Te rog, mulțumesc, te iubesc! Noua carte cu Ema și Eric despre bune maniere, lansare, precomandă și teatru pentru copii

Pe scurt, e gata cartea cea proaspătă cu Ema și cu Eric, pe care știu că mii de copii o așteaptă cu sufletul la gură! Poate fi precomandată deja de AICI, iar bilete pentru lansarea cu teatru sunt deja la vânzare aici, pentru 19 octombrie, ora 17.00, Sala Rapsodia, 12 lei/persoană. Detalii despre carte, cod de reducere pentru precomandă, și despre lansare pun mai jos.

Cartea se numește Te rog, mulțumesc, te iubesc! Este pe format mare, la fel ca Te iubesc orice-ai face și Împreună, are 40 de pagini minunat ilustrate de Lavinia Trifan, ca de obicei. Aceasta e coperta, super elegantă și bine-manierată.

Cartea conține 14 capitole în care Ema, Eric și pisicuța Ciocolata explorează bunele maniere, în felul lor caraghios, simpatic și chiar teribil de adorabil. 🙂

Copiii dezbat și exersează forme de salut și de politețe, mâncatul civilizat la masă, pusul ambalajelor la gunoi, de ce e important să nu întrerupă când altcineva vorbește, de ce trebuie să ceri voie înainte să faci lucruri în spații noi, de ce mergem pe stradă îmbrăcați, de ce nu plescăim și nu măncâm cu mâna, de ce nu alergăm prin restaurant și traversăm strada de mână

Acesta este cuprinsul.

 

Și un mic preview din carte, că știu că sunteți curioși să îi și vedeți pe Pofticioși, cât au mai crescut, ce haine și jucării mai au și așa mai departe.


În carte este inclusă și o fișă cu formule de politețe care pot fi desprinse și folosite în joacă, până se obișnuiește copilul cu ele.

Cartea va ieși de la tipar peste două săptămâni, dar poate fi deja precomandată AICI de la Editura DPH la prețul de 24,5 lei cu codul IOANA în loc de 35 de lei (reducere de 30%). La comenzi de peste 150 de lei, transportul este gratuit.

Iată și alte cărți pe care le-aș mai comanda eu de pe site-ul editurii, în afară de ce vă mai lipsește din sema Ema și Eric și Băiețelul cu aripă de fluture:

Poftiți la bal, versuri de Lavinia Trifan, cu ilustrații proprii, o poveste faină despre legume AICI

Urecheatul sașiu și lupul sur, poveste despre curaj de Simona Epure, aici

Gata cu pupicii, de Pascal Bruckner, aici

Pas cu pas spre adâncimi, călătorie prin straturile pământului, aici

Pas cu pas spre înălțimi, călătorie ilustrată prin straturile atmosferei, aici

Bun, acum, despre lansare. Facem, ca de obicei, mare premieră mare, cu o piesă de teatru, de data asta cu patru personaje: Ema, Eric, Mami și Ciocolata. Premiera are loc odată cu lansarea, de la ora 17.00 la Sala Rapsodia, sâmbătă, pe 19 octombrie. Piesa este jucată de trupa Sufletos, vor fi și cântecele și multe surprize. Costul de acces este simbolic, 12 lei, ca să putem acoperi cheltuielile cu sala și echipa. Mai sunt bilete, dar nu multe, aici.

Cartea va fi redusă și atunci, împreună cu toate celelalte titluri scrise de mine (lista completă a titlurilor mele la DPH este AICI). Reducerea este de 30% la toate titlurile (mai puțin abonamente la Gazeta Matematică) dacă folosiți codul IOANA.

  • Reducerea de 30% aplicată prin codul IOANA este valabilă la toate cărțile și jocurile, până pe 10 octombrie.
  • Transportul gratuit la comenzi de peste 150 lei.
  • Livrările încep de pe 14 octombrie (pentru că vine din tipar pe 10 și se ambalează de pe 10 și 11).
  • Verificarea confirmării comenzii pe mail pentru claritatea datelor și cantității produselor.
  • Modificările sau adăugarile se fac pe mail la contact@edituradph.ro

Și mai am o surpriză, dar pe asta o anunț separat în detaliu. O carte mică, pentru copii care încep să citească singuri. Se numește Prima zi de școală a Mirei, cu ilustrații de Cristina Hosu. Am scris-o pentru Sofia, ca se luptă cu traduceri care nu sunt potrivite pentru nivelul ei de progres în a citi. Nu e literatura, e o carte mai degrabă utilitară, dar care mi se pare frumoasă pentru copiii care încep școala. Vă povestesc despre ea separat. Va fi și ea disponibilă la lansare și precomandă, AICI, la prețul de 18 lei (cu codul IOANA).

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4198

12 comentarii

  1. Felicitări Ioana, cărțile tale sunt cel mai bun cadou pentru cei mici, pentru a le fi citite de părinți, bunici, sau chiar citite de copiii mai marisori, care au inceput deja sa citească. Imi amintesc cu drag de momentele din propria copilărie si sigur mi-ar fi plăcut cărțile tale.

  2. Iti multumim mult pentru tot ceea ce faci, vineri mi-a ajuns toata colectia “Educatie cu blandete”, pot sa te intreb te rog cat timp este valabil codul IOANA? Merci, mult succes in continuare, esti minunata!

  3. Tocmai ce am comandat aproape toate cartile pentru copii scrise de tine! Cel mai mult imi place ca personajele sunt copii (nu elefanti sau alte animale care vorbesc ) -asta face ca aceste carti sa fie in ton cu ceea ce spune pedagogia Montessori. Abia le astept!

  4. Bună, Ioana.
    Îți scriu și ție pentru că la editură am sunat deja de două ori și nu am primit încă un răspuns.
    Am comandat „Te rog, mulțumesc, te iubesc” împreună cu alte cărți pe 27 septembrie. Am primit mail că livrarea va începe din data de 14 octombrie, dar e deja noiembrie și cărțile n-au ajuns încă la mine. Am contactat de două ori editura și încă aștept un răspuns de la ei.
    Eu îmi doresc mult cărțile respective și nu știu cum să mai contactez editura pentru a le primi, de asta am îndrăznit să-ți scriu și tie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *