Conferință interactivă despre piele cu Corina Allan, pe 11 martie la București

În sfârșit s-au aliniat toate planetele și vă pot anunța detaliile celui mai mare eveniment pe care-l organizez la început de an. 
cover final piele
Pe 11 martie de la ora 9.30 vă aștept la We Love Digital Unirii (Str. Radu Vodă 17, etaj 5) la o conferință interactivă despre sănătatea pielii noastre și a copiilor noștri. Corina Allan este omul care mi-a salvat tenul  de o acnee oribilă, după ani de mers la medici și analize, după tot felul de proceduri și tratamente care mi-au făcut mai mult rău decât bine, am scris despre asta în mai multe ocazii.
Corina este consultant cosmetic și autor al blogului Pasagera vine special de la Timișoara pentru a ne vorbi despre:
– nevoile pielii
– cum alegem cea mai potrivită rutină de îngrijire a pielii
– care ingrediente din produsele cosmetice ne ajută și care ne încurcă
– mituri despre îngrijirea pielii și adevărul despre ele
– cele mai frecvente greșeli pe care le facem (poate zilnic) cu pielea noastră
– soluții de calmare a pielii acasă, cu costuri mici și rezultate bune
– ingrediente naturale putem folosi în stare raw, care ne fac bine și care fac rău pielii
– ingrediente sintetice foarte bune sau, după caz, mai puțin prietenoase cu pielea
– pielea copiilor noștri, cu indicii despre nevoile pielii copiilor, rutină de îngrijire și reguli de igienă
 
Fiecare capitol al conferinței va avea sesiune separată de întrebări din public și răspunsuri.
 
Conferința va începe la ora 10.00 și va dura patru ore, cu o pauză de cafea de 20 de minute.
 
Copiii sunt bineveniți, vom pregăti în sală și în foaier activități pentru cei mai mari de 3 ani (pentru că ceilalți oricum vor sta probabil lipiți de mamele din dotare).
 
Costul unui bilet este de 40 de lei și trebuie achitat în avans (vă puteți înscrie folosind acest link https://goo.gl/forms/Bj9wfwGtMiglSSXu2
 
Copiii nu plătesc, indiferent de vârstă, însă nu vor avea loc pe scaune (dacă doriți loc și pentru ei va trebui să le achitați bilet, locurile în sală sunt limitate, iar cererea este foarte mare).
 
Puteți achita și un bilet în așteptare, pentru cei care ar dori să vină dar nu au posibilitatea să plătească biletul. Puteți găsi chiar voi beneficiara biletului sau o pot căuta eu, cu ajutorul comunității de părinți.
 
Conferința va putea fi accesată și online, live sau în cursul următoarelor trei zile, contra unei taxe de 25 de lei (plătiți în avans, veți primi din timp un link și o parolă unică). Dacă doriți să vă înscrieți pentru transmisiunea online, puteți folosi acest link https://goo.gl/forms/kImMtqOfavuXBxtO2
 
Evenimentul va avea loc la We Love Digital etajul 5.Se găsesc locuri de parcare și pe străduțele învecinate.
 
Dacă aveți întrebări la care Corina poate răspunde în timpul prezentării, le aștept aici, în comentarii, ne ajută mult să știm care sunt zonele de interes pentru voi pe acest subiect.
Vă aștept cu mari emoții și cu încredere că vom pleca acasă cu informații valoroase!
Eventul de Fb este acesta, puteți da join și urmări acolo discuții despre eveniment.

18 Comments

 1. Grapina Petronela

  Buna,întrucât ma confrunt cu o acnee la copilul meu de 7 ani momentan doar in zona nasului s-ar pentru ca eu am un istoric de acnee in adolescenta ,ma gândesc ca poate va evolua .Se va atinge si acest subiect ?La acneea la copii si la moștenirea genetica?Momentan urmam un „ritual”la recomandarea medicului dermatolog dar as dori sa aflu mai multe Info despre prevenire si tratare la copii!Multumesc!

  • Acneea nu e genetica, dar igiena vietii se invata din familie (si aici intra tipul de alimentatie, apa de la retea, chimicalele din gospodarie, dar si posibilele infectii ale pielii etc).

  • Buna ziua,

   Vă mulțumesc pentru întrebare. Ioana va publica în curând programul conferinței, acneea este unul din subiectele abordate. Copilul dumneavoastră nu a moștenit acneea, însă cel mai probabil a moștenit profilul genetic al tenului care permite manifestarea acestei afecțiuni. Din fericire există soluții pentru acnee, indiferent de vârstă. Vă așteptăm cu drag la conferință, sperăm să vă fie de folos informațiile prezentate.

 2. Elena

  Am semne de la acnee de la varsta de 16 ani si nu scap de ele, mi s-a spus ca asa raman. Se mai pot rezolva? Am tenul gras, dar sensibil cu tendinta de cuperoza si de uscare, deci niciodata nu gasesc o crema adecvata precis.

  • cicatricile profunde nu trec, dar se atenueaza putin.
   E posibil sa ai ten gras cu tendinta de deshidratare si cojire (si la frig) cremele care ar hidrata il ingrasa si mai mult. Eu nu folosesc creme (ingrasa si incarca porii, deja fiind gras tenul meu, mai degraba ser-uri dar baza ramane curatarea).

  • M D

   Elena, ai incercat dermaroller?

  • Buna ziua Elena,

   Mulțumesc pentru întrebare. Petele și cicatricile post acnee sunt un subiect bine cunoscut, acneea fiind companionul meu de la vârsta de 12 ani. Există soluții definitive pentru pete, iar pentru cicatricile de tip ‘ice pick’ (vârf de iceberg) există soluții eficiente sau mai puțin eficiente.

   Informațiile prezentate la conferință pot fi de ajutor în a înțelege de ce apar aceste pete și cicatrici, cum le poți estompa, cum poți reduce excesul de sebum, dar în același timp cum poți restabili nivelul optim de hidratare a pielii și care sunt soluțiile pentru ameliorarea cuperozei.

 3. mihaela

  Se va discuta si despre dermatita atopica si eczeme? As putea vorbi separat cu dumneaei? Astazi am fost la al patrulea dermatolog in patru luni.

  • mihaela

   Ioana modifica te rog in dumneaei, ca am scris o balarie.

  • Buna ziua Mihaela,

   Da, vom discuta despre dermatita atopică și eczeme. De data aceasta nu pot oferi consultanță personală însă te aștept cu drag la Timișoara la cabinet sau îmi poți scrie și în măsura timpului disponibil îți răspund. Folosește te rog formularul de contact de pe site-ul meu: pasagera.ro. Mulțumesc, te aștept cu drag la eveniment, poate în pauza de cafea povestim 2 minute.

 4. Alina

  Ma voi înscrie negreșit pt varianta live online. Cred ca un subiect destul de actual atât in rândul copiilor, dar si in cel al adulților este dermatita seboreică sau cea atopică. As întreba cum putem calma condiția pielii iritate, ce produse sunt bune si care nu, ce mâncam.
  Mulțumesc

 5. Liliana

  Dragă Ioana, m-am înscris, dar nu am primit confirmare/cont pentru plata. Poate încă nu ai trimis, dar vreau sa mă asigur ca sunt înscrisă și ca pot participa. Te rog sa nu publici comentariul, nu e necesar. Mulțumesc! Liliana Lefter

  • Printesa Urbana

   Salut, luni trimit emailuri catre cei inscrisi!

 6. Eliza

  Hello!

  Vreau sa ma inscriu pentru conferinta online pentru doua persoane. O inscriu si pe ea cu nume si email si platesc eu de doua ori? Daca nu, cum exact pot proceda? Mentionez ca eu deja m-am inscris.

  • Printesa Urbana

   salut, da, te rog sa faci 2 inscrieri separate, cu nume si adrese de email separate, plata poate fi una singura daca specifici ambele nume la detalii.

 7. Liliana

  Întrebare: produsele Paula’s Choise vor fi expuse la eveniment? De exemplu, dacă stabilim un anumit ritual de îngrijire, cu produsele x, y, z – le vom putea cumpăra direct la eveniment? Mulțumesc!

  • Printesa Urbana

   salut, nu, am hotarat impreuna cu Corina ca evenimentul sa nu aiba nici o legatura cu nici un produs cosmetic, recomandarile ei sunt generale, nu isi propune sa recomande vreun brand anume.

 8. Liliana

  Întrebare pentru Corina, poate ne răspunde în timpul evenimentului: nouă, femeilor, ni se spune că trebuie să folosim zilnic cremă de protecție solară, chiar dacă afară e înnorat sau e iarnă cu viscol, nu doar vara. Ce facem cu pielea copiilor mici (2 ani)? Îi dăm și pe ei cu cremă cu SPF indiferent de anotimp? Dar pe soții noștri? 🙂 Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *