Joaca de-a moda în parc (P)

Suficient m-am răsfățat pe-aici cu poze cu telefonul, mutre simpatice și ținute improvizate. A venit şi momentul acela în care pur și simplu n-am mai putut refuza o campanie fashion (recunosc, mereu am vrut să fiu ca Dana Rogoz). Pentru că Tex, brandul de haine al Carrefour, ne place mult, am decis să defilăm în parc și aici pe blog în colecția lor de vară proaspăt lansată. Și pentru că am vrut să fac, măcar o dată în viață, lucrurile așa cum trebuie, am angajat un fotograf profesionist să ne facă fotografiile, am călcat hainele mele și ale copiilor (lucru care s-a dovedit inutil, pentru că după drumul cu mașina și cărat copii și sacoșe cu accesorii pînă în parc, ne-am boțit cu toții), ba chiar m-am dat cu fard pe la ochi și mi-am pus cercei și inel. Părul era oarecum aranjat după ce mă tunsesem și-mi făcusem șuvițe cu trei zile în urmă, s-au aliniat toate!

Vă las cu pozele noastre, apoi vă povestesc cîte ceva despre hainele pe care le purtăm noi și despre restul colecției de vară Tex 2015.

printesa-urbana-tex-carrefour-9

printesa-urbana-tex-carrefour-13

printesa-urbana-tex-carrefour-15

printesa-urbana-tex-carrefour-28

printesa-urbana-tex-carrefour-34

printesa-urbana-tex-carrefour-42

printesa-urbana-tex-carrefour-48

printesa-urbana-tex-carrefour-54

printesa-urbana-tex-carrefour-58

printesa-urbana-tex-carrefour-59

printesa-urbana-tex-carrefour-61

printesa-urbana-tex-carrefour-64

printesa-urbana-tex-carrefour-65

printesa-urbana-tex-carrefour-palarie-2

printesa-urbana-tex-carrefour-sandale-1

Eu port: sandale magenta cu platformă, 75 de lei, rochie cu flori 115 lei, pantalon scurt denim elastic 65 de lei, maiou 22 de lei, pălărie neagră cu urechi, 30 de lei

Sofia poartă: fusta roz cu volane 20 de lei, tricou alb decorat 10 lei, pălărie fetiță 30 de lei, balerini albaştri 35 de lei, geanta Minnie 25 de lei

Ivan poartă: pantalon scurt bebe, set de două bucăți 20 de lei, tricou bebe, set de două bucați 25 de lei.

Ne plac mult hainele Tex pentru că sînt moi, comode, au prețuri absolut decente, materialul (bumbac și in) este rezistent la tăvăleală și spălări succesive, modelele sînt simpatice, simple, ușor de combinat.

Întreaga colecție lansată pe 15 mai o găsiți aici. Conține haine pentru nou-născuți, bebeluși, copii, doamne și domni, inclusiv lenjerie intimă, pijamale, încălțări și accesorii. Le găsiți în toate hypermarketurile Carrefour.

Cred că acestea sînt cele mai frumoase poze ale mele cu copiii, am printat deja multe dintre ele și le-am împrăștiat prin toată casa. Sînt făcute de Alex Busuioceanu, pe care îl găsiți la Poze cu Ștaif.

Cum vă plac haine, pozele, detaliile?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4200

33 comentarii

  1. Pozele sunt bine făcute, imi place mult prima poza cind tu stai pe bancă, și soarele irizeaza natura lângă tine. Ba aș zice că ai o alură de model.

    Tex este OK ca brand, cu prețuri decente și convenabile.

  2. Drăguțe hainele dar tu și copiii sunteți tare frumoși.Ei au crescut mult și tu strălucești,parcă ești o adolescentă la joacă.Imi sunteți dragi.

  3. Noi am purtat mult hainute tex pana pe la 2 ani, respectiv masura 36 la un baietel mai maricel (marimile lor sunt un pic mai mici). Am fost foarte multumiti de raportul calitate pret, iar cand au si reduceri este absolut superb (tricouri cu 6 lei, blugi copii 10 lei etc).

    Ma bucur ca promovezi si altceva decat mothercare, care este de asemenea minunat dar nu este pentru buzunarul oricui.

    Nu am ajuns inca la colectia Carrefour dar m-ai convins sa dau o tura pe la ei.

  4. Arăți foarte bine, șuvițele te deschid la ten și silueta de felină nu trădează faptul ca ai 2 copii sau Nutella în dulap:)) dar nu pot sa nu observ ca în toate pozele copiii stau cu spatele și ai afirmat ca sunt cele mai frumoase poze pe care le aveți împreună, da copiii sunt foarte frumoși de la spate, Dana Rogoz nu se ferește să-şi arate bebele? Ca tot ai pomenit de ea. Totuși sunt curioasă de ce, nu intr-un mod rău intenționat.

    • Asa am decis noi, sa nu facem publice moacele lor. Evident, am primit de la fotograf si poze cu ei cu fața, pe acelea le-am printat, ca la noi in casa le vedem doar noi. Dana Rogoz a decis altfel pentru baietelul ei.

  5. Doamne ce poze superbeee!! Vreau si eu asa cu familia mea. Al meu nu are rabdare, nu ii place sa stea la poze iar cel mic nu are stare deloc. Ii fac 10 poze ca sa iasa una clara.
    Cat despre Tex, chiar imi plac, au lucruri calitative, frumusele si preturi decente.

  6. M-am delectat cu pozele voastre colorate. Sunt frumoase tare. A doua vorbește despre fericirea ta de a fi mamă și cea cu tine în iarbă, de sus, e de prințesă, frumoasă prințesă.
    Vară faină p-acolo să fie!

  7. Superbi toti 3!!! Imi place naturaletea ta si cei mici sunt deliciosi (asta ca tot ziceai tu in gluma ca i-ai manca piciorusele lui Ivan cu sos de usturoi:)) ). Cred ca e postarea mea preferata de pana acum! Pozele fac cat o mie de cuvinte! 🙂 Si mie imi place Tex si cred ca o sa imi cumpar sandalele saptamana viitoare, pentru ca sunt superbe! 😀

  8. Vaaai iar te tine minte lumea ca ai iesit aranjata in oras 🙂 Eu sunt de aceeasi parere ca nu trebuie expusi copiii, dar nu oricine intelege.
    Cat despre voi si poze si haine, toate super! Bravo!

  9. Daa..si noi suntem fani TEX! Rezista foarte bine materiale si imprimeurile la spalari frecvente, masurile se potrivesc mereu cu varsta copiilor ( de la alte branduri Ana- 3 ani- poarta ba masuri de 2 ani, ba de 5 ) astfel incat pot linistita sa le cumpar lucrusoare din Carrefour fara sa fie si cei mici cu mine sa probeze.

    Singurul lucru care nu imi place este ca pantalonii de fetite au talie joasa si i se vede mereu fundul fi-mii cand sta aplecata [emoticon rusinat].

  10. Îmi plac foarte mult blugii tăi, pălăria ta și pantofii Sofiei.
    Faine și fotografiile, la cât mai multe ședințe de modă îți doresc 🙂

    Și noi cumpărăm de la tex, eu port tricourile lor de copii – mărimea 14 ani. Am fost încântată că am putut lua tricouri de la copii pentru mine și fete la fel 🙂
    Au haine comode și rezonabile ca preț iar când apar reduceri chiar luăm mai multe.

  11. Si eu le mai cumpar copiilor haine Tex. Chiar si sotul are cateva camasi Tex. Sunt de calitate si au preturi rezonabile. Pacat doar ca e in alt capat de oras pt noi si ajungem mai rar prin Carrefour.
    In alta ordine de idei, bulanele lui Ivan sunt delicioase de-a dreptul 😉

  12. Pozele îmi plac cel mai mult! A doua e favorita mea. Hainele Tex sunt ok, noi am găsit în BV o fabricuta care produce body -uri pentru Carrefour si le luam direct de la ei, cu 6 lei bucata. Nu ma dau chiar pe spate, dar pentru diferite situații sunt ok. La piesele de baza,cum ar fi geci, papuci, blugi am ales alte mărci ( h&m, Zara) pentru ca deşi poate sunt un pic mai scumpe, au un design mult mai frumos. Dar tricourile la set de cate 2 chiar o sa mergem sa luam si noi!

  13. Doamne, Ioana, ce drăgălăşenii de pui mici ai lângă tine. Cu atâta drăgălăşenie în jur trec toate supărările! Ai o familie foarte frumoasă, şi îmi place nespus de mult cum îi creşti pe pui! Jos pălăria! Mereu mi-am dorit o familie în care să fim deschisi şi apropiaţi cu toţii.

  14. Uof, aceleasi postari de promovare pe toate blogurile cu specific de parenting, aceleasi branduri care se promoveaza pana la refuz, nimic nou. Nu am nimic cu publicitatea pe bloguri, insa te cam plictisesti cand vezi aceleasi campanii pe tz bloguri.

    • Stiu ce spui, insa pentru noi bloggerii tocmai asta e provocarea, sa tratezi acelasi subiect altfel, sa oferi continut nou, util, fain. La un brand de acest gen, de exemplu, continutul e variat, pozele sint diferite, personajele, peisajul, hainele alese, abordarea…

    • Felicitari pentru modul in care ai abordat aceasta campanie! imi place la nebunie modul de prezentare. Ia sa dau si eu o fuga pe la Carrefour, ca-mi place mult rochita ta!

  15. Eu iubesc tex din studenție, am locuit în grozavesti lângă Carrefour Orhideea și am grămezi de haine de la ei, de la chiloți la haine de iarna. Le ador pentru calitatea materialelor, sunt în aceeași forma și culoare, unele de vreo 8 ani.
    Voi sunteți adorabili în poze, Ivan e un ursuleț. Îmi place pălăria Sofiei și de tine, Ioana, în rochia inflorata. E gogoșar în partea de jos?

  16. Si noua tot Alex ne face fotografiile impreuna, de vreo 4 ani deja 🙂
    Sunteti foarte frumosi, si cu fata si cu spatele! Si noi mai cumparam tex cand avem drum la Carrefour.

  17. Foarte frumoase pozele, felicitari fotografului si voua.Chiar a reusit sa transmita ceva prin ele..zic asta pricepandu-ma cat de cat la fotografie 🙂

  18. Sunteti frumosi! Sa aveti o vara colorata in continuare.
    Pentru insemnarile cu multe fotografii recomand un slideshow widget care sa permita vizionarea imaginilor mai usor si la o rezolutie un pic mai mare – nu observasem urechile la palarie pana nu am citit textul 🙂

  19. Deci: hainele ne plac,cumparam si purtam Tex intreaga familie,ne simtim bine in ele,se mentin frumos. Apoi ,un pic pe dinafara cu subiectul:
    1) Sofia are un par suuuperb
    2) Ivan e adorabil si surprinzator de mare
    3) Ai o silueta de invidiat,cred ca noi ne chinuim cu orele la sala si cu diete ca sa obtinem asa ceva.

  20. Foarte frumoase pozele si voi si mai si :). Ma bucur sa vad reclama la o marca accesibila si chiar draguta. Vom da si noi o tura pe la Carrefour! Mai ales pentru palarii 🙂

  21. Nu pot sa nu remarc cu o mini-invidie: mvai, ce cald e in România! La noi ploua mocănește si sunt 15 grade… 15!

    Hainele tex arată bine, dacă si zice lumea ca sunt calitative si rezista la spălat, atunci si eu mi-as cumpara dacă as avea ocazia. Îmi plac blugii tăi si hăinuțele lui Ivan.

  22. Mi-a plouat în gura când l-am văzut pe Ivan: e delicios! Iar toți 3 împreună sunteți The Dream Team

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *