la mulți ani, Soare!

Acum doi ani pe vremea asta, abia intrată în 37 de săptămâni, simțeam primele contracții. Se grăbea în brațele mele puiul! Peste câteva ore, împingeam de mama focului, nerăbdătoare să-i văd moaca mică. De cum l-am primit pe piept am ştiut că el e vindecarea mea.

Şi e. Cald, bun, răbdător, lipicios şi vesel, mă învață zi de zi câte ceva.

E frumos. Deştept. Ghiduş. Ca toți copiii.

Am trecut prin multe împreună. Ne-a învățat ce înseamnă cu adevărat frica, durerea, nesiguranța. Am murit şi am înviat cu el prin spitale, în timp ce el râdea la mine ca soarele vara.

Te iubesc, lecția mea de viață, minunea mea, bucată perfectă din mine, om rotund şi drept de doar 90 de cm! Abia aştept să mai învăț de la tine orice pentru tot restul vieții mele!20160715_192245

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

24 comentarii

  1. La mulți ani , puiuc drăguț! Sa-ti fie viata senina si luminoasa ,sa fi înconjurat de dragoste si fericite . Te îmbrățișează cu drag o alta sărbătorită a acestei zile .?

  2. La multi ani Ivan !!! 🙂 am si eu o mandra nascuta in aceeasi zi. Sa fim sanatosi si fericiti si sa nu-i crestem cu drag

  3. La multi ani Ivan, sa traiesti sanatos si ferit de rele! Sa fii raza de soare permanenta pantru parintii tai!Sa cresti si sa bucuri familia in care Domnul te-a adus pe lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *