Copilul te dezamăgește. Colegii te dezamăgesc. De soț nu mai zic… Dar știi, rezolvarea e la tine!

Toți, toți suntem nemulțumiți de cum sunt sau de ce fac oamenii din jurul nostru. Și nu este vina noastră că e așa, iar acesta e un lucru care ne afectează calitatea vieții.

Nu suntem fericiți pentru că ceilalți nu sunt cum ne-am aștepta noi.

Copilul meu plânge prea mult. De ce plânge atât de mult? De ce nu vrea să stea la grădiniță, de ce e nevoie de atât de multe rugăminți și strategii să pot pleca la serviciu?

Copilul meu adoarme greu, deși e foarte obosit. De ce, de ce nu adoarme și el ca mine, uite, eu când sunt obosită nu sar în pat, mă întind, închid ochii și mă culc.

Soțul meu nu petrece suficient timp cu copiii noștri. Vine de la serviciu și în loc să stea cu ei, petrece o grămadă de timp în baie sau se pune direct la televizor. De ce face asta, el nu vede câtă nevoie au copiii de el? Câtă nevoie am eu ca el să facă asta?

Mama mea mă tratează ca pe un copil. Mereu mă întreabă cu ce m-am îmbrăcat, deși am 40 de ani, nu opt. Nu vorbim niciodată despre ceea ce simțim, vorbim în schimb despre cum e vremea la mine sau la ea în oraș. De ce nu vede de ce am nevoie?

Tatăl meu nu mă sună niciodată, zice că nu vrea să mă deranjeze, dar, la naiba, eu vreau ca el să mă sune, să știu că însemn ceva pentru el.

Colegii mei stau prea mult la țigară și în pauza de masă, uneori mi se pare că numai eu muncesc în firma asta. De ce sunt atât de iresponsabili? De ce sunt eu singura responsabilă?

Până și pisica pare să ne scoată din sărite: De ce nu ești și tu o pisică normală, ca toate pisicile?

Nu sunt neapărat plângerile mele, doar am enumerat câteva dintre lucrurile pe care știu că le simte multă lume, pentru că trăiesc înconjurată de atât de multe familii. Cumva, pare că fiecare dintre noi e singura persoană din Univers care are ghinionul să fie înconjurată doar de persoane greșite. Nimeni din jur nu pare capabil să împlinească niște așteptări, iar viața e un lung șir de frustrări.

Cum ar fi dacă v-aș spune că există o metodă prin care ai putea scăpa de toate aceste nemulțumiri pentru totdeauna? Ați vrea să știți?

Eu vreau. Intuiesc despre ce e vorba, dar nu sunt sigură. O să aflu curând, însă. Sâmbătă, când organizez un eveniment cu Connie Larkin. Acum zece ani, Connie m-a ajutat să văd limpede toate porcăriile din capul meu, toate lucrurile care mă împiedicau să trăiesc, să obțin ce-mi doresc, să fac ce credeam că sunt menită să fac.

A fost un proces aproape magic, iar rezultatele lui au rămas cu mine până azi. Am învățat să separ de mine lucrurile pe care mi le spune vocea din capul meu, am învățat că faptul că mă las abuzată și frustrată de alții este în puterea și responsabilitatea mea. Seminariile mele cu Connie au fost punctul zero pentru mine. De atunci am început să văd cine sunt, ce vreau să fac și am început să construiesc tot ce am astăzi, lucruri bune, frumoase nu doar pentru mine, ci (îmi place să sper că) pentru mulți dintre cei cu care vin în contact.

Am mare încredere în Connie. Nu știu exact ce se va întâmpla la atelierul nostru de pe 29 septembrie. Știu sigur că va face o diferență uriașă pentru cei care vor fi în sală nu doar cu fizicul, ci vor asculta ca să înțeleagă și vor avea deschiderea de la lucra cu Connie în exercițiile pe care ea le va propune.

Mai sunt doar 20 de locuri în sală. Va fi un eveniment restrâns, foarte valoros pentru fiecare, inclusiv pentru mine.

Iată ce spune Connie despre evenimentul nostru:

“Întregul eveniment, de la început la sfârșit, are loc într-o conversație antrenantă, simplă si clară. Începem prin a ne uita împreună la nemulțumirile și așteptările pe care le avem față de performanța noastră ca părinți, nemulțumirile față de copiii nostri.

Identificăm sursa acelor nemulțumiri și descoperim variante de comportament care ne dau experienta de împlinire, putere, dragoste neconditionață vizavi de copii noștrii și noi înșine.

Descoperim că întotdeauna avem un cuvânt de spus în ceea ce priveste experiența pe care dorim să o trăim în relațiile noastre, și odată cu această realizare apare posibilitatea de a avea relațiile pe care ni le dorim.”

Evenimentul are loc în Sala Grigorescu a Grand Hotel Continental (Calea Victoriei 56), începând cu ora 09.00, cu o pauză de jumătate de ora la 11.30. Terminăm la ora 14.00. Vă recomand să nu veniți cu copiii, pentru a putea fi atenți la tot ce discutăm și dezbatem. Vă recomand, de asemenea, să vă faceți tema pe care o va trimite Connie pe email dupa ce faceți plata.

Înscrierile se fac printr-un mesaj la connie@connielarkin.com

Costul participării este de 183 de lei pentru o persoană și 327 de lei pentru două persoane.

Eventul de facebook al atelierului Te iubesc așa cum ești este aici.

Vom avea cafea proaspătă, iar apa ne este oferită de partenerul nostru Evian, care e mereu alături de noi în pauzele de hidratare.

Evenimentul nu va fi transmis live, e nevoie să fiți acolo trup și minte, ca să vedeți tot ce e de văzut la voi înșivă. Să ne vedem cu bine!

Sursa foto: femeie mulțumită via Shutterstock.com

Pin It

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *