Ce-am mai terminat intre timp

Am terminat saptamina asta. Mi-am terminat de impletit patura, miine o iau cu mine la munte sa-i fac un drive test. Un warm-test, de fapt. Am lucrat la ea citeva seri. Chiar e gata, mare, moale, hand-made by me. 😀

Sint multumita de ce-am realizat. Nu doar cu patura, ci si cu mine. Cu vorbele mele. Am scris mult saptamina asta. Despre mincare, despre restaurante, concerte, expozitii. Am botezat rubrici, editoriale, am ales poze, am lungit si-am scurtat texte, am paginat zeci de pagini in excel, am corectat si-am revizuit, am cautat si-am gasit oameni, am stat pina tirziu, am luat pauze putine si rare, am mincat si mai putin, am dormit pe apucate, cu gindul la ce ma asteapta a doua zi la munca.

Imi place adrenalina asta, imi place ce se aduna acolo in paginile alea colorate. Abia astept sa pun mina pe revista. Sa ating coperta, sa pipai titlul si fiecare pagina in parte, sa ma tem de scapari, de greseli, sa nu dorm in noaptea tiparului de emotie, sa aleg joi dimineata la birou sa vad ce-a iesit, apoi sa vad ce zice lumea despre ce-am facut noi impreuna acolo, in doar citeva zile.

Miine imi dau pauza. Plec la munte, cu patura cu tot, fara laptop, cu ceva cadouri, camera foto cu tot cu obiectivele dumneaei, si acolo mai dau o tura pe la castel, imi iau caciula cu urechi, mai maninc un kurtos d-ala cu nuca, stau la soare si… cam atit.

Duminica va povestesc in detaliu despre dezmatul ala de 30 de minute. Pina atunci, va rog, chiar insist, sa va tineti la caldura, unii linga altii, lipiti, sa va cumparati manusi de lina, sa ascultati de mamele voastre, sa nu iesiti din casa fara caciula, sa mincati tot din farfurie, ca sa va gasesc sanatosi si bucurosi cind ma intorc. Urmeaza o saptamina tare grea. O sa am nevoie de galerie galagioasa, cu miini lungi si bannere cu incurajari.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

11 comentarii

 1. Felicitari pentru satisfactia unei saptamani pline si sa aveti un weekend numai pentru voi, in care sa va incarcati bateriile 🙂 Cand ne arati paturica regeasca?

 2. Multumim, sa fie!
  Paturica, daca se va strecura cumva in vreun cadru de poze pe la munte, ajunge si ea pe blog foarte curind!

 3. Nu pot sa cred ca ai tricotat o patura in cateva zile, cu toata nebunia din saptamana asta pe cap.
  Astept cu interes coperta revistei si patura. In poze, evident. Week-end linistit!

 4. Mi-am pregatit costumul de majoreta pt saptamana urmatoare 😀 Pana atunci distractie placuta si sa vii cu bateriile pline si cu poze, inclusiv cu paturica. Have fun, you lovebirds! :*

 5. Weekendul la munte s-a taiat scurt, sintem acasa de aseara. N-am apucat sa facem poze din pacate. Va arat paturica, promit, cu prima ocazie de foto. Multumesc pt incurajari, ajuta!
  Duminica frumoasa sa aveti!

 6. Off, ce rau imi pare ca a fost plecarea asa pe fuga! Dar a fost pentru o cauza nobila;) Si oricum va multumesc din suflet ca ati venit sa imi spuneti La multi ani!! Va puuuupppp!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *