Totul despre naștere, alăptare și primele săptămâni cu bebelușul (eveniment cu medici și specialiști)

Peste o lună moderez un eveniment echilibrat și complex despre naștere și primele săptămâni cu bebelușul organizat la noi. Va avea loc la București, la Hotel Sheraton, pe 11 februarie, în prima parte a zilei, costul de acces în sală este foarte mic, 60 de lei, puteți urmări conferința live (sau în următoarele 48 de ore) și de acasă, pentru 40 de lei.

De ce spun că va fi echilibrat și complex? În primul rând, pentru că pe scenă se vor afla trei specialiști cu o credibilitate foarte bună, oameni bine documentați și cu foarte multă experiență: Dr. Ginecolog Marius Romilă, susținător al nașterii naturale și unul dintre puținii medici care asistă și sprijină femeile care își doresc să nască natural după cezariană, dr. Ilinca Tranulis, medic pediatru consultant în lactație certificat internațional IBCLC (un doctor cald și bun care m-a ajutat foarte mult în primele luni cu Ivan, el s-a născut devreme și foarte mic și a avut un start greu) și Irina Popescu, moașă licențiată, consilier pentru alăptare în formare. Evenimentul se va desfășura sub formă de dialog, eu le voi adresa întrebări invitaților mei, ei vor răspunde la obiect, apoi vom lua întrebări din sală și de la cei care ne urmăresc live (și care vor putea adresa întrebări pe WhatsApp). Eu voi vorbi despre acomodarea cu bebelușul, despre competențele lui încă de la naștere, despre cum putem face pentru a nu ne epuiza în primele săptămâni, despre un start bun în relația respectuoasă și blândă pe care ne propunem s-o avem cu copilul.

Și mai spun că va fi un eveniment echilibrat și pentru că vom vorbi nu doar despre corp, ci și despre emoții: așteptări, sprijin, depresie, soluții.

Vom vorbi sincer și deschis despre nașterea naturală și cezariană, despre epiziotomie și epidurală, despre nașterea naturală după cezariană, despre sprijinul soțului în tot procesul, despre primele ore după naștere și cum sunt ele pentru mamă și pentru bebeluș, despre alăptat, piedici și soluții, despre primele zile ale copilașului și grijile noastre, despre vizite la medic, ritm firesc de creștere, etape de dezvoltare, sprijinul comunității și al familiei în adaptarea ușoară la viața în trei sau în patru, cinci etc 🙂

Vă puteți înscrie foarte ușor și rapid AICI. Evenimentul de Facebook este aici, vom mai posta acolo noutăți despre eveniment. Locuri nu-s foarte multe, 250, cred că ar fi bine să vă grăbiți. Dacă aveți prietene care vor naște curând, dați-le de veste. Sau, și mai bine, le faceți direct cadou biletul la eveniment! 🙂

Prețul de acces este foarte mic, m-aș bucura să avem din nou sala plină, ca la evenimentul anterior, despre sarcină, care a avut loc în noiembrie anul trecut. Mulțumesc din nou Parenting Ads pentru sprijinul în organizare! La evenimentul despre sarcină a fost sala plină de viitori părinți care și-au luat notițe, au pus întrebări, au ascultat cu interes tot ce s-a vorbit vreme de cinci ore. Invitați au fost Dr. Cătălin Petru Haiduc, medic primar obstetrică ginecologie, Andreea Pautov Ionita, terapeut yoga, și Dr. Simona Tivadar, medic primar diabet, boli de nutritie si metabolism. Eu am bibilit desfășurătorul, am pus întrebări, am moderat evenimentul și scriu cu drag acum despre el, pentru că știu sigur că a ajutat. Ne-a urmărit nu doar o sală plină, ci și peste o sută de oameni online (contra unei taxe modice).

Am aflat ce se întâmplă cu corpul nostru în timpul sarcinii, ce investigații sunt cu adevărat necesare, ce trebuie să mâncăm (în sarcină și nu numai), de ce e important să avem o postură corectă în sarcină și la ce ajută yoga.

 

Aș vrea să mulțumesc sponsorilor evenimentului anterior: Elefant.ro, BIO PortalA&D Pharma cu brandul BIO OIL, Boiron și Prisum Himalaya

Mulțumesc și partenerilor Medicover, Dolce Gusto, Mama BoutiqueBaby NeedsPronatalita, Axkid, Pernegravide.roHotmom.roStemsure și Evian.

Și co-organizatorilor mei, Parenting Ads, care au dus tot greul logistic.

Am avut o tombolă cu multe premii, s-a râs, s-a ascultat cu gura căscată, aș zice că am avut un eveniment de mare succes!

Vă aștept la evenimentul de pe 11 februarie! Vă puteți înscrie AICI.

Dacă aveți întrebări pe care ați dori să le adresez oricăruia dintre speakeri în timpul conferinței, le aștept în comentarii.

Toate pozele de la evenimentul anterior le găsiți aici.

 

18 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *