Uneori mi se face pofta de cola. Nu pepsi, nu apa minerala, nu nectar de piersici. Cola. Rece, dulce si acidulata. Sa ma piste pe limba si sa ma arda pe gat, apoi sa imi vina inapoi pe nas. Doar 3 guri, atat imi trebuie. 

Si daca se poate, sa fie la sticla. Cola la sticla de sticla e intotdeauna mai buna si decat cea la pet sau la doza. Nu?

De fapt, nici nu-mi place cola, stiu ca nu e sanatoasa, imi provoaca arsuri la stomac si cica face cosuri. Dar uneori mi-as vinde telefonul mobil pentru 3 guri de cola. Ca acum.
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

6 comentarii

  1. mie imi e pofta de cola cu gheata cand sunt racita. tot timpul. si, da, u are right, cea la sticla de sticla e definetely better.

  2. Da, si eu am remarcat calitatea superioara a colei la sticla de 0.25l
    Parca si cea ambalata la doza de aceeasi cantitate e mai buna. O fi alta reteta sau noi asociem sticla de 0.25 cu cola din trecut (dinainte de 89) care era buna caci…era rara 🙂

  3. M-am gandit si eu la asta… ca ar putea fi vorba de o nostalgie… Dar parca prea e mare diferenta de gust. Trebuie sa fie o alta reteta… Uite un secret pe care tare mi-ar placea sa-l aflu.

  4. Credeam ca sunt singurul nebun pe care il apuca pofta de o cola rece si buna. Mi s-a intamplat sa ma duc la 1-2 noaptea sa imi iau cola. De fapt cred ca sunt dependent de Coca-Cola.
    P.S: Cea mai buna cola este cea la cutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *