Mi-a venit o idee

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

15 comentarii

  1. Traiesteeeeeeeeeeeeeeee! Lasa ideea, sigur ne-o zici tu mai tirziu! Important e c-ai pus ceva aici! Pasi mici, da? Iuhuuuu!

  2. Incet, incet. Nu ne grabim..si nu speram la prea mult, dar totusi e o speranta mica!
    Noi pregatim prajiturelele pentru tine:)

  3. M-am prins – iti place sa te joci cu noi. De fapt e o strategie de marketing – vrei sa vezi cata lume te citeste, cat de "tare" e blogul tau, uite, 8 comentarii pana acum si doar un titlu de post. Sau poate vrei sa vezi cata lume ti-ar cumpara viitoarea carte. Te imbratisez si…..astept.

  4. daa, chiar era nevoie de o diversiune intrucat iti pierdusesi cititorii (anonimi) adevarati si cred k si tu te-ai plictisit de comentariile roz-ipocrite la textele roz-rasuflate. felicitari robo-jumatatii tale!

  5. Dragii mei, nu va testez nici nervii nici rabdarea sau interesul, si nici nu astept sa fiu rugata de o mie de ori. Azi nu prea am acces la net, sint alergata intre intilniri si negocieri de tot soiul (noroc ca am net pe telefon pt urgente ca asta :D). Ideea exista, m-a pocnit de dimineata cind imi recoltam din par niste fulgi de gisca evadati din perna de la bunica. Ideea e inca imponderabila, o las sa mai pluteasca putin, apoi o expun spre aprobare. Sper din suflet sa mearga. Pentru ca asa eu as putea scrie, oamenii mei ar putea trai linsititi, iar voi ati putea citi chestii aici.

  6. @anonim:
    Cred ca stiu ce idee ti-a venit.Vrei ca in regatul tau noi curtenii sa nu ne putem spune parerile.Daca asta e ideea eu subscriu ,ma multumesc cu putin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *