Unghii de mamă și păr de copil fericite: Bio Sculpture Gel și Mimi’s Cuts

Neapărat vreau să vă povestesc despre un loc care îmbină minunat utilul cu plăcutul: un salon de tuns pentru copii cu un birou de manichiură cu un gel tratament care este mi-nu-nat. Se numește Mimi’s Cuts (salonul, nu gelul).

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana2

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana17

Eu nu sunt genul care merge la salon pentru cosmetică sau manichiură, unghiile mi le fac singură de când mă știu, îmi place (dacă găsesc timp, dacă nu, aia e, rămân cu ele natur, tăiate scurt și gata)! Dar de când merg la Mara și-mi face unghiile cu acest Bio Sculpture Gel, numai la ea merg. Îmi fac unghiile o dată pe lună! Vă dați seama cât timp economisesc? Oja obișnuită îmi sare de pe unghii în câteva zile, că și spăl, frec, desfac lego, acest gel însă nu se umflă, nu sare. E drept că de pe la trei săptămâni încolo se vede la rădăcină, însă nu mă deranjează suficient cât să-l dau jos mai des. Cu greu găsesc două ore pe lună să merg la Mara, dar mă duc și tare mult îmi plac unghiile mele în luna următoare. Așa arată la trei săptămâni după aplicare. Țin să precizez că producătorul gelului recomandă îndepărtarea lui după trei săptămâni, eu însă am noroc și arată bine și după o lună!

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana21

Partea foarte bună cu acest gel (pe care îl găsiți în București în doar câteva saloane) este că el e tratament pentru unghii. Se aplică fără primer, fără ca unghia să trebuiască deshidratată înainte, nu atacă unghia, dimpotrivă, o întărește și o hrănește. Se dă jos ușor, prin înfoliere cu o soluție specială care conține uleiuri ce hidratează unghia, fără ca unghia să fie pilită sau exfoliată cu freza. Am făcut un film să vedeți cum arată procesul de îndepărtare de pe unghii, dar și unghia după ce gelul este îndepărtat, la o lună după ce a fost pus.

Multă lume îmi admiră unghiile (ceea ce e neobișnuit pentru mine), e clar că gelul acesta are un chelcășoz!! Se usucă la o lampă specială LED cu 6 becuri, care a fost testată și nu pune pericole pentru piele, detalii despre teste și certificări găsiți aici. Mara are la salon multe culori faine, eu am încercat și roșu aprins și grena și verde închis și negru, dar și un albastru mai deschis, vara.

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana1

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana15

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana16

Partea faină e că au multe jucării și pot lua cu mine copiii cât eu stau la manichiură. Există cărți frumoase, animăluțe, tot felul de puzzle-uri și lego. Ultima oară, copiii s-au și tuns, Ivan a scăpat de freza de bebeluș, iar Sofia și-a rafinat bretonul. Există scaune atractive pentru copii și televizor cu desene sau muzică, în caz că e nevoie pentru diversiune. La final, au primit jucării simpatice (Sofia încă doarme cu albinuța de la Mimi’s).

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana3

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana4

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana5

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana6

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana7

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana8

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana9

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana10

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana12

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana18

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana19

Miruna, cea care tunde, e foarte simpatică și rapidă, pe Ivan l-a frezat în două minute (mai mult n-a stat, de obicei îl tund eu).

Tot Miruna se ocupă și de mame și de tați, tunde, coafează, împletește, e foarte pricepută. Pentru asta, dar mai ales pentru manichiura cu acest gel și pentru tuns de copii, cu încredere recomand acest loc, Mimi’s Cuts, copiilor sigur o să le placă, și vouă.

Salonul se află pe Bd. Șincai, cam la jumătatea distanței între stația de metrou Tineretului și cea de la Timpuri Noi. Veți vedea rapid pe partea cu Piața Norilor bannerul lor roșu cu buline albe pe care scrie Mimi’s Cuts.

bio-sculpture-gel-mimiscuts-printesaurbana11

Prețurile sunt decente, 29 de lei un tuns de copil, 50 de lei un coafat pentru păr lung la mami, de exemplu, manichiura cu Bio Sculpture Gel este 100 de lei, o manichiură clasică cu ojă Opi e 35 de lei (dar eu vă recomand să încercați gelul). Și frizeria pentru copii, musai!

Sper să vă fie de folos!

 

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

26 comentarii

  1. E pentru prima data cand sunt cu adevarat interesata de manichiura cu gel. Imi place ideea unei oje care rezista mult in timp, dar nu vreau sa fac ceva cu care sa deteriorez unghiile mele naturale. Foaaaaaaaarte interesant! Abia astept sa ajung acasa si sa ma pot uita la filmulet.

  2. Suuuuuper! Tund si bebelusi de 18 luni? 🙂
    Ar fi minunat, ca fix masinuta din aia are Andrei acasa si ar sta toata ziua in ea!

  3. Ma bucur ca ai scris acest articol pentru ca eu trec zilnic pe langa Mimi’s cuts si nu stiam ca fac si manichiura 🙂
    Sigur o sa trec pe la ei, sunt chiar peste drum de mine!
    PS: superba manichiura!

  4. super bun articolul asta…chiar aveam nevoie de un salon de genul asta ca sa tund mandra 🙂
    bineinteles ca voi profita sa-mi fac si eu unghiile frumoase 🙂 multumim

    • Sigur ca da, in afara de faptul ca se aplica amandoua pe unghii si arata frumos multa vreme, nu prea au nimic in comun.

    • Sunt asemanatoare si procedeul de uscare, cu lampa cu LED sau UV si indepartare cu solutie in folie de aluminiu, fara pilire, iar daca vorbim de gelul 3-in-1 atunci e asemanatoare si lipsa de primer…stii cumva ce marca de gel foloseste la salon?

    • Am cautat un pic pe google, mi se paruse ca e un titlu care defineste o gama de produse, nu unul specific (cum ar fi diferenta dintre „tenisi” si „Converse”) si m-as fi asteptat la altceva 🙂 Insa sunt confuza care e diferenta fata de oja semi-permanenta (numeste-o soak-off, peal-off gel/nail-polish sau cum vrei). Oricum important e ca face bine. Ma interesa in mod special pentru ca folosesc tipul asta de gel acasa. Mi-am luat o lampa mica de calatorie, care e cam de dimensiunea unui smart phone, plus solutiile de curatare. Mi-ar fi placut sa vin in plus cu vitamine, pe langa culori si unghii ingrijite 🙂 probabil o sa le caut produsele de curiozitate sa le testez pe propiile unghii 🙂 Mersi!

    • Diana, imi poti da te rog detalii vizavi de ce ustensile folosesti tu acasa pt a-ti face unghiile? adica ce marca de lampa folosesti, cum anume iti faci manichiura acasa, toate astea le pot cumpara de pe amazon etc.? ai apucat sa incerci gelul asta bio pe care il recomanda Ioana in articol? Multumesc tare mult in avans.

  5. Fetita mea (2 ani si 8 luni) a fost tunsa prima data de Miruna si de atunci numei acolo merg cu ea. Are multa rabdare. Recomand si eu.

  6. Bio Sculpture Gel este un sistem complex de tratament. Este extrem de diferit fata de restul sistemelor de manichiura, deosebirea majora constand in faptul ca el contine foarte multe ingrediente din plante(in special trestia de zahar) care hraneste unghia naturala. Pentru aplicare nu se pregateste unghia cu solutii pentru deshidratare si nu se pilesc excesiv. Solutia pentru indepartat contine uleiuri care hranesc unghia cat sta infoliata. Si un aspect care nu trebuie neglijat, poti sa ai manichiura Bio doar in salon unde personalul este instruit de distribuitor. Este foarte important ca orice manichiura sa fie efectuata de cineva calificat altfel te pot alege cu unghii sau cuticula lezata, si ma refer aici in special la manichiurile semipermanente/gel.?

  7. Felicitari pentru ideea de a amenja salonul special si pentru copii.
    Nu e departe de mine, sigur ma inscriu, citisem de Bio Sculpture Gel cand aparuse prima oara in Bucuresti in zona Cismigiu dar desi imi dorisem mult nu am cum sa rup 2 ore pentru asa ceva.
    Multumim pentru pont, avem nevoie si de cineva care sa ne tunda dragalasii pentru ca cei la care mergeam de obicei au ajuns la niste preturi mult prea mari.

  8. Merci de pont. Taman am nevoie de refacerea manichiurii cu gel( incercata si de mine prima oara acum trei saptamani), iar fiul meu are nevoie de o tunsoate noua. Ca sa nu mai zic ca ma si mut cu locuinta fix in zona. Asa ca a picat la marele fix postarea ta. ☺

  9. Foarte ok locatia si gelul! Oare exista in Bucuresti vreo sala de fitness/aerobic care sa aiba amenajat ceva si pt kinderi? Mi-e cam dor de niste miscare si ar fi necesar dar parca timpul prea scurt petrecut acasa dupa orele de munca ma face sa aleg sa stau cu fiica mea. Daca tot o iau cu mine aproape peste tot mi-as dori sa gasesc un loc unde sa putem face ceva miscare, sezonul parcurilor a cam trecut..

    • Sunt centre de sanatate unde in timp ce de exemplu copilul invata sa inoate cu un antrenor personal sau la grupa tu poti face fitness, diverse tipuri de aerobic, tot inot ca si el,sta in sauna, spinning etc. Sunt aparute destul de multe prin Bucuresti, depinde de zona in care locuiesti. Unele au si vestiare pentru copii, altele doar femei/ barbati dar pana pe la 7-8 ani baietii se schimba fara probleme la vestiarul mamelor.
      Ar fi super o sala cu locuri de joaca pentru cele dintre noi cu copiii mai mici de sa zicem 3 ani cand pot incepe inotul. (pot si mai devreme, doar ca unora le place, altora deloc 🙂 )

  10. Buna.tocmai ce am aflat ca Miruna a plecat de la acest salon. Si nu ii stiu numele de familie sa o caut unde a plecat 🙁 si nici nu m am gandit sa ii cer nr de telefon…. Ai cumva ceva date despre ea plsssss. Stia sa il tunda fttt bine pe baietelul meu ondulat.

    • Buna, nu, nu am datele ei de contact, noi am mers tot la Mimis, Costi l-a tuns pe Ivan si a fost foarte ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *