Lansări de carte în decembrie la Piatra Neamț și Galați

A trecut cu bine ziua mea, doamneee, ce nebunie a fost! Mă bucur mult că toată lumea s-a distrat, aud că mîncare a fost bună, eu n-am apucat nimic, dar nu-i bai, important e că am văzut numai moace bucuroase, copii jucîndu-se, părinți socializînd, am făcut o mie de poze, am dat premii, tortul a fost genial, dar despre asta am scris deja aici. Azi vreau să vă anunț că lansarea mea de la Cluj a făcut furori pe plan local și național, așa că s-au mobilizat comunitățile locale de părinți și s-au mai aliniat două lansări.

Deși organizarea evenimentului de ziua mea m-a stors complet și am zis că nu mai fac nimic anul ăsta, gata, stau acasă și mă odihnesc (yeah right!) lîngă copii, iaca mai fac nu una, ci două lansări de carte „O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă”. Prima va fi la Galați, acolo unde-i ditamai gașca de cititoare de blog și de carte, care-au zis: Păi ce, a putut Clujul și noi nu putem? Așa că au suflecat mînecile și-au tras de mine pînă a fost totul gata. Mihaela și Mihai Stoica, vă mulțumesc pentru ajutor, idei și implicare, ei au fost project managerii mei locali, m-au ajutat mult cu toate cele.

Lansarea va avea loc sîmbătă, 19 decembrie, la Union Jack, de la 10.30 la 13.30, voi veni cu mașina, sper să nu dea zăpada peste noi pînă atunci. De la 11 la 12.00 vor fi discursuri, întrebări și răspunsuri, înainte de asta și după semnăm cărți, tragem premii la tombolă, facem poze în grupuri mici și mari. Cartea va fi disponibila la lansare la prețul de 25 de lei. Evenimentul va include o sesiune de autografe și una de întrebări și răspunsuri. Voi aduce și semne de carte cu coperta cărții.

afis galati

Copiii sunt bineveniți, pregătim pentru ei un spațiu de joacă, la eveniment nu se va fuma în interior.

Gazda și sponsorul principal al evenimentului este pubul Union Jack, le mulțumesc mult pentru deschidere și ajutor.

Evenimentul de FB este aici, vă invit să dați join ca să puteți urmări detalii despre eveniment, dar și premiile pe care organizatorii locali le pregătesc pentru tombolă.

A doua lansare e acasă la mine, la Piatra Neamț. Numai cînd mă gîndesc la ce-o să fie mă ia cu palpitații, cred că o să leșin de emoție. Vreau să văd acolo în sala mare de la Central familia mea, vecinii mei, profesorii și colegii mei de școală, prieteni, muuultă lume alături de care am crescut și am devenit cine sînt.

afis fb5

Cu cea mai mare bucurie din lume vă anunț că pe 30 decembrie se întîmplă lansarea cărții mele „O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă” și la mine acasă, în orașul în care am trăit prima mea viață, alături de familia mea, de prieteni vechi, de profesori și de colegi de grădiniță și liceu, de mame cu copii, de tați și bunici.

Vă aștept cu bucurie să vă strîîîng în brațe, să ne (re)cunoaștem, să facem poze, să vorbim, să ne aduce aminte. De la 10.30, în Sala Milenium a Hotelului Central. Copiii sînt bineveniți, nu se va fuma, vom aduce jucării pentru ei.

Evenimentul este posibil cu sprijinul Central Plaza Hotel, care ne va gazdui în Sala Milenium, și Librariile Bibliopolis, care vor aduce cartea la lansare.

La eveniment va vorbi alături de mine Antoanela Iftode, psiholog și mamă, fondatoarea centrului de activități pentru mame și copii Centrul Educational Antonia. Vom vorbi despre ce vreți voi, sînt pregătite pentru multe autografe, facem poze, the usual stuff. 🙂

Mi-e dor de Piatra Neamț, de străzi, de munți, de case, de oameni, de aerul tare. Abia aștept să ne vedem!

Evenimentul de FB este aici, vă aștept să dați join dacă puteți veni.

Și apoi chiar mă liniștesc, că mai e o zi din an și-i gata, nu mai am timp să mai fac altceva! Sau mai știi…

În orice caz, vă aștept! Galați pe 19 decembrie, Piatra Neamț pe 30.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *