În tabără de familie la munte

Suntem la mijlocul unei tabere la munte extrem de speciale. Pentru copii, e paradis curat. Intrăm în cabană doar pentru somn, în rest, totul e afară, pe iarbă, în pădure, printre cai, cer senin, aer curat. Suntem pe un vârf de deal, departe de orice așezare, vedem rânduri de culmi de munți și dealuri, oi la păscut pe dealul vecin, apusuri spectaculoase, e ceva ce-mi doresc pentru ei la fiecare final de săptămână și-n vacanțe, însă uite că nu reușesc să le ofer mai des de o săptămână pe an.

20160725_225924

Ei se miră de tot, înregistrează tot, aleargă, sar, se cațără, imită, își fac prieteni, mănâncă și dorm puțin, că deh, altele-s importante. Seara, părinții intră la ateliere pentru oameni mari, iar cei mici frământă pâine, pictează, cos.

20160725_180514

Plecăm acasă cu toții cu câte ceva, dar cred că cele mai importante-s amintirile cu noi împreună rezemând un gard, privind un cal la păscut, un apus portocaliu, o ploaie indecisă.

E bine aici, cu internet puțin și cer mult. Mă iertați că nu-s mai prezentă, fac tot posibilul să nu lipsesc dintre voi, dar tare mă atrage statul degeaba cu ochii la cer. Nu că m-ar lăsa copiii să fac una sau alta… 🙂

21 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *