Când se strică aparatul de pupi…

În mijlocul unei zile foarte pline, reușesc să-mi fac timp să merg la baie. Nu apuc să mă instalez, că vine peste mine la baie Sofia.
– Hai, măi Sofi, am și eu nevoie de puțină intimitate la toaletă…
– Mami, am venit doar să-ți spun că e atât de bine când ești tu cu noi!

Brusc, nevoia mea de intimitate e depășită de cea de auzit declarații siropoase de la prima născută.
– De ce, gâza mea de primăvară?
– Păi, că ne strângi la piept, ne spui că ne iubești, ne dai pupi mulți…
– Serios? Îți place că te pupăcesc mereu? Știi, eu nu-s pupăcioasă în general, nu-mi place să ating alți oameni, doar pe voi, pe voi v-aș strânge în brațe fără pauză.
– Știu, mami, se vede.

Îmi zâmbește tolerant așa, dar parcă îi e și puțin milă de mine. Se gândește și ea că o fi greu să simți atâta iubire tot timpul. Sau poate se gândește că mă doare burta. Iese din baie, dar lasă ușa deschisă, pentru că la rând stă frate-său, care și el avea o mare nevoie de a intra peste mine la toaletă.

– Mami, tu ești cea mai iubită!
– Mulțumesc, iubire! Ai putea să-mi spui asta ceva mai târziu, după ce ies din baie, poate?
– Nu, tebuia să-ți spun acuma, altfel îmi expoda capun!

A tras ușa după el. Am rămas singură în baie. Ce plictiseală… Am ieșit și eu repede după ei. Sofia m-a luat repede în primire.

– Auzi, mami, vreau să-ți văd burta.
Îmi ridic bluza și-mi cobor betelia pantalonilor. Își trece degetele peste cicatricea cezarienei, vechi de cinci ani și jumătate.
– Te mai doare?
– Nu, puiule, a trecut de mult durerea.
– Îmi pare rău că te-am durut.
– Mie nu, iubito. A meritat să mă doară. Ia uite ce fetiță minunată am acum!
– Și un băiețen minunat! ne ajunge din urmă și Ivan.
– Da, corect. Aoleu!
– Ce e, mami??
– Stați așa, nu mișcați!

Mă privesc amândoi de jos în sus, derutați.
– S-a stricat aparatul de pupi! Aaaoleu, acum n-o să se mai poată opri, trebuie să pupe tot ce prinde, muah muah muah…

O zbughesc amândoi ca iepurii în timp ce eu, cu buzele țuguiate ca o trompetă, mă reped să-i prind și să-i pup și ei se fac că se împiedică, pun gheara pe ei, îi pup pe unde-apuc, se eliberează, se trag unul pe altul, fug, apoi vin înapoi, după asta sunt și ei aparate de pupi care se strică, încerc să le opresc din butoanele din buric, nu merge, dom’le, ia, cu ele la service, trebuie să le reparăm cu metoda gâdilatului, în timpul ăsta ei mă pupă la foc automat pe haine și pe păr, vai, e nevoie de mai multe mâini, să-l chemăm pe tati de la serviciu, aaa, să comandăm niște piese de schimb, uite, e nevoie de o țeavă de piele cu diametrul de cinci degețele grase, nu știu ce ne facem…

Ei, cum să-mi pară rău că m-a durut!

Sursa foto: mamă pupând copiii via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4218

9 comentarii

  1. Eu nici macar nu ma pot lauda ca m-a durut, am simtit durere ca de febra musculara. Si, cum aproape un deceniu febra musculara a fost ceva obisnuit, ca ma chinuia talentul la sport, de ziceai ca vreau sa revolutionez artele martiale, burta taiata chiar nu a adus nimic nou.

    Oricum merita orice calareala sa ai asemenea subiecti de pupaciune 😀

  2. Al meu e bebelus, dar la fel zic: cum sa ma plang ca ma trezesc noptile, cand petrec timpul cu el – asa minunat? Cand niste ochisori asa frumosi ma privesc?

  3. Ivan este pur si simplu adorabil. Daca am ajuns sa cred asta doar din articolele tale in care spui ce zice el, nu pot sa-mi imaginez cat de dulce e in realitate!

  4. Cat de frumos!!! Si cat de amuzant, ma regăsesc total in ce ai scris. Nu mai stiu ce e aia intimitate la baie cand am vreo treaba de rezolvat 🙂 de cativa ani. Numai la dus ce îmi permit sa închid usa cu cheia, ca atunci sunt supravegheați de tati sau alt adult 🙂

  5. Intimitate la baie… Auzi ce răsfăț îți dorești. 😉 Glumesc, dupa8 ani și, ador diminețile in care el sta pe tron si eu fac baie sau serile in care e invers, eu pe tron, el in cada. Atunci e “quality-time” pt noi. :)) Altfel, sa nu se repare aparatul de pupi, noua ne place stricat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *