Un mic cadou de an nou: Miercuri, respirăm, primul capitol, varianta audio

Am citit pentru voi într-un studio de înregistrări primul capitol al romanului. Îl puteți asculta mai jos, pe youtube, sau îl puteți descărca de aici, dacă vreți să îl ascultați offline, pe mobil, în mașină sau în avion, pe drumul spre casă. 🙂

Aștept să-mi spuneți cum vi s-a părut.

Să începeți anul frumos, cu inima sus de tot, și s-o țineți acolo tot anul care abia a început! Să respirăm în fiecare zi!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4218

18 comentarii

 1. Să știi că în timp ce citeam, mă gândeam că ar fi minunat să se facă o ecranizare după carte. Sper că e următorul pas.
  Succes, Ioana ! Faci o treabă excelenta 🙂

 2. Am ascultat pe autocar, de dimineata, ca sa fie bine. 🙂

  Foarte emotionant. Mi-a placut ca ai reusit sa conturezi tipologii diferite de femei, care nu s-au sfiit – la fel ca in viata- sa judece cumva deciziile celorlalte femei. Cum ar zice englezii: „no sugarcoating.”

  E fain ca ai reusit intr-un capitol sa ai si umor si drama.

  E bine si ca ai vorbit despre ce inseamna pierderea unui copil. Cred ca va ajuta multe femei care au trecut prin asta. Abia astept sa citesc cartea.

 3. Foarte tare ideea! Am ascultat și m-ai făcut într-atât de curioasa de ce urmează incat sa cumpăr si cartea. 🙂

 4. La mulți ani minunați și veseli, cu sănătate și bucurii, frumusețe și împliniri!
  Am citit cartea! E ușoară! Aș recomanda-o pustoaicelor pentru a le pregăti pentru viață.

 5. Am cartea de vreo 2 saptamani, azi am citit-o pe nerăsuflate… eu miercuri trebuie sa nasc, cezariana, al doilea copil… deci.. miercuri, respirăm…
  Ai scris atat de frumos, de interesant, pe ici- colo te-am regăsit pe tine, Ioana…
  O recomand cu drag oricui, ar fi o idee super ecranizarea..

 6. Am dat play, timp in care fetita mea de o luna s-a trezit. E in patutul ei , cu ochii mari , atenti si cautatori dupa vocea ta . II este foame, ca doarme de trei ore, dar amana momentul ca prea faina-i povestea 🙂 te imbratisam

 7. Faina cartea, am reusit sa imi ocup timpul cateva ore in timp ce calatoream prin lume. Recomandabila pe vremea rea, in compania unui ceai aburind!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *