În tabără de familie la munte

Suntem la mijlocul unei tabere la munte extrem de speciale. Pentru copii, e paradis curat. Intrăm în cabană doar pentru somn, în rest, totul e afară, pe iarbă, în pădure, printre cai, cer senin, aer curat. Suntem pe un vârf de deal, departe de orice așezare, vedem rânduri de culmi de munți și dealuri, oi la păscut pe dealul vecin, apusuri spectaculoase, e ceva ce-mi doresc pentru ei la fiecare final de săptămână și-n vacanțe, însă uite că nu reușesc să le ofer mai des de o săptămână pe an.

20160725_225924

Ei se miră de tot, înregistrează tot, aleargă, sar, se cațără, imită, își fac prieteni, mănâncă și dorm puțin, că deh, altele-s importante. Seara, părinții intră la ateliere pentru oameni mari, iar cei mici frământă pâine, pictează, cos.

20160725_180514

Plecăm acasă cu toții cu câte ceva, dar cred că cele mai importante-s amintirile cu noi împreună rezemând un gard, privind un cal la păscut, un apus portocaliu, o ploaie indecisă.

E bine aici, cu internet puțin și cer mult. Mă iertați că nu-s mai prezentă, fac tot posibilul să nu lipsesc dintre voi, dar tare mă atrage statul degeaba cu ochii la cer. Nu că m-ar lăsa copiii să fac una sau alta… 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

21 comentarii

  1. Printesa, esti in tabara organizata de Lumea lui Momo? Mi-as fi dorit si eu insa mi s-a parut scumpa. Distractie placuta acolo!

    • Daaa! Cum sa fie scumpa, cazare masa si activitati pt.toata lumea 7 zile? Merita toti banii, muncesc oamenii pe rupte pentru noi! 🙂 sa veniti, e foaarte fain!

    • Cam cat e de scumpa? Nu gasesc pe internet. Poate incercam anul viitor 🙂 Merci!

  2. E in planurile noastre viitoare, sa mai creasca copiii putin, am linkul pe mail,e o super idee. Stiu de ea de cand mergeam la Muzeul Taranului Roman in primavara la piesele lor de teatru. Tu la teatru la ei nu mergi cu copii sambata/ duminica? Nu te-am vazut niciodata…ca te-as fi recunoscut, nu de alta. 🙂

  3. Lasă, fii tu mai puţin prezentă aici, şi mai mult acolo, în mijlocul naturii acolo, că o tabăra ca asta îţi încarcă bateriile pentru o vreme! 🙂 Enjoy şi… salutări Momolinilor şi Mirei! 🙂

  4. Felicitari!
    Te rog, vreau si eu contactul pt inscrierea in tabara, daca se mai organizeaza cumva si in luna august si daca mai sunt locuri! Daca nu, macar pt la anul!
    Multumec tare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *