Turneu de educație cu blândețe din țară se amână

Dragii mei, de câteva zile am sufletul foarte greu. Pe o parte, am muncit atât de mult, alături de atât de mulți oameni, să organizez conferințele gratuite de educație în Târgu Jiu, Craiova, Oradea, Cluj, Timișoara, Iași și Constanța. Zeci de ore de documentare, discuții, negocieri, căutat de săli, teme, oameni, parteneri, comunicare cu miile de oameni care s-au înscris să participe, sute de emailuri și conversații nocturne pe Whatsapp. Speranța că vom face împreună o diferență în felul în care ne creștem copiii. Nerăbdarea să pornesc la drum vineri.

Pe cealaltă parte, veștile îngrijorătoare despre răspândirea acestui virus care nu pare a fi foarte periculos, dar este foarte contagios și cu risc pentru persoanele în vârstă și pentru sistemul nostru de sănătate, de care depindem mai ales dacă avem copii mici sau cu probleme.

Am decis că singurul lucru responsabil de făcut în aceste zile este să amânăm conferințele până în momentul în care ne putem întâlni în număr mare în siguranță.

Autoritățile au interzis de ieri evenimentele mai mari de 1.000 de persoane, conferințele noastre nu erau atât de mari, dar tot am fi fost 300 la Târgu Jiu și Craiova, 600 la Timișoara și la Oradea, 500 la Cluj și 500 la Iași. Nu vreau să expun pe nimeni la nimic, scopul meu este să fac bine, să ajut părinții să ia decizii informate, care le aduc siguranță și liniște.

Cred că bine în aceste zile este să ne ferim de aglomerațiile de orice fel, să ne informăm din surse sigure, să avem grijă de noi în grupuri mici, acasă.

Am luat decizia de dimineață împreună cu echipa Regina Maria, însă am vrut să anunț personal speakerii și partenerii, înainte de a posta acest anunț public.

Am decis că demersul nostru educativ poate să aștepte câteva luni. Vă promit că nu renunț. Din fericire, toți invitații, sălile și partenerii noștri au înțeles și ne susțin în decizia de a amâna evenimentele. Imediat ce ne vom putea întâlni din nou în siguranță în grupuri mari, vă voi anunța și vom relua întâlnirile noastre, exact cu aceeași agendă și aceiași vorbitori. Le mulțumesc tuturor pentru răbdare și încredere. Voi informa în zilele următoare pe toți cei înscriși de amânarea evenimentelor.

Nu am luat încă o decizie referitoare la conferința de la Constanța, de pe 9 mai. Poate până atunci lucrurile vor arăta mai bine. Revin cu un anunț pe această temă când voi lua o decizie.

Se amână si lansarea de carte și premiera de duminică, Mami și tati se poartă foarte ciudat. Vom reprograma pe 24 mai, tot duminică, aceeași oră, dar vă puteți primi banii înapoi pe bilete dacă doriți.

Aveți grijă de voi!

Photo by The Climate Reality Project on Unsplash

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4195

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *