Un cadou bun pentru o femeie e un cadou care o face să se simtă frumoasă! (P)

Am primit la vremea mea multe cadouri simpatice, cadouri caraghioase, unele de-a dreptul nepotrivite, altele prea scumpe, câteva perfecte. Un cadou pe care n-o să-l uit niciodată a fost o agendă pe care-am primit-o de 8 Martie de la un băiat care mă plăcea. Pe prima pagină, băiatul scrisese o dedicație gingașă pentru mine. Pe următoarele pagini am găsit niște liste de cumpărături (presupun că aparțineau mamei lui) și tot felul de mâzgâleli cu pixuri de diferite culori, genul de desene pe care le faci când vorbești la telefon sau ești atent la altceva.

Eu, la rândul meu, făceam cadouri caraghioase mamei și bunicelor, strângeam bani cu multe luni înainte doar ca să-i pot arunca pe ceva complet inutil sau de-a dreptul hidos.

Acum merg la sigur: sun și întreb ce își doresc doamnele vieții mele. Cărți? De care? Cosmetice? De care? Portofel? Eșarfă? Cutie de bijuterii? Dulciuri? De care?

Eu cred că darurile perfecte sunt cele din zona de răsfăț, de „vreau să mă simt frumoasă”, așa că domnii mei, când cumpărați un cadou, luați în calcul acest detaliu: O face acest cadou să se simtă frumoasă și iubită? Dacă da, sigur ați luat ce trebuie! Ideal e când puteți combina un cadou de răsfăț cu genul de lucruri pe care persoana sărbătorită le va folosi zilnic cu bucurie.

Cateva exemple de cadouri care prind bine oricui, repede repede îmi vin în cap:
– seturi de ceai
– o cutie cu bomboane de ciocolată din cea bună și fină și scumpă
– o carte frumoasă (poate chiar cea scrisă de mine? :P)
– o eșarfă de mătase cu imprimeu nebun
– o broșă din fetru cu personaj simpatic (eu am un elefant roz pe care-l iubesc)
– cosmetice speciale pentru rasfat asa cum sunt seturile cadou cu săpun-cremă Dove, în variante de la 18 lei în sus. Nouă ne place săpunul Dove pentru că nu usucă pielea (este singurul săpun cu o pătrime cremă hidratantă, recomandarea nr. 1 a dermatologilor când vine vorba despre săpunuri, conform unui studiu Ipsos, realizat in intervalul decembrie 2014 – ianuarie 2015, cu 100 medici dermatologi din Romania), are un miros delicat, curăță foarte bine și, fiind atât de cremos, e potrivit atât pentru corp, cât și pentru față. Săpunul Dove este unul dintre produsele pe care le folosesc, fără pauză, de mai bine de 15 ani, încă de când stăteam în cămin și nu-mi permiteam prea multe răsfățuri.

Revenind la cadouri, găsiți în magazine mai multe seturi-cadou de la Dove:

Dove Beauty Collection Complete Bag include cinci produse Dove dedicate întregului corp, dar mai ales unei stări de spirit nemaipomenite, rezultat al unei sesiuni de răsfăț pe cinste, plus o geantă elegantă cadou, la un preț recomandat de 66,68 lei. Iată ce produse găsiți în acest set:
– gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing: acesta e preferatul meu, e super cremos, nu exagerat de parfumat, îl folosesc zilnic la duș și îmi lasă pielea fină și catifelată, e genial!
– laptele de corp Dove Essential Nourishment (care hidratează intens pielea și o lasă parfumată și mătăsoasă)
– deodorantul antiperspirant roll-on Dove Original (care oferă protecție antiperspirantă de durată, hidratând în același timo pielea subrațului)
– șamponul Dove Intense Repair (gândit special pentru părul degradat, cu ajutorul unei tehnologii ce repară firul de păr din interior, face părul mai rezistent, cu până la de 5 ori mai puține vârfuri despicate
– săpunul-cremă Dove Beauty Cream, singurul săpun care nu usucă pielea.

Setul cadou Dove Exfoliating Duo Collection (preț recomandat 18.27 lei) este gândit pentru o sesiune de masaj și exfoliere sub duș: conține două produse Dove de gomaj, gelul de duș nutritiv și săpunul-cremă Dove Gentle Exfoliating, precum și o floare de duș cadou. Pielea va fi mai strălucitoare, cu aspect neted și luminos, dar și mai hidratată.

Setul Dove Restore Duo Collection (18.27 lei) oferă o experiență de spa la tine-acasă. Acesta include un gel de duș nutritiv, Dove Go Fresh Restore, care are un miros divin de smochine și flori de portocal, alături de săpunul-cremă Dove Beauty Cream, precum și o floare de duș cadou.

Ah, și nu uitați, un buchet de flori, un zâmbet sincer și gata-i bucuria! Merge și o agendă frumoasă, verificați doar înainte cine ce a mai scris prin ea…

Vizual-GB

Sursa foto preview: femeie frumoasă via Shutterstock.com

shutterstock_374619574

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4182

6 comentarii

  1. Ai atat de multa dreptate! Cred ca noi prioritizam si cumparam lucrurile utile, necesare, iar pe cele de rasfat le lasam mai la coada listei, daca mai incap in buget. De aceea cadourile pentru rasfat mi se par cele mai potrivite si cele care genereaza cea mai mare bucurie. Pe de alta parte, am auzit femei care mi-au spus cu toata sinceritatea ca se bucura enorm de mult daca primesc o oala sau o tigaie.

  2. Faine ideile de cadouri, mai puțin seturile cadou de șampoane&stuff. Mi se par banale și denotă lipsă totală de interes față de persoana respectivă. Sunt genul de cadouri de le primeam de la rudele pe care le vedeam o dată pe an, din categoria „hai să-i iau ceva acolo să nu zică că am venit cu mâna în fund”. Mai bine o ciocolată decât un set cadou de la Dove (sau Garnier, etc.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *