Brunch cu fetele ediția 7: Recapătă încredere în tine! cu trainer NLP Gabriela Maalouf

În sfîrșit am pus la punct toate detaliile celui de al șaptelea brunch cu fetele. Aceasta va fi, cu siguranță, cea mai complexă întîlnire a noastră de pînă acum! Sînt foarte entuziasmată și sper să ne vedem în număr cît mai mare sîmbătă, pe 17 octombrie! Evenimentul începe la 10.30 cu primirea invitaților, continuă cu speech de la la 11.45, sesiune de Q&A pînă la 12.30, apoi fashion și socializare pînă la ora 2.

afis brunch 7.2

Vom vorbi despre încrederea de sine, un subiect drag mie, care mă preocupă și care e, cred eu, sursa stării noastre de bine (sau a lipsei ei, după caz). Și pentru că pe mine m-a ajutat atît de mult o serie de conferințe de NLP (programare neurolingvistică), am invitat un trainer de NLP certificat și specializat în lucrul cu părinții și copiilor lor. Gabriela Maalouf (info despre ea ceva mai jos) ne va vorbi despre arta de a fi femeie, despre cum femeile tind să aibă falsa impresie că nu au încredere în sine, să se învinovățească de eșecurile familiei, ale copiilor.

Încrederea in sine este mai mult decât o abilitate sau o resursa de sine stătătoare. Încrederea in sine nu se poate pierde, in schimb se poate îmbunătăți, prin antrenament. Asa cum ne antrenam corpul si câteodată, mai in gluma mai în serios, descoperim ca avem mușchi in unele zone în care nu ne-am fi imaginat, tot așa, cu răbdare și perseverența ne putem găsi resurse interioare ce ne pot propulsa către un nou EU, mai puternic, mai încrezător.
În procesul de regăsire a sinelui ar fi bine sa reevaluăm anumite convingeri limitatoare ce ne țin pe loc, să le confruntăm și să ne despărțim în termeni amiabili de ele. Dup ce noi ne vom împăca de tot cu noi înșine, copiii noștri vor găsi calea mai ușor spre încrederea lor în ei înșiși.

Gabriela Maalouf este formator acreditat de Ministerul Muncii, consilier de dezvoltare personală acreditat de Ministerul Muncii, este expert in reprogramare neurolingvistică. Proiectul de suflet al Gabrielei este Atelierul de Parenting “ Ghidul Familiei Împlinite”, în cadrul căruia îi ajută pe părinți să aibă o comunicare cît mai frumoasă cu copilul lor. În prezent, Gabriela Maalouf este primul practician NLP din România care se specializează în programare neurolingvistică pentru copii și părinți, în Marea Britanie.

Găsiți pe blogul ei articole și resurse despre activitatea de pînă acum a Gabrielei. Eu o cunosc și din textele ei de pe Totul despre mame, e o mamă prezentă, puternică, are cu siguranță multe de spus.

După ce ne va termina de povestit, Gabriela va răspunde întrebărilor noastre concrete, și știu sigur că vor fi multe. Eu de exemplu vreau să o întreb cum fac să cresc copii siguri pe ei. Și cum să fac să nu mă mai simt vinovată pentru tot și toate.

Înainte și după discuții veți putea proba în exclusivitate haine din noua colecție Happy Friday, Irina Țenovici va aduce mărimi diferite, multe modele, și o oglindă mare în care să vă vedeți cît sînteți de frumoase. Iată cîteva dintre lucrurile pe care le veți putem proba la brunch.

happy friday rochie neagra pliu (1 of 5)

happy friday pink3 (1 of 1)

happt friday kimono

Colecția toamnă-iarnă 2015 Happy Friday vine cu „Tender Vibes”, materiale moi și ușoare care îmbină contraste și diferențe de texturi. Rochia cămașă, neoprenul și lîna colorată te vor face remarcată oriunde vei purta aceste piese.

Irina va aduce și modele din colecția capsulă Womanity no 1 creată de Andreea Dinu, proaspăt creator de design românesc affordable. Womanity no.1 îmbracă în materiale urbane femeia care prin tot ce este, prin felul în care se îmbracă, amprentează totul în jurul ei, inspirînd, creînd sau lăsîndu-se admirată, dorită, copiată. Colecția în ediție limitată combină croiurile în trend cu suavitatea sexy pe care orice femeie autentică și-o asumă! Andreea va fi și ea prezenta la eveniment.

Hainele Irinei sînt super deștept făcute, ele ascund exact ce trebuie, subliniază exact ce trebuie. Pozele de pe site nu îi fac dreptate, hainele ei trebuie încercate și de aceea am convins-o (cu greu) să aducă haine la probat. Vom avea și un discount, valabil doar la eveniment.

Dove se va asigura că ne simțim răsfățate și că plecăm de-acolo super sigure pe noi, așa că pe mese ne vor aștepta creme de masaj și uleiuri pentru piele din gama recent lansată, Dove DermaSpa (lucrez la un articol de prezentare a noilor colecții, care sînt absolut minunate). La final veți primi și cadouri de la Dove, cărora le mulțumesc pentru implicare.

Logo Dove

Tot exclusiv pentru noi vom avea și un mic tîrg de bijuterii și accesorii frumoase, pentru că vreau să plecați de la eveniment super încărcate de bine și optimism!

Evenimentul se va desfășura de această dată la TrickShot, în Mall Promenada. Se află la etajul 2, cum ieșiți din lift în dreapta. Există un spațiu de joacă outdoor (al restaurantului), iar dacă va ploua, îi așteptăm pe copii înăuntru, vom avea, ca de obicei, nisip kinetic de la Merlin Toys cu care se pot juca și figurine de ipsos de la Ipsoart pe care să le picteze. Vor fi și cîteva jucării la interior, pentru cei mai mici. Prietenii de la Merlin vor aduce și frumoasa revistă de povestiri Fabulafia, să o răsfoiască puștii mai măricei.

La final vom face poze, stăm de vorbă, semnez și cărți, dacă vreți. Evenimentul de FB este aici, puteți urmări acolo detalii despre eveniment, după ce dați join.

Biletul de participare este de 20 de lei, pe care vă rog să îi achitați, ca de obicei, în avans. Biletul nu conține consumație, veți putea comanda ce doriți din meniul restaurantului. Toți banii de pe bilete vor ajunge la o cititoare a blogului pe care vreau să o ajut, i-au fost tăiate gazele și i-a fost demontat contoarul, are nevoie de mulți bani pentru plata facturilor restante și pentru rebranșare la gaze, în casă e deja frig și are doi copii mici. Voi anunța vineri cîte persoane au plătit, ce sumă am strîns și voi publica dovada viramentului către ea. Vă mulțumesc așadar și vouă pentru ajutorul acordat ei prin mine.

Detalii despre înscriere am pus mai jos.

1. Înscrierea nu se face pe Facebook. Puteți da join la eveniment, dar asta nu înseamnă ca veți fi înscriși.
2. Nu se poate plăti cash în ziua evenimentului.
3. Pentru înscriere, vă rog să completați formularul de înscriere, accesând ACEST LINK
4. In cel mult 24 de ore de la completarea formularului veți primi un email cu detaliile de plată sau cu informația că nu mai sunt locuri, dar sunteți pe lista de așteptare.
5. IMPORTANT: vă rugam sa verificați și folderul SPAM, au fost cazuri in care emailul de la noi a ajuns in SPAM si nu a fost vazut.
6. Dacă nu primiți email în 24 de ore, vă rugăm trimiteți un email la evenimente@printesaurbana.ro.
7. Trebuie să efectuați plata până în ziua de miercuri a săptămânii în care are loc evenimentul, inclusiv. Nu este necesar să trimiteți dovada plătii, dar ajută.
8. În momentul în care banii ajung în contul nostru, vă vom trimite o confirmare a plății pe adresa de mail folosita la înscriere. Din nou, verificați și SPAM-ul.
9. Locul se consideră confirmat doar după primirea confirmării de plată de la noi. Dacă ați plătit, dar nu ați primit acest mail de confirmare până miercuri, vă rog reveniți cu un mail.
10. Persoanele care s-au înscris, dar nu au plătit până miercuri inclusiv, pierd locul. Dacă nu puteți plăti până miercuri dar plătiți sigur joi sau vineri, vă rugăm să ne anunțați.

Vă aștept cu multă bucurie la un eveniment care cred că ne va da aripi, măcar pentru o vreme, dacă nu cumva ne va ajuta să înțelegem odată pentru totdeauna ce e de înțeles despre noi (NLP-ul are acest efect uneori).

Sursa foto afiș: încredere de sine via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

15 comentarii

  1. E super ca reusesti sa organizezi super intalniri de acestea. As vrea sa fiu si eu din Bucuresti, dar na.. ma multumesc cu un mic rezumat dupa.. si asta e..

  2. E mai complicat cu regasirea sinelui, de fapt nu il pierdem niciodata, doar privim bezmetic exact in directia opusa si asa ne trece viata.

    La nisipul acela kinetic m-as inscrie si eu… dar nu pot, ca se cheama manifestarea „brunch cu fetele”.

    Ca sa nu traiesc perpetuu exagerat de prost, ce naiba este aceea o colectie capsula?!?!

  3. Din pacate nu mai sunt locuri. Voiam sa vin cu inca o persoana, dar daca se elibereaza macar un loc, voi veni singura. Putem sa vedem colectia Irinei daca nu participam la eveniment, dar suntem in zona? Sau e doar pt cei care vin la brunch?

    • Anne, daca nu mai prindeti loc, veniti pe la 12.00, doar pentru Happy Friday, e ok asa?

    • Da, da, super! Astept un e-mail joi daca se va elibera un loc, daca nu vin la 12. Iti multumesc frumod pt raspuns!

  4. Am citit tarziu despre ce e brunchul acesta. As fi vrut tare mult sa vin, dar am vazut ca nu mai sunt locuri. Te rog, cand poti, mai organizeaza un eveniment din acesta, cu NLP. Este mult mai usor si mai accesibil sa venim la intalniri de acest gen. Si de data asta a fost si un pret bun. Din pacate, conteaza si asta. Succes in continuare!

  5. Am ramas impresionata de amploarea evenimentului, de gestul familiei tale, atat de frumos si rar de a dona banii, precum si de asocierea cu niste branduri foarte bune! Felicitari pentru ce faceti, sunteti o echipa nemaipomenita! Voi face tot posibilul sa vin si alte evenimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *