul!

Sursa foto afiș: mindfulness via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

6 comentarii

  1. ” Este important ca in detaliile ordinului de plata sa treceti numele cu care v-ați inscris”

    Da, dar sa scrie la detalii si emailul de pe care au trimis cererea de inscrire, ca sa poti face atribuirea usor intre persoana si plata.

    • Pai numele cu care s-au inscris a fost comunicat intr-un email, deci emailul si numele le avem reconciliate deja.

  2. Felicitari inca o data pt initiativa, pt invitatii deosebiti si temele alese! In mod evident nu sunt singura care ar dori sa participe dar din motiv de locatie nu este posibil..S-ar putea oare face o filmare pt noi cei doritori, ca tot ai spus ca sunt prezenti si cei de la a1, astfel incat sa putem viziona evenimentul, la o data ulterioara si evident contra cost? Nu stiu cat de posibil e sa comercializezi o inregistrare etc, etc dar eu personal as fi foarte interesata. Se mai gasesc video cu unii invitati de la diverse emisiuni etc pe subiectele tratate dar pe mine ma intereseaza tocmai acest eveniment, si alchimia care se produce impreuna cu publicul. Am vrut initial sa trimit mesaj privat dar poate mai e cineva interesat de idee si poate asa ne mobilizam mai multi doritori…Daca nu ceri, nu primesti, vorba aia! Multumesc si la cat mai multe evenimente organizate cu succes!

  3. Buna, Ioana! Citesc pe nerasuflate articolele tale si ma intristeaza enorm ca in Suceava, unde locuiesc eu, nu se tin astfel de seminarii. Ne-ar fi de un real ajutor si sunt sigura ca sunt destule mamici interesate. Cu cine sa iau legatura?

  4. Otilia e minunata si Gaspar la fel, doar ca el e mai molcom, mai linistit, mai rational si mai lipsit de…efervescenta. Mi-ar placea si mie sa vin la acest brunch, pe cel anterior l-am ratat.
    Poate subiectul nu pare atat de interesant precum cel cu tantrumurile, dar ….ne poate ajuta pe noi sa reactionam in fata tantrumurilor.
    Am sa ma inscriu si eu.
    Nu am vazut daca pentru cuplu exista vreo reducere de pret.

  5. Poate sunt eu nedormita, dar nu reusesc – desi am citit de vreo trei ori descrierea – sa inteleg neam despre ce e cuvantarea asta… Concret, despre ce e vorba in propozitie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *