Dimineața de după

Ia uite, că s-a făcut deja prânz…

Mă adun greu în dimineața asta, sunt ca după o mega petrecere de Revelion, buimbacă, obosită, răgușită, am visat că pic în zbor de pe scenă, că mi se fură microfonul (bine, asta s-a și întâmplat de câteva ori, micii pirați mi-au luat microfonul ca să cânte diverse, dar publicul a părut încântat, așa că foarte bine că l-au luat), că îmi cade în cap panoul cu flori. Am dormit prost, deși era stoarsă de oboseală.

Acum am de expediat multe cărți, de filmat o rețetă, de scris multe articole, de mers la radio și TV, joi zbor la Cluj pentru conferința MAMA, unde voi duce și cărțile cele noi, apoi duminică merg la Galați la lansare, iar pe 10 decembrie la Constanța. Vine și ziua mea săptămâna viitoare, nu m-am organizat deloc în acest sens, dar cred că nici nu mai vreau și mai pot.

Aseară a fost lansarea romanului. LANSAREA. A fost atââât de multă lume, atât de bine mi-a fost cu toate prietenele mele alături (Irina mea, Corina, Valentina, Otilia, Dorina, Petronela, Roxana, Diana), cu mama, omul, cu copiii, cu toți oamenii mei pe care nu-i mai văzusem de mult, nici nu știu când au trecut patru ore. N-am apucat să vorbim prea mult despre carte, am vorbit însă mult despre noi, despre prietenie, despre relații și iertare. Aveți înregistrarea aici, începe la minutul 04.05.

Am pus mai jos și câteva poze, ele redau doar mică parte din bucuria mea și sper și a celor prezenți. Mulțumesc încă o dată pentru TOT. Sunt foarte bucuroasă și recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă!

pu009

pu010

pu022

pu023

pu052

pu065

pu074

pu078

pu086

pu091

pu103

pu109

pu137

pu143

pu164

pu198

Imediat ce mă adun o să revin cu scrisul pe blog, promit. Deocamdată îmi savurez mahmureala post-lansare! 🙂

Toate pozele le pun pe pagina de Facebook, aici.

Credit foto: Bogdan Stoica

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

16 comentarii

  1. Felicitări ! A fost o lansare care te caracterizează. Mă bucur ca Anastasia prin insistența ei m-a făcut sa trec peste starea de rău și sa fim prezente acolo. Mult succes pe viitor!

  2. M-am emoționat ca o babă, pe bune.

    Uite-l pe Liviu ce figură are, poți să-l ungi pe pâine, fericit și mândru.

    Mă bucur pentru tine, Ioana, să fii sănătoasă și mereu cu sufletul plin de bucurie, meriți din plin. Felicitări!

  3. Inca o data FELICITARI si multumesc pentru aceste randuri minunate stranse in aceasta carte! Stii cum e cu un roman reusit? Ca si atunci cand iti revii dupa primul copil : PE CAND AL DOILEA? 😛
    Pupici multi si ganduri bune se indreapta spre tine!

  4. Noi iti multumim din suflet! Esti o minune de OM, radiezi si atragi in jurul tau alti OAMENI-LUMINA. Esti calda, esti sincera si zambesti din suflet, nu numai din gura si ochi.
    Tu esti un exemplu ca „omul sfinteste locul” si „spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun ce fel de om esti” si de asemenea daca vrei sa schimbi lumea din jur schimba-te in primul rand pe tine. Te iubim si iti dorim toata fericirea pe care o poate avea un om!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *