Norocul și-l face omul cu mâna lui (și cu puțină organizare) (p)

Ştii că vineri seară e Seara cea Mare. Te pregătești încă de luni, vrei ca totul să iasă bine, dacă nu chiar perfect. E posibil ca viața ta să se schimbe începând chiar din seara aceasta. NU vrei să dai greș! Vrei să fii cea mai bună versiune a ta!

Anulezi sau amâni orice altã treabă de vineri. Pui televizorul inteligent să înregistreze Vocea României.

Rezolvi până miercuri epilat, coafat, mani şi pedi.

Până joi te asiguri că ai ținuta completă. Inclusiv dres nou, întreg, și cercei discreți, dar sexy.

Iei vitamine de luni, să nu te prindă fix acum vreo gripă. Versiunea cea mai bună a ta nu presupune și muci.

Lucrezi conştiincios toată săptămâna la birou, să poți rupe uşa vineri la 17.00 fix. Te repezi acasă, faci duş, te asamblezi în cea mai hot variantă posibilă şi-ți dai seama că… nu-ți găseşti cheia de la casă. Rāscoleşti tot, inclusiv cutia cu nisip a pisicii. Cheile nu-s. Resemnată, te trânteşti pe canapea şi-l suni să-i spui că nu poți pleca de-acasă. N-ai cum să-l inviți pe la tine, e doar prima întâlnire, ce-o să creadă despre principiile tale? Şi, în plus, e taicā-tu la tine, în vizită.

Tipul nu crede povestea cu cheia. Normal, cine pierde cheia fix într-o seară atât de importantă? Se simte mințit şi nu te mai sună niciodată.

Găseşti cheile a doua zi, în frigider, în spatele pungii cu ridichi. Îți faci o salată amară şi-l inviți şi pe tata la masă. Ce păcat, chiar îți plăcea tipul ăsta!

Aşa se întâmplă când îți doreşti atât de mult un lucru încât mintea îți ia foc și faci greşeli elementare!

Vineri, pe 18 noiembrie, găsiți pe eMAG cele mai mari reduceri din tot anul! Sigur sunt acolo multe lucruri ce pot fi făcute cadou de Crăciun, dar şi multe lucruri pe care ți le doreşti de mult pentru tine şi casa ta. Iar ca să reuşeşti să le cumperi la prețuri incredibile, e important să te pregăteşti din timp, astfel încât nimic să nu stea în calea îndeplinirii viselor tale!

Iată mai jos ce ai de făcut pentru o noapte şi o zi de Black Friday de succes, fără fibrilații și eșecuri pentru care să te învinovățești apoi tot anul.

Vorbim despre un milion de produse la prețuri foarte bune, pe care le vor vâna multe milioane de români. Poți cumpăra electrocasnice, electronice, cărți, parfumuri, telefoane, materiale pentru balcon şi grădină, haine, încălțări,mobilă, gadgeturi, cosmetice, scutece şi jucării pentru bebeluşi şi copii.

1. Îți faci cont la eMAG şi îl completezi cu toate cele necesare (adresă de livrare şi de facturare, telefon etc).

2. Îți descarci din vremem chiar acum, aplicația gratuită eMAG şi te joci cu ea, să vezi cum merge. Activezi din aplicație notificările pe mobil, ca sã fii anunțat imediat ce se lanseazã megareducerile. Aplicația îți permite să comanzi uşor de oriunde: metrou, birou, coadă la Poştă.

3. Îți faci wishlist, adică lista cu obiectele pe care vrei să le cumperi.

Scopul este să comanzi uşor şi rapid tot ce îți doreşti, altfel ți-o vor lua alții înainte! Nu eşti singura care are așteptări mari de la ziua asta…

shutterstock_243923428

Sursa foto: femeie dezamăgită via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

3 comentarii

  1. Daca e tata la mine, nu mai am nevoie de chei :)))
    In BlackFriday nu cred, 90% umfla preturile inainte cu o luna ca sa scoata in evidenta o reducere fictiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *