Ce-am invatat azi

Ca daca stai 3 ore cu ochii in exceluri, strada Ion Ghica ajunge sa se intersecteze cu Bd. Ghencea, chiar daca ele sint de fapt in cartiere diferite.
Daca te abtii sa faci pipi 3 ore, pina la urma iti trece. Nu de tot.
E foarte misto sa fii creativ. Din pacate, acum e mai important sa fac baze de date. Si sa le verific. Si-apoi verific daca le-am verificat bine.
Pot da 7 telefoane pe minut, pot fi politicoasa la fiecare dintre ele. Intr-o ora sint in stare sa ucid pe cineva cu miinile goale. Dar am verificat sute de adrese.
Cind plec de la munca la 8 seara, mama ma intreaba daca nu cumva mi-e rau de plec asa devreme. Deci stau cam mult la birou, pare-mi-se.
Daca raspund la telefon cu un zimbet scupltat pe fata, omul care ma suna are impresia ca-mi face placere ca m-a sunat. Si renunta sa-mi mai dea vesti proaste.
Ciini albi sint foarte prosti: ma latra cind intru in curte, chiar daca intru in curtea aia zilnic, de mai bine de o luna. D-aia prefer pisicile.
Unii oameni sint foarte inceti. Altii sint pur si simplu complet lipsiti de interes.
Fac un chec foarte bun, care tine de foame cel putin 3 ore si 45 de minute. Eu il fac, nu aia care sint lipstiti de interes.
Asa. Si inca una, de pe marginea patului. Cind ti-e foarte somn, cel mai bine e sa te duci sa te culci. Nu si cind abia ai ajuns acasa si pe aragaz iti bolboroseste oala cu fasole si afumatura. Asa, in general ziceam.

Miine e ziua dinainte de ziua in care intram la tipar a doua oara. De data asta mai bine.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4192

11 comentarii

 1. Draga mea ia-o usor! Incearca sa nu-ti pui sanatatea in pericol…Totusi. Stiu cata munca este si ca vrei sa termini totul in cat mai putin timp, dar trebuie sa-ti iei si cateva minute de respiro, pentru tine ca sa poti face fata agitatiei! Te pup dulce si bafta multa sa ai!

 2. cum reusesti sa rezolvi atat de multe lucruri intr-o singura zi?nu simti niciodata ca ai obosit cu adevarat si ca ai nevoie de o mare pauza?

 3. As fi inteles daca ti s-ar fi parut ca Prelungirea Ghencea se intersecteaza cu Ioan Ghica, dar ca bdul Ghencea sa se intersecteze cu Ghica, asta mi se pare incredibil!!

 4. Danii, uneori as vrea sa fiu ca ei… sigur le e mai bine decit imi e mie… 🙂
  Mihaela, noi am vrut, america house nu ne-a vrut pe noi.
  Horia, you are a wise man. 🙂
  Pifu, incerc, promit sa incerc mai mult.
  Crystina, inca mai am resurse, mai vedem peste o luna.
  Iancu, am intrat, da sa stii ca traiam bine si inainte.
  Tequila, cred ca da, fac parte… 😀
  Anonim, nu e rea intrebarea ta. 🙂 oare de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *