Locul unde părul e vedetă: Hairstage

Acesta este un articol scris la îndemnul părului meu, care este foarte fericit de cei care-l aranjează din când în când. Nu e un articol publicitar, el n-a fost în nici un fel recompensat, nici cu bani, nici cu produse sau vouchere pe viață. E o recomandare sinceră despre un loc care mi-a dovedit în repetate rânduri că merită recomandarea mea sinceră. 🙂

Oamenii despre care urmează să vă povestesc sunt talentați și pasionați și merită ca lumea să afle ce minuni pot face ei. Așadar, azi scriu despre Hairstage, un salon deschis de câteva luni de prietena mea Monica Stîngă, la care îmi fac freze și coafuri și șuvițe și ombre și împletituri și cocuri de vreo șapte ani. Are alături doi flăcăi supli, frumoși și deosebit de talentați, pe Jean și pe Teo (zis și Toni :P), dar și o echipă grozavă la cosmetică și manichiură. Salonul este în București, pe str. Tunari la nr. 85, aproape de intersecția lui Ștefan cel Mare cu Tunari, vizavi de stadionul Dinamo. Prețurile sunt decente, iar efectul wow la final e garantat, ca să vorbesc în limbaj de specialitate.

hairstage

Întâi vă arăt ce-au făcut ei pentru mine în ultimele luni, de fiecare dată când am evenimente importante, la ei mă duc să mă aranjeze. Discutăm împreună ce s-ar potrivi, de cele mai multe ori merg pe mâna lor și niciodată, dar niciodată nu am plecat dezamăgită. Monica m-a tuns scurt de tot acum 3 ani, vă arăt o poză când deja crescuse, bretonul avea cam 1 cm când m-am tuns, în spate a rămas ceva mai lung. Tunsoarea a fost în mai, poza e făcută în octombrie. Freza punk de culoare vișiniu închis mi-a plăcut nespus.

1277291_10153381169050192_68725441_o

Apoi l-am lăsat să crească și să revină la culoarea lui, apoi Monica i-a făcut șuvițe, l-am mai tuns de câteva ori și a ajuns acum la forma actuală, pe care o știți, care-mi place mult și care permite bucle, împletituri și cocuri.

hairstage2

hairstage5 hairstage56 hairstage3

hairstare

Ca să vă conving să le treceți pragul, am invitat trei cititoare (alese acum câteva luni printr-un concurs pe pagina mea de Facebook) să-și schimbe lookul la ei. Aveți mai jos mărturiile lor și poze înainte și după. Nu toate și-au dorit schimbări majore, dar toate au plecat încântate.

Elena Miclea mi-a scris:

Experiența HairStage a fost încântătoare. Plecasem cu gândul că vreau un touch văratec pe părul meu. Evident, aveam emoții, pentru că nu îmi mai deschisesem niciodată nuanța părului, dar în același timp aveam încredere că schimbarea mea de look va fi făcută de către profesioniști.
Folosisem un balsam cu henna pentru păr șaten cu câteva luni în urmă și mi-am amintit asta doar când dragul de Jean migălise cam o jumătate de oră la aplicatul pudrei pe șuvițe și observase că nu se deschid așa cum ar fi trebuit. Dar nu știu ce magie a făcut ulterior, că rezultatul final a fost peste așteptări.
Am fost plăcut surprinsă că ei sunt o echipă grozavă. Cineva ajuta cu îndepărtarea vopselei și cu aplicarea șamponului și a balsamului (ah, masajul acela capilar!) și o mână în plus venea imediat ce era nevoie de ceva: preparatul pudrei, îndepărtatul vopselei, uscatul părului, pusul bigudiurilor. Sunt calzi, zâmbitori, glumeți și am apreciat răbdarea, atenția la detalii, faptul că ești întrebat ce rezultat dorești să obții, după care pasiunea și creativitatea sunt puse la treabă. Am primit complimente că aceasta este exact culoarea care îmi vine bine, părul meu devenind din șaten, blond balayage. Arată și se simte nemaipomenit. Pisica mea vine și doarme noaptea pe părul meu, uitându-se lung până să-și facă culcuș. Sigur s-a gândit ce-i cu norocul ăsta de bucle blonde și pufoase numai bune de tors în ele. Per total, a fost o experiență pe care cu drag mi-ar plăcea să o repet. 

hairstage 2

Roxana Berindea spune:
Îmi doream o schimbare, dar nu am avut susținerea nimănui până când am ajuns la Monica. A fost o întâlnire foarte plăcută, unde m-am simțit bine, am cunoscut oameni frumoși și pasionați de ceea ce fac, ba chiar am avut parte și de o lecție despre tot ceea ce înseamnă îngrijirea părului și produsele cosmetice aferente. Monicăi i-am lăsat mână liberă să facă ce vrea și am observat că i-a plăcut acest lucru, iar la final am fost mulțumită de ceea ce a ieșit. Am fost admirată de toată lumea, iar copiii mei m-au recunoscut când am ajuns acasă. Am totuși un singur regret, și acela este că nu am avut mai mult timp la dispoziție, pentru că a fost o atmosferă atât de plăcută, încât aș mai fi stat cu ei la o vorbă!

hairstage (2)

Rebeca Neagoe
Șuvițele făcute de Teo sunt unice, pentru că necesită o tehnică laborioasă (full head highlights). El spune că aproximativ 10 persoane au șuvițe realizate prin tehnica asta în țara noastră. Sunt foarte delicate și, deși la prima vedere nu pare nimic spectaculos, efectul este garantat pe termen lung (așa spune Teo și eu îl cred). Se vor deschide până spre blond. Nu mi-a vopsit rădăcina, iar unele șuvițe nu sunt vopsite. A optat pentru un look natural, delicat și cu efecte de „wow” în timp. Nu este adeptul transformării bruște care să necesite îngrijire la fiecare 3 săptămâni. Sincer, nici eu! Îmi place mult ce a ieșit, chiar dacă transformarea e vizibilă doar pentru un ochi de cunoscător. Mă simt foarte bine și descopăr de fiecare dată când mă uit în oglindă noi reflexe interesante și plăcute. Pe lângă faptul că e bun în ceea ce face și știe de ce trebuie să facă ceva anume și ce urmări va avea respectivul lucru, Teo este un om deosebit, mi-a inspirat încredere și simt că mi-am găsit hair stylistul potrivit. Atmosfera de la salon a fost foarte caldă, primitoare și m-a simțit răsfățată. Îți mulțumesc ție pentru concurs și celor de la HairStage pentru oportunitate. Chiar sunt buni, eu îi voi recomanda.”

hairstage (3)

Așadar, mergeți la Hairstage. Pagina lor de facebook este aici. Până pe 20 august, la orice tehnică de colorare a părului executată în salon, primiți un pensat cadou. ‪Au și make-up artist. Ca idee, un epilat total este 100 de lei. Pentru informații și programări, sunați la 0725 774 414.

Mergeți cu încredere și spuneți-le că eu v-am trimis! 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

16 comentarii

  1. Si unghiile pleaca fericite de acolo :))))
    Tot gratis va spun ca manichiurista, Ina,a foarte tare si o profesinista desăvârsită.

    • Nu exista magie pentru oprirea caderii parului.
      Du-te la un dermatolog, eu am asteptat 5 ani sa se opreasca din cadere :-(, am incercat masti cu ricin, galbenul, rozmarin, tinctura de urzica…
      Pe net sunt o gramada de norocoase carora li s-a oprit caderea cu masti naturiste, sau sfaturi primite de la coafeza. Eu nu sunt una dintre ele.

      Unora le cade dupa nastere, mie nu mi-a cazut atunci.
      Daca nu identifici exact din ce cauza cade, te trezesti ca mine, cu parul rarit.

    • Nu te stresa.E normal sa iti cada acum.Dupa ce in sarcina hormonii l-au facut mai stralucitor si rezistent,tot hormonii il fac acum sa cada si sa fie fara vlaga.La prima sarcina am folosit tratamente si dupa 6 -9 luni am scapat de problema.La a 2a sarcina am asteptat 6 luni fara sa folosesc nimic si rezultatul a fost acelasi.

    • Nici eu nu am folosit nimic. Tratamente de par zici, cand eu abia apuc sa fac un dus intreg si spalatul pe cap trebuie planificat temeinic?

    • La mine a funcționat Alpecin. Îmi aduc aminte cum se vedea părul care creștea și cum se minuna coafeza. Asta la vreo șase luni după naștere.

    • Caderea parului e un simptom al unor probleme hormonale. Analize.Cere sa vezi cum stai si cu ferritina printre altele. S-ar putea sa ai suprize.

    • Am avut mari probleme cu părul, aproximativ doi ani. Am încercat diverse, de la tratamente medicamentoase, dermatolog, zeci de produse cosmetice pentru păr, tratamente naturiste și tot felul de măști, șampoane și balsam special pentru cei cu probleme cauzate de căderea părului. Într-un final am încercat Nioxin, primit cadou de la hairstylistul meu, după ce nu am mai vrut să arunc nici un leu pe produse care mi se păreau inutile, mai ales că în cei doi ani am investit o mică avere în diverse, fără nici un efect. După primele spălări am început să constat că nu mai îmi pică atât de mult păr și, mai mult, nu mai eram nevoită să mă spăl tot a treia zi pe cap, rezistam și 5 zile cu părul nespălat. Nu spun că Nioxin funcționează garantat la toată lumea, în cazul meu a făcut minuni. De atunci, o dată la șase luni îmi cumpăr setul nr.2 de la ei, mă ține cam o lună jumate (șampon, balsam și tratament) și nu mai am probleme cu căderea părului.

  2. Poti sa zici ce vrei, da’ mie tot cu parul mai scurt si bretonu’ ala stramb, imi place cel mai mult 😀 Mi se pare ca te face atat de pustoaica, de vesela si proaspata! Te-am mai laudat eu la o poza cu paru’ scurt 🙂

  3. Miruna blonda, pe mine m-o avertizat ginecologul ca de la 3 luni dupa nastere va incepe sa cada. O stiut el ce o stiut, cateva luni o cazut. Solutia mea a fost sa ma tund scurt, am incercat si tratamente de par ( gasii unele sa nu se clateasca 😀 )

  4. Pe Monica o cunosc si eu de ani buni, sa fie 8 ani oare? Mi-a placut mereu cum mi-a aranjat/vopsit/tuns parul. Are maini de aur.O recomand din toata inima.
    Ma bucur ca ai scris despre ea, despre Hairstage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *