28 de idei de 1 iunie (p)

Luăm sau nu luăm copiilor cadouri de 1 iunie? Le oferim jucării sau o înghețată și un teatru în aer liber? Lucruri sau experiențe, că tot e zi națională liberă?

Vă povestesc cum facem noi, apoi vă ofer o listă de idei pentru anul acesta într-un buget mic (unele activități sunt chiar gratis). În plus, am pentru voi două vouchere de 200 de lei de la SMYK, pe care le puteți folosi în oricare magazin din România până pe 1 iunie. Concursul e AICI.

Pentru că nu ne place risipa și pentru că am observat că se joacă mai mult cu o jucărie dacă au mai puține jucării în total, ne ferim să cumpărăm cadouri copiilor noștri. Sigur că primesc de Crăciun și de ziua lor într-un buget agreat, dar de Paști și la alte ocazii nu le oferim cadouri. Cărți luăm de la bibliotecă și cumpărăm, dar cu măsură, haine le iau când văd dulapurile aproape goale sau pantaloni crăpați în genunchi. Ne mulțumim cu ce avem, facem liste cu ce ne dorim și ne gândim bine dacă dăm banii sau nu.

De 1 iunie le oferim cadouri într-un buget moderat, și asta doar de doi ani, de când au mai crescut.

Ne uităm împreună în magazine, comparăm prețuri, copiii își pot folosi economiile dacă vor să mărească suma (de obicei, nu vor, preferă să țină banii la ciorap). Am explorat online principalele magazine care ne plac și ne-am făcut o listă de idei pentru copiii familiei, poate vă este fi de folos.

Una dintre sursele noastre principale de haine, accesorii, jocuri și jucării este SMYK, știți deja.

Opt idei de cadouri sub 150 de lei pentru copii sub 3 ani

Tricicletă fără pedale Kinderkraft,139,99 lei, redusă de la 199 lei. Merge pentru copii peste un an, este rezistentă, bine făcută, nu se răstoarnă ușor, roțile se învârt cu efort minim, copiii le iubesc! Șaua are înălțime reglabilă, iar mânerele au grup foarte bun.

Radio interactiv Clementoni, are 8 melodii, multe butoane, poate fi luat în mașină, la iarbă verde, la plimbare în parc. Costă 67,99 lei.

Bicicletă fără pedale Kinderkraft, 149,99 lei

Mașină de tuns iarba cu baloane de săpun, vai, asta mi se pare genială, mă și văd împingând una dintre ele spre supermarket și lăsând în urmă o dâră de baloane de săpun!  Costă 99,99 lei.

Ursulețul Smiki, 29,99 lei. Avem doi acasă de vreo 3-4 ani, sunt încă în stare foarte bună, deși copiii se joacă mult cu ei, îi cară peste tot, îi aruncă de colo colo, îi îmbracă, îi pun la masă etc.

Ursuletul Smiki

Orgă electronică, 63,99 lei, cu multe butoane, setări, tonuri și melodii preînregistrate.

Set de joacă Peppa Pig, conține personaje și accesorii cu care micuții se pot juca și la baie, și pe covor, jocuri de rol, costă 89,99 lei.

Leagăn de montat în copac sau în casă, 39,99 lei

Nouă idei de cadouri sub 140 de lei pentru copii de 4-6 ani

Trotinetă cu două roți și personaje din desene animate, 129,99 lei

Lego Duplo, diferite seturi, între 70 și 107 de lei

Mașină de teren cu telecomandă, 74,99 lei

Lego Friends, diferite modele de la 109,99 lei

Set camion cu accesorii, 109,99 lei. Foarte mult i-a plăcut lui Ivan acest set, se desface camionul și în el sunt ascunse tot felul de comori și lucruri de montat și demontat.

Tren electric cu telecomandă Artyk, 139,99 lei. Avem un model similar, dar fără telecomandă, foarte mult s-a jucat Ivan cu el!

Set de joc cu nisip kinetic cu forme pentru construit castel, 89,99 lei.

Set de joc de-a bucătăritul cu plastilină Play Doh, cu mașină de paste și diverse forme, 119,99 lei

Mini set de baschet cu coș pe stâlp și minge de burete, 49,99 lei

Șapte idei de cadouri sub 140 de lei pentru copii de 7-10 ani

Lego City, vehiculul de recunoaștere selenară, redus de la 149 la 99,99 lei.

Skateboard Smiki cu roți luminoase, în diverse culori , 54,99 lei.

Boardgame Ți-e scris în frunte, cu mimă și ghicit, e super amuzant! 49,99 lei

Tableta de desen LCD Smiki pe care poți scrie sau desena cu stilusul special de plastic, iar apoi, la o apăsare de buton, desenul dispare și o poți lua de la capăt. Avem și noi din acestea de ceva vreme, le folosesc copiii des, sunt rezistente! Costă 59,99 lei.

Boardgame Catan, versiunea de bază, 99,99 lei, un joc foarte popular și potrivit pentru pre-adolescenți

Microscop, 64,99 lei

Set artistic SMIKI, 109 piese, 89,99 lei

De asemenea, vă invit să nu ignorați colecția de vară de haine, încălțări și accesorii de plajă, sunt foarte colorate, vesele, bine croite, rezistente, și au prețuri excelente! Tricouri de la 14 lei, bluze la 19 lei.

Aici găsiți catalogul SMYK de 1 iunie, unde vedeți toate ofertele, dar cel mai bine e să mergeți direct în magazine, acolo vedeți tot ce e disponibil!

Ofertele sunt valabile doar până la 1 iunie, așa că nu amânați prea mult.

Magazine SMYK se găsesc în orașele București (pe 26 mai se deschide al șaptelea magazin în Militari Shopping City), Constanța, Timişoara, Galați, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Craiova, Deva, Oradea, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Brăila, Târgovişte, Târgu Mureş, Ploiești, Satu Mare și Sibiu.

Iar dacă doriți și experiențe împreună, iată câteva idei din București și pentru asta:

  • Pe 1 iunie se deschide Bookfest la Romexpo, prima ediție după pandemie!
  • Pe platoul din fața Sălii polivalente are loc Festival de bucurie, de pe 1 pe 5 iunie (detalii)
  • Pe bd. Kiseleff are loc pe 1 iunie Parada Micilor Bicicliști (detalii)
  • La Opera Comică pentru Copii se joacă Sunetul Muzicii și Punguța cu doi bani.

Sper să vă fie de folos!

Dacă doriți să participați la concurs, puteți urma instrucțiunile de pe pagina de FB: share postării și un comentariu cu obiectul cel mai dorit din catalog și tag un prieten. Extrag duminică seara cei doi câștigători. Baftăăăă!

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *