Star Wars pentru micii colecționari (P)

Cînd avema vreo 10 ani, eram înnebunită să colecționez „piticei”. Erau tot felul de personaje dintr-un cauciuc tare, unele reprezentau păpușile din Muppets, altele erau prințese sau soldați, cert e că ne jucam cu ele în toate felurile, le construiam case din carton pe covor, mobile din cutii de chibrituri sau penare vechi, și cu cît aveai mai mulți, cu atît erai mai interesant pentru vecinii de bloc, care se strîngeau la tine acasă cu colecția lor de piticei. Mai colecționam și surprize de la gumele Turbo, pe cele cu fotbaliști și pe cele cu mașini, făceam schimb, ne prefăceam că sînt bani și ne jucam cu ele de-a magazinul. Am colecționat și timbre o vreme, pînă cînd mi-am dat seama că e mai interesant să dau banii pe croissante Star cu ciocolată, pe ascuns.

Acum nu mai colecționez decît cărți pe care nu am timp să le citesc, dar lasă că ies eu la pensie peste 30 de ani și atunci n-o să mai fac nimic altceva decît să citesc și să mă plimb prin țară. Cea mai tare colecție e, cred eu, asta: amintiri din călătorii, și am de gînd să reîncep să lucrez la ea chiar de anul viitor!

Copiilor le place să colecționeze lucruri, pentru că îi încîntă surpriza descoperirii încă unui obiect care le lipsește și pe care îl doreau, pentru că le place să facă schimb, să negocieze, să își admire colecția din cînd în cînd, să facă lobby pentru a obține încă o piesă la colecție. Părinților nu le place în mod special cînd copiii colecționează lucruri, pentru că asta înseamnă atac la portofel, dar ce nu facem pentru un zîmbet și-un chiuit de bucurie al odorului?

Așa că iată, dacă sînteți fan Star Wars și copiii voștri sînt fani Star Wars sau fani ai colecțiilor în general, o să vă bucurați să aflați următoarele: cu ocazia lansării celui de al șaptelea film Star Wars, Carrefour a lansat o colecție de 72 de cosmic shells (cartonașe) care reprezintă personaje cunoscute din Star Wars, împreună cu descrieri ale lor, dar și cu obiecte speciale pentru colecționari, cum ar fi un album special, o tablă Star Wars pe care puteți juca diverse jocuri de strategie, un Movie Box în care, cu ajutorul unei aplicații gratuite care se numește Cosmic Shells Carrefour (disponibilă pe iOS și Android), puteți, de exemplu, face holograme pentru anumite cosmic shelluri.

5259_Cosmic_Shells_03

5259_Cosmic_Shells_64

5259_Cosmic_Shells_Specials_28

5259_Cosmic_Shells_Specials_47

Campania se desfășoară în toate magazinele Carrefour (hipermarketuri, market, express, dar si pe Carrefour Online), astfel: la fiecare coș de cumpărături de 135 lei în hipermarket primești un pachet cu două „cosmic shells”. Pragul pentru carrefour Market e 35 de lei pentru pachet, iar la Express pragul este de 20 de lei. Există și produse speciale care oferă cosmic shelluri în plus. Puteți descoperi aceste produse direct la raft sau pe carrefour.ro/starwars

Campania este valabilă pînă pe 3 ianuarie.

Spor (și răbdare) la colecționat!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *