You win, ma duc la mare!

Gata, am si rezervat camarutza in pensiunea cu gradina in spate si flori la ferestre. Au zis ca au si apa calda, acuma nah, nu ma astept sa fac cine stie ce dusuri fierbinti in 2Mai. Cita vreme nu ma ploua, nu-mi vomita nimeni in palarie si nu mi se infig siringi in talpi, i’m happy.

Asadar, se intimpla de-adevaratelea, ma duc la mare!

Sa se pregateasca marea cu sarea, nisipul, apusul si rechinul la gratar, ca vin cu obiectivul curat si pofta in glanda.

Si ca sa nu se supere vecinii, dam o fuga si pina-n Bulgaria, sa investigam domeniul reginei, sa vad cu ochii mei cum au crescut cactusii de acum doi ani de cind i-am pozat ultima oara. Hahaaaa, ce-o sa mai stau la umbra cu degetele infipte adinc in scoici. Thx, you guys…. 🙂

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4191

13 comentarii

 1. Eheee, ssstai ca acum lucrez de-mi sar ochii! Abia duminica o iau spre partile sudice. Las’ ca-ti vine si tie rindul… 😉 Bafta la examene!

 2. Ahahaaa, deci ai cedat, deci te-ai luat dupa vointa poporului. Foarte bine, acum ai obligatia morala sa ne povestesti tot ce e pe acolo!

 3. Victor, desigur, nici nu ma gindeam sa tin secreta asa o vacanta. Poze nud nu cred c-am sa postez, totusi. 🙂
  Asa, iar despre dusul la marea de cacat a Rromaniei… Da, recunosc, mi-e rusine, da’ ma duc, ce sa fac, de grecia n-am timp acum… Promit sa ma scald cu o grimasa ne-echivoca, ok?

 4. Multumesc, Lara!
  Hm, despre asta cu patriotismul nu prea stiu ce sa zic… Dar zic sarumina pentru urari si… hai si tu!

 5. Si eu merg la mare.

  Da' ma duc la locul ala cu cu vomitat in palarie, u know… 😀

  Aia e. 😀

  Luni e ziua mea, zi-mi la multi ani! :)))

 6. Pfoaaaa, MULTI ANI TRAIASCAAAAAAAAAAAAAAA! Gata, vin si eu luni in locul ala, stim noi care, sa-mi dai un cico si-o clatita cu urda, in timp ce eu iti desenez in nisip un tort cu luminarele! Sa fii fericita si sa-ti explodeze inima de bucurie (in sensul safe, desigur)!

 7. Vreau si eu la mare:(( Sa imi aduci si mie putin miros de mare si adieri de vant ..si zgomot de valuri…Off, de ce merg duminica la munca?:(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *