Despre oboseala

Sincer, n-o prea simt decit cind ma intind in pat dupa miezul noptii si simt cum imi trosneste spatele de tensiune.

Sigur ca ajuta mult cele 6 luni de boemie dintre joburi, inca-mi mai trag energia de acolo. Maninc ciocolata, beau mult ceai cu lamiie si… ma gindesc ca TREBUIE sa fac asta. Si merge. Pot sta in picioare aici, alerta, cu gindurile la mine, si 16 ore legate. Conduc safe pina acasa, ma descalt in hol, si abia apoi ma prabusesc. Si ma doare rau spatele, si simt cumva ca-mi fileaza neuronii de cite idei si ginduri se invalmasesc acolo. Imi iau cam o ora sa adorm. Pentru ca tot caut solutii sa optimizez, sa muncim mai rapid, mai bine, sa nu ne mai scape chestii.

M-ar ajuta cite-o cafea in cite-o pauza. Din pacate, n-am voie. Nici energizante. M-ar ajuta si cite-o tigara, asa m-as rupe de la calculator macar 5 minute. Stau fara sa ma ridic de-aici si cite 3-4 ore.

Nu simt oboseala. Poate e inca devreme. Poate pur si simplu imi place atit de mult ce fac incit pur si simplu nu conteaza.

PS: In America House nu livram pentru ca n-am primit acord de distributie, din pacate. Se gaseste insa in City Grill-ul de acolo, daca va ajuta cu ceva…

Pin It

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *