Ce se mai întâmplă pe la noi pe-acasă în așteptarea Crăciunului(P)

Sofia stă în mâini. Nu scapă nici un prilej să exerseze statul în cap, mersul în mâini, tumbele, podul și roata. Dacă vin musafiri, le arată cum face ea gimnastică pe hol (roata o face perfect, serios că da, acum trei luni era super frustrată că nu-i iese, acum ar putea da lecții, ca să vezi cum te ajută școala în chestii la care nu te așteptai).

Ivan stă pe burtă pe podea urmărind roți de mașini, titirezul care se învârte, pernuțele labelor pisicii când se plimbă leneș de colo colo. 

Eu îmi întind oasele obosite pe covorul moale, citesc câteva rânduri dintr-o carte, mai dau cu zarul dacă ne jucăm vreun boardgame, atârn un glob înapoi în brad, o aplaud pe Sofia când face roata sau pe Ivan când își pune vreo jucărie la loc (se întâmplă rar, dar nu ne lăsăm, mai ales că observ că există progres).

Omul mai repară prin casă, mai bea o gură de cafea, mai programează ceva la google assistant. Mai nou, oprim și pornim instalațiile de brad prin comandă vocală, că ne era extrem de greu să ne aplecăm să scoatem din priză seara cele două ștechere. Bine, apar și erori, în sensul că în loc să aprindă lumina din brad, google deschide televizorul sau invers, dar una peste alta, trăiască tehnologia. 

Pisica pândește bradul și instalația, poate poate prinde și ea ceva luminos și rotund să-l smotocească.

Totul e bine, aș zice. A început deja vacanța, avem planuri mari despre cum să nu ne facem nici un plan, doar să stăm și să fim împreună. Dacă mai scăpăm și de viroza asta care ne stoarce de vlagă, vă invităm pe toți la cozonac!



Pozele de mai sunt sunt făcute la noi acasă, într-o dimineață de duminică în care am stat și ne-am jucat, fără program, fără instrucțiuni.

Purtăm cu toții haine festive și pijamale din colecția TEX de Sărbători, disponibile exclusiv în hipermarketurile Carrefour. Sunt moi,comode, frumoase, bluzele cu motive de Crăciun și de iarnă pot fi purtate inclusiv la pozele anuale de Crăciun și în vizite mai pretențioase. Multe sunt decorate cu paiete din acelea magice, care își schimbă poziția când îți plimbi mâna peste ele, rezultând alte culori pe bluză. Le plac mult copiilor, părinții sigur știu despre ce vorbesc eu aici!

Rochia roșie din catifea este aceasta, redusă de la 65 de lei la 50, puloverul alb cu cerb pe care îl port eu este aici, puloverul roșu cu om de zăpadă poate fi comandat de aici. Bluza cu om de zăpadă cu papion este 30 de lei, aici. Iar cea roșie cu brăduț din paiete este tot 30 de lei, disponibilă aici

Acesta este catalogul colecției de sărbători, dați un ochi!

Ideea de a avea pijamale asortate toți patru ne încântă mult (ok ok, nu și pe soț), ne place să ne băgăm seara sub plapumă la citit în uniformă de reni! 

Găsiți în magazine multe modele de pulovere, jachete și bluze călduroase de damă, dar și pentru soți, deși cele mai multe cred că tot la copii le-am văzut. Si să vedeți ce prețuri bune au hainele TEX, pentru ca tot mai multe familii să se bucure de #modacuchefdeviata si #modacuchefdejoaca!

Încă șase zile până la Crăciun! Dă-ne, Doamne, răbdare și putere să le trecem cu bine!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4200

5 comentarii

  1. Draga Ioana, va doresc un Craciun fericit, linistit, plin de veselie, de iubire si armonie! Sa fiti sanatosi toti si sa va bucurati de tot ce aveti!
    Cu mult drag

  2. Craciun fericit! Sunt foarte dragute pijamalele asortate! As vrea sa stiu si eu de unde aveti covorul, pare ideal pt joaca si culoarea potrivita pt copii care varsa tot ce prind. Multumesc!

  3. Bună!

    Asta ne-am propus și noi pentru acest sfârșit de an: să fim împreună, să ne bucurăm unii de alții. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, asta facem de niște ani, zilnic.

    Cu iubire și folos să ne fie tuturor aceste Sărbători!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *