În tabără de familie la munte

Suntem la mijlocul unei tabere la munte extrem de speciale. Pentru copii, e paradis curat. Intrăm în cabană doar pentru somn, în rest, totul e afară, pe iarbă, în pădure, printre cai, cer senin, aer curat. Suntem pe un vârf de deal, departe de orice așezare, vedem rânduri de culmi de munți și dealuri, oi la păscut pe dealul vecin, apusuri spectaculoase, e ceva ce-mi doresc pentru ei la fiecare final de săptămână și-n vacanțe, însă uite că nu reușesc să le ofer mai des de o săptămână pe an.

20160725_225924

Ei se miră de tot, înregistrează tot, aleargă, sar, se cațără, imită, își fac prieteni, mănâncă și dorm puțin, că deh, altele-s importante. Seara, părinții intră la ateliere pentru oameni mari, iar cei mici frământă pâine, pictează, cos.

20160725_180514

Plecăm acasă cu toții cu câte ceva, dar cred că cele mai importante-s amintirile cu noi împreună rezemând un gard, privind un cal la păscut, un apus portocaliu, o ploaie indecisă.

E bine aici, cu internet puțin și cer mult. Mă iertați că nu-s mai prezentă, fac tot posibilul să nu lipsesc dintre voi, dar tare mă atrage statul degeaba cu ochii la cer. Nu că m-ar lăsa copiii să fac una sau alta… 🙂

21 Comments

  • Ioana

   Este realitatea :))

  • Printesa Urbana

   E un fragment dintr-un exercitiu in cadrul cursului de comunicare non-violenta sustinut in tabara de Monica Reu si Ian Peaty.

  • Printesa Urbana

   Tabara lui Momo, la Runcu. Revin curand cu multe detalii.

 1. mika

  Unde e tabara aceasta? Suna foarte bine

  • Printesa Urbana

   Tabara lui Momo, la Runcu. Revin curand cu multe detalii.

 2. Roxana

  Printesa, esti in tabara organizata de Lumea lui Momo? Mi-as fi dorit si eu insa mi s-a parut scumpa. Distractie placuta acolo!

  • Printesa Urbana

   Daaa! Cum sa fie scumpa, cazare masa si activitati pt.toata lumea 7 zile? Merita toti banii, muncesc oamenii pe rupte pentru noi! 🙂 sa veniti, e foaarte fain!

  • Pinguinul

   Cam cat e de scumpa? Nu gasesc pe internet. Poate incercam anul viitor 🙂 Merci!

 3. Andreea_A

  E in planurile noastre viitoare, sa mai creasca copiii putin, am linkul pe mail,e o super idee. Stiu de ea de cand mergeam la Muzeul Taranului Roman in primavara la piesele lor de teatru. Tu la teatru la ei nu mergi cu copii sambata/ duminica? Nu te-am vazut niciodata…ca te-as fi recunoscut, nu de alta. 🙂

 4. Lasă, fii tu mai puţin prezentă aici, şi mai mult acolo, în mijlocul naturii acolo, că o tabăra ca asta îţi încarcă bateriile pentru o vreme! 🙂 Enjoy şi… salutări Momolinilor şi Mirei! 🙂

 5. Felicitari!
  Te rog, vreau si eu contactul pt inscrierea in tabara, daca se mai organizeaza cumva si in luna august si daca mai sunt locuri! Daca nu, macar pt la anul!
  Multumec tare!!!

 6. La posturile astea ale tale, visez cu ochii deschisi. Imi fac si eu rezervare in tabara asta pentru peste vreo 3 ani asa 😉

 7. Mira 2

  Nu ştiu nimic despre tabăra asta dar din cele câteva rânduri pe care le-ai scis „sună” tare bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *