Pauza de duminica
PS: Mi-am recuperat permisul. Nici nu stiu unde sa ma duc mai intii… La mare? La munte? La mama? Idei?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4191

10 comentarii

 1. O da, mi-am invatat lectia. 7 saptamini cu reatebeul au fost pedeapsa suficienta. But I am a survivor, aren’t I? Zi buna sa ai!

 2. La mare la bulgari, poate! Asta daca nu cumva stii vreun loc ascuns unde se mai poate merge si in Romania… Bravo pt permis, pai vezi ca se poate??
  Misto tocurile cu noroi si iarba, ai pus umarul/calcaiul la vreo insamantare?

 3. Da, FFD, chiar asa, la mare-as merge, dar unde??? Mai e vreun loc mic si curat, cu nisip si deschidere la apa? Ca imediat imi iau cortul si ma reped. Imediat nu in sensul ca merg cu viteza, no way!
  Victor, mocirla de pe pantofii mei eleganti e de la baby-sitting in parc. Vezi tu, bebelusii au un simt al curateniei foarte diferit de al nostru…

 4. Aaaah mare mare, si eu iubesc marea, si apa calda, si nisipul si berea rece la umbra, si inghetata si mai rece la soare, da’ chiar sa ma duc in vama? printre toate seringile alea? sau in eforie sud? unde naiba e de mers? ca sa trec la bulgari mi-e cam nu-stiu-cum, ca aia stiu ca au radare multe si rele… 😀

 5. La iesire din Mamaia spre Navodari, pe dreapta,camping GPM care pe langa paduricea pt corturi si rulote are si casute si vilute,care e curat si pazit de am lasat lucrurile in cort si nu au disparut,care are multe cosuri pt gunoi si cosuri pt jar,si spalatoare si toalete pazite de femei de serviciu ca sa fie curate mereu,dusuri cu apa calda,biscuiti pe alei,loc de joaca pt copii si plaja privata care nu-ti vine sa crezi cat de curata poate fi…..si apusuri de soare, are sunetul marii din cauza caruia nu am putut eu dormi in prima noapte 🙂
  Un vis, nu credeam ca se mai poate la noi…….vreau la maaaaare!!!!!!!!!!!!

  • Dada, stiu campingul ala, foarte curat si organizat, cind o sa ies eu la pensie si o sa imi cumpar rulota, acolo o sa imi petrec toate verile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *