Lansare de carte pentru copii „Te iubesc orice-ai face!”

Despre prima mea carte, cea pentru oameni mari, nu prea am avut lucruri de spus. Le spusesem pe toate în carte. Mereu când mă întreba lumea în interviuri sau la o bere ce simt față de ea, ce am pus în ea, ridicam din umeri. Am scris-o, e totul acolo. După ce i-am pus punct și a plecat în tipar, nu am mai avut vorbe în legătura cu ea.

Cu a doua mea carte, cea pentru copii și oameni mari împreună, alta-i povestea. Atât de mult îmi vine să vorbesc despre ea, atât de multe calități mi se pare că are, atât de bucuroasă sunt că a căpătat forma pe care am visat-o pentru ea, că nu mă mai pot opri din cuvinte cu și despre ea. Poate și pentru că această a doua carte are mult mai puțin text. E o carte ilustrată pentru copii, e 90% ilustrație, așa cum trebuie să fie. Iar ilustrația este minunată! N-am vorbit suficient în ea, așa că vorbesc și scriu despre ea acum, când ea iese din tipar. Sunt sigură că după ce-o s-o văd și-o s-o citesc pe hârtie, o să-i găsesc și alte atu-uri, pentru că e genul acela de lucru făcut cu atât de multă bucurie că numai bine poate ieși din el.

Azi ar trebui să iasă din tipar. Sunt atât de nerăbdătoare s-o văd că mă tem c-o să-mi iasă inima pe nas și pe urechi. Oare o să fie suficient de frumoasă? De specială? De plină? De curată? O să schimbe ea lucruri, relații, felul în care părinții vorbesc cu cei mici? O să răsune mai mulți de te iubesc prin case? Eu asta sper. De asta am scris. Și tot de asta o să mai scriu.

Cu mare nerăbdare și bucurie, alături de Editura Didactica Publishing House vă invit la lansarea primei mele cărți pentru copii, Te iubesc orice-ai face!. Lansarea va avea loc sâmbătă, 4 iunie, de la ora 18.00 la Romexpo, în cadrul Bookfest 2016, la Scena Arena din Pavilionul C1. Vă așteptăm împreună cu copii mari și mici, bone și bunici!

cover lansarefinal

Te iubesc orice-ai face! e o carte super simpatică, amuzantă, emoționantă, pe care o vor iubi copiii, părinții și buncii deopotrivă. În plus, ea se va dovedi și utilă pentru părinți, pentru că le va oferi câteva soluții subtile de comunicare cu copilul în situații tensionate.

Personajul principal al cărții este Ema, o fetiță simpatică, energică și deșteaptă, ca toți copiii. Ei îi place mult să descopere lumea făcând tot soiul de “experimente” caraghioase, care uneori se lasă cu pagube mai mari sau mai mici. După fiecare trăsnaie, Ema vrea să știe un singur lucru: O mai iubește oare mami? Sigur că o mai iubește mami, chiar dacă uneori se supără sau se sperie de experimentele Emei.

O carte simplă și frumoasă despre bucuria jocului și despre iubire necondiționată.

“O carte pentru copilul pe care l-am invitat în această lume, dar și o carte pentru copilul din mine. Ioana unește bucuriile și contopește lumile. Poveștile ei mângâie și vindecă” – Cristina Trepcea, Psiholog, Psihoterapeut și realizator de emisiuni pentru părinți la Radio Itsy Bitsy.

Cartea este format mare, cu copertă cartonată și ilustrație color. Prețul de copertă al cărții va fi de 28 de lei, la lansare vom avea un preț special de 23 de lei.

La lansare vor fi prezenți și ilustratoarea cărții, Lavinia Trifan Pop și Cristina Trepcea, iar întâlnirea va fi moderată de Gabriel Coveșeanu, actor.
Baby Fresh Food pregătește gustări delicioase pentru cei mici, vom avea câteva surprize, va fi timp pentru poze și autografe.

Vă aștept cu mare drag la Bookfest, la Scena Arena din Pavilionul C1, de la ora 18.00, pe 4 iunie, sâmbătă.

Evenimentul de FB al lansării este aici, m-aș bucura să dați join dacă veniți, să putem estima numărul de persoane prezente și să ne pregătim cât mai bine.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

19 comentarii

  1. Din păcate distanță e prea mare si nu am cum sa fiu prezenta fizic, dar sufletul mi-e acolo, cu toate emotiile si asteptarile sa „degust” ceva delicios! Dar vine si momentul cand o putem cumpara din librărie! Iti dorim succes la lansare, sa te bucuri de eveniment si sa fii mândră de tine pt ca schimbi lumea in bine!

  2. buna Ioana, cum se poate comanda cartea de la bruxelles? este vreo posibilitate?
    merci si felicitari pentru tot ce faci on si offline 🙂
    oana

  3. Mai multi de „te iubesc” pot zice, dar ma tem ca nu voi mai avea timp si de alte cuvinte. Deja ii zic de 100 de ori pe zi 🙂
    astept cu nerabdare cartea.

  4. Felicitări! Data trecută am ratat întâlnirea cu tine, de la lansare (la Iasi). Data viitoare când vii, sper sa ma prezint cu ambele cărți pentru autografe. ?

  5. O carte excelentaa! am savurat o deja cu micutzul meu de trei ani si nu mai contenea cu intrebarile, atunci cand ii place ceva foarte mult, intreaba pana te albeste :). O recomand cu cea mai mare caldura: utila, energica, plina de optimism si iubire!

  6. Buna, Ioana! ….nu am reusit sa ajung la lansare, insa, astazi a sosit cartea prin curier!!!! si e MINUNATA! Felicitari, Printesa noastra draga! La cat mai multe carti publicate iti doresc! de-abia astept sa ii citesc piciului meu cartea….sa vad ce parere are el despre Ema….pentru ca nu e cu mult diferit fata de ea! 🙂 si el deja stie ca no matter what, mami il iubeste si ii spune asta de 1000 de ori pe zi!

  7. Am comandat cartea saptamana trecuta…i-a placut chiar de la vederea copertei si acum spune ca e cartea ei preferata. Ma pune sa i-o citesc de cel putin trei ori pe zi. Aseara m-a suparat cu ceva si cred ca s-a vazut asta pe fruntea mea:)…a stat putin sa se gandeasca apoi mi-a zis frumos ca ma roaga sa ii citesc cartea pentru ca nu a inteles ceva din ea:). Asta a fost modul unui copil de trei ani sa spuna ca are nevoie sa ii accept greselile si sa auda ca „il iubesc, orice ar face”. Mi-a spus clar apoi ca asta a fost motivul. Multumim!

    • Si mi-a spus ca ar vrea sa afle mai multe despre Ema. Vrea sa ii mai iau o carte despre ea. Poate ne poti ajuta in privinta asta:).

  8. Am găsit cartea ieri într-un supermarket și n-am putut sa nu o cumpăr. Stiam de blogul tau dar nu si de carte. Ei bine, imi place atat de mult ca am simtit ca trebuie sa vin aici sa-ti spun. Ilustratiile sunt absolut minunate, iar Ema seamana cu fetita mea. Cand ii citesc povestea in loc de Ema spun Sânziana, iar ea e atat de încantata! Și toti semanam cu personajele din carte, chiar si fratiorul cel pufos ( pisica seamana mai mult cu a bunicii).
    Imi place ca are sfaturi de parenting pentru parinti, imi place că Sânziana, după ce i-am citit povestea, m-a luat în brațe și mi-a zis ca ma iubește, îmi place, îmi place,îmi place. Felicitări.
    Și simt că trebuie sa mai spun asta o dată, sau poate designerul din mine simte asta, ilustrațiile mă ung pe suflet. m-aș uita pe carte încontinuu să găsesc toate detaliile cu Elsa și Olaf și chiar cărticica din raft.
    Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *