Club acvatic pentru bebeluși și salină artificială în București

Primesc foarte des întrebări legate de ce piscine și cursuri de înot pentru bebeluși recomand în București. Știu că sunt multe variante, am investigat și noi câteva, nu am mers la niciunul cât copiii au fost mici, însă anul trecut am descoperit un club acvatic pentru bebeluși care ne-a plăcut mult și despre care scriu aici, pentru toți părinții de bebeluși care iubesc apa.

Copiii mei sunt mai mari acum, merg la cursuri de înot la o piscină mică, aproape de școala lor, ca să ne fie comod să ajungem repede. Nu mai au nevoie de apă curățată fără clor și nici de antrenor personal, lucruri esențiale când vorbim despre bebeluși.

Înainte să vă povestesc despre Acvatic Bebe Club, pun mai jos pe scurt principalele beneficii ale educației acvatice la copilași, adică bălăceală și distracție cu un instructor personal. La finalul articolului găsiți și informații despre o reducere de 10% la abonamente, din partea mea.

Joaca în apă ajută bebelușii să își corecteze postura, să facă mișcare sănătoasă, să doarmă și să mănânce mai bine, să aibă un tonus muscular bun, să capete echilibru și coordonare în mișcări, să aibă încredere în sine, să nu le fie teamă de apă și să poată sta în siguranță în apă când cresc.

În plus, rezultatele studiului Universității Griffith din Australia, realizat pe un eșantion de 7.000 de părinți și pe studiul efectiv a unui grup de 177 de copii cu vârsta de până în 5 ani (am studiul intergral, vi-l trimit dacă vreți să-l citiți) privind impactul educației acvatice asupra evoluției viitoare spun că educația acvatică:
* dezvoltă abilitățile de comunicare ale bebelușului;
* dezvoltă mai rapid abilitățile de citire și matematice de mai târziu
* pune baze solide în tranziția către alte contexte de învățare (limbi străine, creativitate, orientare spatio-temporală)
*poate corecta afecțiuni rezultate în urmă unei nașteri premature sau că efect al subponderabilitatii;
*poate ameliora și/sau îmbunătăți simptome asociate afecțiunilor neuro-motorii, respiratorii (astm) sau de comportament (adhd, autism).

Acum vreau să vă povestesc despre Acvatic Bebe Club, care se află în zona Piața Muncii. Și care are și salină artificială. Detalii găsiți mai jos.

Ce ne-a plăcut nouă la ei:

  • Au un sistem foarte performant de curățare a apei, bazat pe ultraviolete și oxigen, fără clor sau electroliză salină (care ar putea declanșa bebelușilor alergii, iritații ale pielii și ochilor sau alte efecte adverse)

  • Instructorii sunt tineri și au experiență cu copiii. Când am fost în vizită, am văzut copii sub un an râzând în piscină brațele instructorilor, în timp ce mamele se relaxau citind în camera de așteptare

  • Piscina e plină de jucării, iar apa are temperatura de 32 de grade

  • Sala de aclimatizare (în care temperatura e de 28 de grade, ca bebelușul să treacă lin de la 32 de grade din pisicină la cele 23 din sala de așteptare) e dotată cu meșe de înfășat și cădițe din acril sanitar

  • Ședințele pe care nu le folosiți se pot recupera
  • Clubul are programe de educație acvatică adaptate pe categorii de vârstă, la ritmul de evoluție a bebelușilor.

Clubul are și o salină artificială, unde se organizeză în weekend spectacole în timpul cărora copiii beneficiază de efectele pozitive ale unei saline naturale: teatru muzical, teatru interactiv, magie, circ, sau evenimente cu invitați speciali (Albă că Zăpada, Elsa), care propun diverse jocuri și activități de art& craft. Detalii despre program, prețuri și beneficiile salinoterapiei găsiți aici.

Acvatic Bebe Club oferă o ședința gratuită cu instructor individual, fără condiționarea încheierii unui abonament, pentru fiecare bebeluș cu vârsta între 4-36 luni, în baza locurilor disponibile și a prezentării avizelor de sănătate solicitate de recepția clubului.

Pe pagina de facebook a Acvatic Bebe Club găsiți reviewuri de la mulți utilizatori.

Dacă mergeți în vizită și vă place, puteți, după ce obțineți analizele cerute și bebelușul e sănătos, să mergeți la o sesiune gratuită de bălăceală. Dacă toată lumea e mulțumită, puteți apela la reducerea de 10% din partea mea la orice abonament trimestrial, trebuie doar să precizați la recepție că doriți reducerea oferită de prințesă. 🙂

La salină, Acvatic Bebe Club oferă o participare gratuită (acordată o singură dată) copiilor cu vârsta între 3-8 ani, iar adultul însoțitor are tarif preferențial prima oară, de 20 lei, versus 30 lei.

Lista de prețuri o găsiți aici.

Dacă vreți detașii suplimentare, puteți contacta recepția clubului la 0742745367 sau la contact@acvaticbebeclub.ro

Programul e luni – vineri de la 9:00 la 21:00, sâmbăta și duminica de la 9:00 la 15:00.

Dacă le sunteți deja client, i-ar ajuta mult feedbackul vostru. Iar dacă nu, sper să vă placă. Am ajuns să-i cunosc pe oamenii casei și se străduiesc să facă treabă acvatică bună pentru bebeluși de toate vârstele (până la șase ani :P).

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

7 comentarii

  1. Buna Ioana. Unde merg copii tai la inot daca ne poti recomanda?
    Fetita mea implineste 5 ani si stam pe Ion Mihalache si ne-ar fi de ajutor aproape de casa.
    Multumesc.

    • Si mie mi-ar plăcea ca adultii sa folosească piscina ca sa înoate, nu pe post de olița de noapte, si nu pe post de cada după o blenoragie.

  2. Noi am fost la Acvatic Bebe de la 9 luni la 3 anisori. A fost o experinta fara cusur. Acum mergem si noi la o piscina aproape de casa de 2-3 ori pe saptamana. Insa, la salina inca frecventam Acvatic. Pentru noi este esentiala. Este un mediu foarte placut si calduros ? Oameni frumosi. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *