Stop shooting me

Ok, e clar, nu-mi place sa fiu pozata. Oricare-ar fi destianatia pozelor (articol de revista, portret de editorial, buletin, pasaport sau amintire de vacanta), urasc sa vad ochiul fotografului (nu cel din obiectiv, ci pe celalalt) care se uita la mine pe langa camera, rece, analitic, nemultumit. „Relaxeaza-te”. Da’ relaxeaza-te tu daca esti asa priceput, cu umbrela ta argintie si blitzul tau stralucitor care ma face sa vad roiuri de stele de fiecare data cand tu mai faci un click. „Stai dreapta, un pic inclinata, cu capul intr-o parte si privirea la mine, ochii nu prea mari, dar nici mici, vezi unde pui mainile, atitudine te rog, si zambeste relaxata, ce-o fi asa greu?”
Bah fotografilor, data viitoare cand vreti sa imi mai faceti poze, sedati-ma inainte, dati-mi sa fumez ceva, sau macar imprumutati pentru mine un Xanax de la mamele voastre, sau pur si simplu inchideti gura aia de comandant german si lasati-ma sa ma simt bine impotriva umbrelei si a blitului si a ochiului rece.
Macar de-ar iesi pozele bine dupa tot chinul asta, dar n-am eu norocul asta… Imediat ce le primesc, le postez aici, sa vada tot universul ce se intampla cand terorizezi un om cu indicatii pretioase confuze si superioare.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4191

4 comentarii

  1. ok, I am waiting for them!:)) eu nu fac poze, nu cred ca sunt fotogenic, asa cred eu! lumea spune altceva, da eu stiu mai bine… nu, fara poze! Stii de ce? Pentru ca farmecul, inteligenta, joaca si deosebitul nu se prind in poze! parerea mea.

  2. Ca bine zici. Da, de-aia nu ies eu bine in poze, ca mi se pierd toate calitatile dinamice care ma fac atit de adorabila. :)) Pozele sper sa le am maine, s-a cam suparat fotograful pe mine pentru postul asta. In caz ca nu le primesc, te anunt cand apare revista!

  3. Da-ti peste gura imediat, pai d-aia am facut eu facultate si muncesc 6 joburi, sa ma faci tu pe mine fotomodel? Ptiu! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *