Caiet de activități de Crăciun cu Ema și Eric

Prin toamnă am copt împreună cu editura DPH această minune: Caietul de activități de Crăciun cu Ema și Eric. Lavinia Trifan a ilustrat toate paginile, ca de fiecare dată, cu răbdare și migală. Fiind un caiet cu copertă moale, prețul e unul foarte bun, acum e redus pe site-ul editurii, adică AICI, la 15,6 lei, de la 26. Vă asigur că va fi folosit din plin de cei mici în vacanța de iarnă! Iar dacă veți folosi codul de voucher IOANA, veți avea reducere suplimentară la absolut orice comandați de pe site.

În Caiet veți găsi multe povești simpatice de Crăciun cu cele două personaje simpatice (pun mai jos exemple și poze), pagini de colorat, labirinturi, ghicitori, rețete, idei de jocuri și activități, toate cu tematică de Crăciun.

Am ținut mult să le povestesc copiilor despre cumpasiune și caritate, despre cum de Crăciun mai ales, dar oricând, putem dona de la noi jucării, haine și surprize celor din familii mai puțin norocoase. Am povestit despre cât de important e să faci bucurii celor dragi, cum facem cadouri și animalelor de casă, despre cum păstrăm legătura cu familia prin activități simpatice, despre tradiții de Crăciun din alte țări, totul în spirit de glumă, cu dialogurile amuzante între Ema și Eric, cu aventurile lor caraghioase, cu pisicuța printre picioarele lor.

Aici, de exemplu, Ema și Eric discută despre de unde vine Moș Crăciun, dacă e om sau robot sau magie sau ce?

Urmează recomandări de filme și cărți de Crăciun, și o pagină de colorat.

Aici avem rețeta celebră de turtă dulce cu miere, plus ceva aventuri amuzante la gătit.

Ghicitori și scrisori pentru Moș în care Ema și Eric îi oferă mulțumiri și aprecieri, nu îi cer cadouri.

O activitate de Crăciun: construim o ghirlandă din popcorn! Tare, nu?

Un gest caritabil frumos: pachete de Crăciun pentru cei mai puțin norocoși cu lucrurile bune care ne rămân mici sau nu ne mai trebuie!

Încă o rețetă de Crăciun, steluțe cu nucă!

Activități de atenție și desen, jocul amintirilor preferate!

Dar oare renii ce ar vrea să găsească sub brad?

Jocul dorințelor pentru anul ce vine, o activitate frumoasă de plănuit și de retrospectivă.

 

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

2 comentarii

  1. Buna.Un an nou..exact opusul celui trecut!Sunt mama de doua săptămâni de o minunăție de baiat care mi-a schimbat viața gândirea sufletul iubirea in bunătate și asta i-o datorez tatălui lui,atât..nimic mai mult,in rest este un NIMIC.Am rămas însărcinată și cu bune cu rele era fericit,așa făcea sa cred,acum cred ca a fost o farsa.Cu rele unde Ma lovit fără sa ii pese de sarcina și nu numai odată,odată sa taiat pe Brat ca sa nu dea in mine,ce “om”…și uite așa am ajuns in luna a 7-a unde ma lovit cu pumnii in cap de la un cuvant pe care i l-am aruncat eu aiurea,dar era răspunsul ideal pentru toate umilințele lui.Era sa pierd sarcina,am trecut peste.Am ajuns in luna a 8-a când intr-o buna zi cu soare Ma scos afara din casa lui ca pe o cârpa,Ma bruscat și mi-a zis ca nu are nevoie de noi și Ma aruncat in strada.Am sunat la poliție sa făcut ancheta am dat declarație unde am cerut ordin de protecție,ia dat 5 zile după care am ajuns in instanța și ia mai dat doua luni.Între timp eu am născut,el nu a văzut copilul decât telefonic pt ca exista ordinul de protecție.Durerea e atât de mare ca mi-am dorit enorm o familie doar ca am ales omul greșit,total erat.Am trecut copilul pe numele meu tot din cauza ordinului dar el acum vrea sa ii fie tata,cu vorba pt ca nu știu dacă e in stare sa plătească o suma atât de mare pt testul de paternitate pt ca nu ia cumpărat decât o bluza toată sarcina,ce așteptări sa am??Mai nou mi-a zis ca a făcut un copil cu o femeie usoara,uite așa am stat doi ani in umilințe loviri minciuni și am fost aruncat afara nu numai odată.Ma întreb și cred ca am sa ajung la un psiholog sa inteleg cum pot vrea încă o persoana toxica in viața noastra,trebuie sa Ma gândesc la binele copilului și încerc sa Ma țin tare sa nu Ma întorc la el,pt ca se va repeta și ar fi in stare sa Ma arunce afara și sub minus’C.Îmi este frica de singurătate,este Dușmanul meu cel mai mare.Îmi este greu ca stau la părinți iar faptul ca vrea sa își recunoască copilul asta Ma blochează sa rămân aici in tara sa ii cer semnătura la orice,deja ca are casa mi-a zis-o ca și cum îmi ia copilul,dar vreau sa văd care lege da unui agresiv un copil nevinovat.Mulțumesc Bunului Dumnezeu ca Ma făcut puternica de mica și atât ce vreau și Ma rog e sa am sănătate ca sa lupt pt suflețelul meu.Sper sa trec peste frica mea de singurătate.Poate cineva candva ne va iubi exact cum meritam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *