Ema spune „Poftă bună” (carte cartonată pentru copii sub 3 ani)

Colecția de cărți cu Ema pentru copii micuți are acum trei titluri:

Cea mai recentă este Ema spune Poftă bună, pe care-am scris-o ca să le fac copiilor poftă și drag de mâncare.

Ema e mică, are în jur de 2 ani în cartea asta și se gândește mult la mâncare. Fratele Eric e în burta mamei, el nu apare în această carte, dar pregătesc una în care el e eroul principal. 🙂

Contribuie la stabilirea meniului, la ales legumele din piață, la pregătit masa, la strâns, dar mai ales la mâncat!

Imaginile desenate de Lavinia Trifan sunt delicioase, ca de obicei!

Cred că cei mici care vor citi cartea cu voi or să se molipsească un pic de la Ema, or să vrea și ei să ajute la făcutul omletei sau al pizzei, vor fi curioși să meargă la piață, să guste mai mult, să aprecieze mâncarea mai mult.

Vă las cu imagini din carte, care ar toate paginile cartonate, este plastifiată, ca să fie rezistentă și are colțurile rotunjite, ca să nu se poată răni cei mici dacă vor să o molfăi.

Ema spune Poftă bună este redusă la 19 lei acum pe site-ul editurii, o găsiți aici. Toate cărțile cu Ema și Eric se găsesc aici. Dacă veți folosi codul IOANA, veți avea o reducere suplimentară. 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4196

3 comentarii

  1. Nu este oare pres mult dialog și multe fraze de citit Intr o carte pentru cei mici de 2 ani ? Mi se pare prea ” heavy”, copii mici nu au răbdare să le citim multe fraze …din experiența mea . Sper să mă înșel. Bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *