Bătaia pe apă! (concurs)

– Mami, ai luat două stice?
Stice este pluralul lui Ivan pentru stică, adică sticlă, recipient din plastic sau chiar din sticlă în care luăm apă de băut în parc, la teatru, la plimbare sau la cumpărături. Nu întreabă despre rezerve de mâncare, șervețele sau chiloți de schimb, dar despre apă întreabă amândoi, de fiecare dată când ieșim pe ușă.

Noi nu avem probleme cu hidratarea. De fapt, ei nu au, eu am, pentru că uit mereu să beau apă, dar ei nu, niciodată. Dimpotrivă, mereu rămânem fără apă, unul dintre ei e mai harnic și-și golește sticla înaintea celuilalt, apoi bea și apa din sticla mea, apoi îi cere lui frate-său, care se teme că dacă îi dă, rămâne el fără, nu-i dă, ălălalt se topește de sete la un metru distanță de cel care-și clipocește apa sub nasul lui dar nu vrea să împartă, eu insist să-i dea, c-apoi om cumpăra noi altă apă, posesorul de H2O se lasă greu, chin și haos în loc de cooperare și distracție în parc.

Așa că de cele mai multe ori iau în rucsac două stice pline, câte una pentru fiecare copil, încă una mai mare pentru mine și încă una de rezervă, din care torn apoi în sticlele lor goale când ei nu mă văd. De ce când nu mă văd? Pentru că altfel avem veșnicele discuții cu: lui i-ai pus o picătură în plus, sau picăturile lui sunt mai mari sau jumătatea ei e mai grasă etc.

Așa că ei beau, eu mă ascund să reumplu, ei beau iară și toată lumea e fericită. Știu însă că mulți copii au nevoie de strategii speciale pentru a fi convinși să bea apă. Căni cu cioc (cotcodaaac, doamne, că tare mă mai amuză denumirea asta), paie colorate, sticle cu apă în fiecare cameră, apă aromată cu mentă și fructe, concursuri de băut apă, părinții ar face orice să toarne niște lichid curat în burțile bebelușilor, și asta e grozav, pentru că nimic nu se petrece cum trebuie în corpul nostru în lipsa apei.

Vreau să particip și eu la bucurie și împlinire hidrofilă în familiile voastre, așa că vă invit la un concurs care are legătură cu niște sticle simpatice de apă de la Evian. Sticlele sunt decorate cu Tsum Tsum de la Disney, așa că cei mici le vor îndrăgi. Au capac sport, din care copiii pot bea chiar și în mers, fără să se stropească. Sunt mici, 0,33 l, deci ușor de cărat în rucsăceii lor de grădiniță sau de excursie.

Puteți câștiga de la mine un set mare de joacă Disney Tsum Tsum și alte zece premii mai mici, collectibles Tsum Tsum. Le asortați apoi cu sticle decorate Evian Disney, pe care le găsiți în rețeaua Mega Image, în Carrefour și în benzinăriile MOL. Vă jucați cu premiile, mai invitați copilul să bea o gură de apă din sticla asortată, toată lumea e bucuroasă și hidratată!

Ca să participați la concurs, vă invit să comentați la acest articol cu o completare a afirmației “Când mi-e sete mă simt ca….” și să dați share acestui articol pe Facebook, folosind butonul albastru de sub text (stânga) sau postându-l direct pe Facebook, cum vă e mai ușor. Pe 28 mai la ora 23.00 voi anunța cei 11 câștigători aici în articol și pe adresele de email cu care veți comenta mai jos, ei vor primi premiile prin curier în câteva zile.

Dacă nu aveți noroc aici pe blog, poate aveți noroc în magazine! Din 1 iunie, pentru orice sticlă Evian Tsum Tsum achiziționată din supermarket-uri, benzinării sau magazine on-line în perioada 1-30 iunie, accesați www.bdg.ro/evianpromo și înscrieți codul bonului fiscal. Săptămânal, prin tragere la sorți, puteți câștiga unul dintre cele 80 de pachete cu două jucării Tsum Tsum, ajutându-i astfel pe cei mici să colecționeze personajele Disney preferate. Mai mult, pe 1 si 2 iunie veți găsi în Carrefour Băneasa o echipa de promoteri care timp de șase ore (11.00 – 17.00) vor acorda cadouri Disney Tsum Tsum la o achizitie de 6 sticle de apă Evian sport kids 0,33l.

Nu vă faceți griji cu privire la conținutul sticlelor atât de frumos decorate, apa Evian e una dintre cele mai pure și bune ape îmbuteliate din lume, trece prin peste 300 de controale microbiologice pe zi. 🙂

Așadar, când mi-e sete, mă simt ca…. ce?

 

113 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *