Ce vor femeile?

O sa fiti dezamagiti de postul asta. O sa va dati seama ca ce credeti ca stiti despre femei nu e chiar ce trebuie. Asadar, incep cu ce NU vor femeile. Sau cel putin, femeile care conteaza. Nu vor flori, bani, cadouri, usi deschise, declaratii in rime, petale de trandafiri pe perna, cd-uri cu muzica trista, promovari nemeritate, bijuterii drept mita, sedinte la coafor platite, carduri fara limita de credit, excursii scumpe in locuri exotice, ursuleti de plus, carti si filme siropoase.
Cel mai mult si mai mult, vor sa fie iubite. Sincer. Cu sufletul. Si daca faci asta, nu mai ai nevoie de cadouri, vorbe, surprize. Nu mai ai nevoie nici sa te cenzurezi, nici sa faci eforturi sa te uiti la o emisiune plicticoasa pentru ea, nici sa iti sacrifici meciul de tenis ca sa o duci pe ea la coafor. Le vei face pe toate pentru ca vei vrea sa le faci. Nu va trebui sa te straduiesti nici o secunda, toate vor veni de la sine, pentru ca o iubesti cu sufletul.
Imi spunea un prieten acum cateva ore ca oamenii ar trebuie apreciati pentru ceea ce sunt si nu criticati pentru ceea ce nu reusesc sa fie. Ce frumoasa ar fi lumea daca am invata sa facem asta…
Asa ca daca o iubesti cum e ea, cu tot cu alunita din barba, rasul ei prea zgomotos si tendinta de a te cicali de cate ori intarzii la cina, inseamna ca ati castigat-o pentru totdeauna. Pentru ca daca o iubesti sincer, va simti asta si nu va avea alte mici pretentii care de obicei scot din sarite orice barbat.
Plus ca daca o iubesti, ii vei oferi implicit si celelalte lucruri de care are nevoie o femeie: un pic de libertate, un pic de romantism, cateva planuri de viitor, siguranta, confort…
Simplu, nu?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

3 comentarii

  1. Bine venit postul tau, chiar inainte de Sf. Valentine, cand prea multa lumea se buluceste la cadouri banale si deseori lipsite de semnificatie!
    Inima daruita aproapelui tau trebuie sa fie mai presus decat orice cadou money can buy 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *