Vine toam… iarn… vara? În orice caz, suntem pregătiți! (p)

Nu mai înțeleg nimic din vremea asta! Ba sunt 5 grade dimineața și plec de acasă ca ursul, cu șapte straturi de textile unul peste altul, iar la prânz abia mai respir cărându-le pe toate în brațe după ce rămân în tricou, ba sunt 15 grade dimineața și ies pe ușă cu copiii, toți în bluză, pentru ca după-amiaza la 5 să ne înghețe și sufletul în parc, unde-s opt grade.

Nu mai am niciun fel de credibilitate în fața copiilor, care mă întreabă cu ce să se îmbrace la școală, și indiferent ce le spun, sigur o să fie ori mult mai cald, ori mult mai frig. Cuierul e cocoșat și de haine de iarnă, și de haine de toamnă, iar dimineața culegem de acolo cu ochii închiși, că oricum nu are nici o relevanță nici data din calendar, nici previziunea meteo, ce vezi pe geam nici atât.

Eu eram pregătită cu hainele de iarnă.

Copiii, la fel.

Când erau cinci grade dimineața, săptămâna trecută, ne-am făcut stoc de geci matlasate, ușoare, dar foarte călduroase, cu model care să iasă în evdență, să îi găsesc ușor în parc și să fie vizibili când travesează (deși deocamdată nu merg singuri pe stradă).

Avem cizme grosuțe, Sofia are ghete îmblănite de tip UGG, își dorea de mult, Ivan a ales niște ghete mai sport, dublate și ele cu blană ecologică.

Plus căciuli, pulovere, colanți mai groși și jeanși, că cei de anul trecut nu le mai vin, normal.

Am dat pe toate la un loc cât aș fi dat pe o geacă mai de fițe, noroc că nu țin neapărat la branduri sonore, ci mai degrabă la haine comode, rezistente și cu preț bun.

Vă invit să ne vedeți cât suntem de simpatici în toarna asta, cum a botezat-o Ivan, adică toamnă-iarnă, că nici vremea nu mai știe de capul ei.

Toate hainele, încălțările și căciulile de mai sus sunt marca TEX, disponibile exclusiv în hypermarketurile Carrefour.

Ce mi-a atras atenția la colecția aceasta de iarnă:

  • modele foarte multe de geci de damă, în culori vii, lungi sau scurte, cu sau fără glugă, mai groase și mai subțirele
  • multe pulovere groase foarte drăguțe
  • jeanși model ușor evazat (nu am găsit numărul meu, din păcate)
  • fuste din tule subțire, cu steluțe, model festiv
  • cizmele lungi, negre, cu toc mic (foarte comode)
  • bocancii galbeni
  • la copii: multe pulovere pentru băieți, dublate, cu modele foarte faine
  • la fetițe, foarte multe modele de geci lungi și scurte, la prețuri foarte bune (80, 90 de lei), culori metalice, super drăguțe
  • bluze multe cu cai, zebre, ponei, unicorni
  • Fuste și colanți colorați, buni pentru purtat împreună, la școală, la sport, prin casă

Colecția de iarnă TEX e disponibilă deja în magazinele Carrefour și online pe www.carrefour.ro/TEX.

Pozele sunt făcute de Ioan Stoica, as usual, îi mulțumesc.

Așteptăm Crăciunul, atunci vom fi siguri că e iarnă, deși nu am speranțe la zăpadă.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4199

2 comentarii

  1. Ce frumos arata hainele tex in pozele voastre! Mereu dupa cate un post din asta merg in Carrefour hotarata sa cumpar diverse.
    Dar, felul in care arata toate in raft, mirosul de mancare din haine si senzatia de magazin anii 80 ma fac sa ma razgandesc imediat.
    Pacat, pentru ca unele lucruri chiar sunt foarte frumoase si de calitate.

    • La asta mă gândeam și eu în timp ce admiram pozele. Toate pozele voastre din articolele despre Tex sunt superbe, dar la raft dispare strălucirea hainelor. Deh, omul chiar face haina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *