Ema și Eric ajută familiile să se conecteze

Am primit ieri acest mesaj care mi-a intrat direct la buzunarul inimii și am cerut voie să-l public anonim aici, ca să nu-l uit și să primesc cum se cuvine o apreciere sinceră și prețioasă pentru mine:

„Bună, Ioana,

Sunt mama a doi copilași – un băiețel de aproape 8 ani și o bebelușă de 6 luni.

Destul de previzibil, venirea pe lume a micuței, ne-a cam dat lumea peste cap și relația cu cel mare a avut destul de mult de suferit.
Deși te citesc de multi ani, nu cumpărasem niciuna dintre cărțile tale, habar n-am de ce. Însă la botez, printre cadourile primite de fratele cel mare a fost și „Iubim să călătorim” – Ema și Eric descoperă România.

Nu ai idee cât de mult ne-a ajutat sa ne conectăm simpla lectură a aventurilor amuzante ale celor doi frați poznași! Dintr-odată, băiețelul meu râdea iar în hohote când citeam despre pasiunea nestăvilită a lui Eric pentru mâncare sau despre pozele Emei cu gropi in asfalt.

După acest succes răsunător, Moș Crăciun s-a orientat și ne-a adus și volumele „Vacanta Pofticioșilor” și „Impreună”. Amândouă au fost citite și iubite, mai ales partea despre aeroport și călătoria cu avionul (pe care speram sa o punem în practica anul asta), iar din cea de-a doua primele capitole despre venirea pe lume a unui nou frățior.

Fiind clasa I, au început să citească individual și la recomandarea, doamnei învățătoare, își iau cu ei la școala o carte din care sa citească la „after” (adică programul Școala după școală finanțat de primărie). Și, după cum poate ai ghicit deja, prima carte aleasă de băiețelul meu a fost „Iubim să călătorim”.

Așadar, îți mulțumesc pentru cărțile pe care le-ai scris și le vei mai scrie mult timp de acum înainte! Deși descoperiți un pic mai târziu, Ema și Eric au acum doi noi fani declarați.

Îți doresc multa inspirație, sănătate și energie!

Sper că nu te-am plictisit, însă în viața noastră de familie ai adus o minunata schimbare in bine și am simțit nevoia să îți mulțumesc personal.”

Aici o vedeți răsfoită pe Youtube.

De aici se poate comanda, a fost retipărită a cincea oară deja, se găsește și în librării. Avem și o extra reducere de 15% cu codul IOANA, adică o puteți lua cu 27 de lei, și nu e o carte scurtă! Ilustrațiile faine sunt realizate de Lavinia Trifan.

Scriu prea rar despre cărțile mele, știu asta. Parcă mi-e cumva rușine să le prezint, mă gândesc cine are timp și vrea să citească textele unui autor care-și promovează cărțile… Dar poate că ar trebui să fac asta mai des. Ema și Eric, Purcelus, Mura, Micuț pot ajuta multe familii, mult mai multe, să fie măcar un dram mai bine.

V-ar plăcea să citiți mai des aici despre cărțile pe care le-am scris sau le voi mai scrie?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4200

4 comentarii

  1. Da, mi-ar plăcea să scrii mai des despre cărțile tale. Am acum un bebe de 7 luni și trebuie să mă pregătesc cu cărțile 🙂

  2. Pe mine personal nu m-ar ajuta da vad prezentate aici cartile pentru copii ale tale pentru ca avem cred toata seria Ema si Eric, stiu despre celelalte serii iar daca apare ceva nou identific destul de repede in librarie….sau pe site-ul librariei.
    Cred ca pe blog mi-ar fi util cel mult sa vad un anunt scurt cu o noua aparitie.

    M-a ajutat insa sa vad ce carti recomanzi. Din cele recente mi-a placut atat de mult „Maternitate” incat mi-am luat si a doua carte a autoarei (tocmai ce a aparut pe Amazon)
    Pe parcursul timpului multe din cartile din seria Educatia cu Blandete mi-au fost de real folos, si le-as fi gasit greu singura…nu stiu de ce dar acestea nu prea le caut in librarie sau online. Dar de multe ori le cumpar daca le vad mentionate aici si ma intereseaza topicul.

    • Buna, intotdeauna public aici cand apare o carte noua, scrisa sau coordonata de mine, nu ratez niciodata! Multumesc! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *