Copilul te dezamăgește. Colegii te dezamăgesc. De soț nu mai zic… Dar știi, rezolvarea e la tine!

Toți, toți suntem nemulțumiți de cum sunt sau de ce fac oamenii din jurul nostru. Și nu este vina noastră că e așa, iar acesta e un lucru care ne afectează calitatea vieții.

Nu suntem fericiți pentru că ceilalți nu sunt cum ne-am aștepta noi.

Copilul meu plânge prea mult. De ce plânge atât de mult? De ce nu vrea să stea la grădiniță, de ce e nevoie de atât de multe rugăminți și strategii să pot pleca la serviciu?

Copilul meu adoarme greu, deși e foarte obosit. De ce, de ce nu adoarme și el ca mine, uite, eu când sunt obosită nu sar în pat, mă întind, închid ochii și mă culc.

Soțul meu nu petrece suficient timp cu copiii noștri. Vine de la serviciu și în loc să stea cu ei, petrece o grămadă de timp în baie sau se pune direct la televizor. De ce face asta, el nu vede câtă nevoie au copiii de el? Câtă nevoie am eu ca el să facă asta?

Mama mea mă tratează ca pe un copil. Mereu mă întreabă cu ce m-am îmbrăcat, deși am 40 de ani, nu opt. Nu vorbim niciodată despre ceea ce simțim, vorbim în schimb despre cum e vremea la mine sau la ea în oraș. De ce nu vede de ce am nevoie?

Tatăl meu nu mă sună niciodată, zice că nu vrea să mă deranjeze, dar, la naiba, eu vreau ca el să mă sune, să știu că însemn ceva pentru el.

Colegii mei stau prea mult la țigară și în pauza de masă, uneori mi se pare că numai eu muncesc în firma asta. De ce sunt atât de iresponsabili? De ce sunt eu singura responsabilă?

Până și pisica pare să ne scoată din sărite: De ce nu ești și tu o pisică normală, ca toate pisicile?

Nu sunt neapărat plângerile mele, doar am enumerat câteva dintre lucrurile pe care știu că le simte multă lume, pentru că trăiesc înconjurată de atât de multe familii. Cumva, pare că fiecare dintre noi e singura persoană din Univers care are ghinionul să fie înconjurată doar de persoane greșite. Nimeni din jur nu pare capabil să împlinească niște așteptări, iar viața e un lung șir de frustrări.

Cum ar fi dacă v-aș spune că există o metodă prin care ai putea scăpa de toate aceste nemulțumiri pentru totdeauna? Ați vrea să știți?

Puteți afla în câteva ore. Nu e magie, e ontologie. Vă încurajez să participați la un eveniment ținut de  Connie Larkin. Acum zece ani, Connie m-a ajutat să văd limpede toate porcăriile din capul meu, toate lucrurile care mă împiedicau să trăiesc, să obțin ce-mi doresc, să fac ce credeam că sunt menită să fac.

A fost un proces aproape magic, iar rezultatele lui au rămas cu mine până azi. Am învățat să separ de mine lucrurile pe care mi le spune vocea din capul meu, am învățat că faptul că mă las abuzată și frustrată de alții este în puterea și responsabilitatea mea. Seminariile mele cu Connie au fost punctul zero pentru mine. De atunci am început să văd cine sunt, ce vreau să fac și am început să construiesc tot ce am astăzi, lucruri bune, frumoase nu doar pentru mine, ci (îmi place să sper că) pentru mulți dintre cei cu care vin în contact.

Am mare încredere în Connie. Știu sigur că va face o diferență uriașă pentru cei care vor fi în sală nu doar cu fizicul, ci vor asculta ca să înțeleagă și vor avea deschiderea de la lucra cu Connie în exercițiile pe care ea le va propune.

Evenimentul ei despre relații are loc pe 22 martie, la Crystal Palace Ballrooms (Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti), între orele 13.00 – 19:00. Costul participarii este 282 lei, iar linkul de înscriere este https://connielarkin.ro/curs-relatii/ 

Mergeți! O să vă ajute mult!

 

Sursa foto: femeie mulțumită via Shutterstock.com

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

8 comentarii

  1. Dar ce rost va avea pentru cei care aceasta taxa reprezinta lucruri esentiale pentru subzistenta. Sunt mult mai multi acestia cu astfel de probleme. Cum pot fi ajutate aceste persoane? Poate fac un rezumat cei care asista la eveniment si cine se “vindeca” in urma lui foarte bine, cine nu, iarasi bine. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

  2. Buna, Ioana! Iti multumesc din suflet pentru toate articolele pe care le-ai scris. Chiar esti o persoana cu un suflet bun, care ajuta cu adevarat atatia parinti.
    Ce inseamna metoda ontologica?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *