Bazar internațional caritabil de Crăciun, duminica asta la Romexpo

Duminica asta, pe 10 decembrie, de la ora 10.00 la ora 16.00 în Pavilionul Central Romexpo București are loc un uriaș bazar de Crăciun la care participă reprezentanți din peste 50 de țări. Evenimentul caritabil este organizat în fiecare an de Asociația Internațională a Femeilor din România, aceasta este cea de a 27 ediție! Toate fondurile obținute din plata biletului de intrare (10 lei de persoană) și a obiectelor vândute la bazar, dar și sponsorizările și donațiile oferite de persoane fizice și juridice cu ocazia târgului vor merge către diferite proiecte de sprijin al copiilor defavorizați din România.

Pe scurt, cumpărați lucruri frumoase cu specific tradițional din cele 50 de țări participante, participați la tombola bazarului și faceți și o faptă bună: toți banii merg spre copiii din familiile sărace.

În organizarea evenimentului sunt implicate peste 30 de misiuni diplomatice, reprezentanți ai comunității internaționale din România și peste 600 de voluntari cu 60 de naționalitati diferite.

Veți putea cumpăra cadouri unice la prețuri foarte bune, de la obiecte meșteșugărești până la delicatese tradiționale din mai multe țări, și vor putea, totodată, să contribuie la oferirea unei șanse la un trai decent pentru cei nevoiași, există multe ateliere și evenimente și pentru copii.

Iată cum a fost la bazarul de anul trecut:

Evenimentul este prezidat de către doamna Gladys Abankwa-Meier-Klodt, soția Ambasadorului Germaniei la București, în calitate de Președinte Onorific al IWA Christmas Bazaar, de Marina Coandă Bundac, Președinte al Bazarului de Crăciun, și de Ximena Reyes, Președinte IWA.

Dacă doriți să participați la târg în calitate de vânzător, de sponsor sau să donați lucruri pentru târg, o puteți contacta pe Marina Coandă Bundac, IWA Christmas Bazaar Chairperson, Tel: 0734 34 06 34/Email: bazaar.iwabucharest@gmail.com /www.iwabucharest.ro

2 Comments

  1. Maria

    Sambata, 9 sau duminica, 10? ☺

    • Printesa Urbana

      duminica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *