Cadou de Crăciun pentru toți copiii: piesa integrală cu Ema și Eric

Mulțumesc Ancăi Grosu și Ioanei Rizea, cele două actrițe din Trupa Sufletos care au muncit enorm pentru a transpune pe scenă prima parte a cărții Cu-minte de Crăciun, cu Ema și Eric.


Au repetat zile și nopți, am construit împreună acțiunea și replici, au adus de-acasă decoruri, în seara dinaintea premierei, la care au participat aproape 2.000 de oameni în două reprize, am stat până după miezul nopții să facem scena, să repetăm, să facem teste de sunet și de lumină. A fost un succes, deși am avut emoții uriașe, din pricina numărului uriaș de suflete pe care aveam să le primim într-o sală. Din fericire, totul e fost bine, Doamne, câte nopți n-am dormit de grijă…

Anca Grosu a compus și interpretat cele două cântece cu Ema și Eric, e un artist atât de talentat, atât de dedicat și de pasionat, sunt foarte norocoasă să pot lucra cu astfel de oameni. Ioana Rizea e o minune de om, toată numai o inimă, și e atât de haioasă pe scenă, copiii o iubesc!

Piesa s-a mai jucat și în câteva grădinițe, dar și la Teatrul Excelsior, unde a fost sold-out.

M-am gândit să punem piesa pe youtube, să o puteți arăta copiilor de Crăciun oriunde ați fi pe lumea asta. Sigur o să le placă!

O aveți mai jos, pe toată.

Mulțumesc Laviniei Trifan pentru minunatele ei desene, Editurii DPH pentru editarea cărților, Andreei Mira pentru fotografii. Lansarea a avut loc la hotel Caro, unde am putut oferi copiilor turtă dulce, dar și iaurt bio de la Napolact, mulțumesc pentru sprijin! 🙂
Mulțumesc, Julky Decorațiuni Textile, pentru realizarea în 3D a balenei albastre din carte. 🙂

Poate la anul, dacă vom fi sănătoși, repetăm figura cu o nouă piesă de teatru cu Ema și Eric, după următoarea carte din serie, care va fi despre… nu vă zic, e secret. 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

4 comentarii

  1. Wow, asta da cadou, te-ai gandit si la cei care nu pot ajunge 🙂 Abia astept sa le-o arat copiilor, vor fi super incantati, iar in poza cu d-na Lavinia vad două femei foarte frumoase, vă potriviti si la inaltime, nu e intamplator ca faceti o echipa asa de buna.
    Craciun fericit si plin de bucurii 🙂

  2. Ioana, ce ma bucur ca te-ai gandit sa realizezi aceasta minune ! ( sa poata orice roman, de oriunde din lume, sa le arate copiilor lui povestea Emei si a lui Eric! O veste minunata ! Sarbatori frumoase si multumim din tot sufletul !!! Vor aparea carticelele tale pentru copii si in limba engleza ? Ar fi suuuper!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *