E clar. Cel mai frustrat te simti atunci cind plingi de frustrare. De neputinta. Cind stii ca toata lumea in jurul tau are dreptate, si tu ai, de fapt nici macar nu e vorba despre dreptate, si cu toate astea nu iese treaba. Placinta, excelul, mamaliga, proiectul, stirea, fotografia, orice. Si iti vine sa mori si sa te nasti din nou in alta parte, unde macar poti sa-ti strigi neputinta, poti sa faci ceva cu ea, s-o reciclezi, s-o topesti si s-o transformi in altceva, nu stiu, in ceva care nu te face sa plingi de frustrare.

Nu ca mi s-ar fi intimplat mie. Noooo, nici vorba. Doar ma gindeam si eu asa, dupa ce mi-a povestit o prietena…

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4183

8 comentarii

  1. Nu spun cu vorbele mele pentru că mi s-ar părea prea sărace sau bombastice, dar cred că prietenei tale i-ar face bine să-i spui “Viata e complexa si are multe aspecte.” şi "Tomorrow is another day" 🙂

  2. Draga Printesa revizuita 🙂 take it one day at a time si nu dispera. Ia-o incet incet si vei reusi! Ne gandim la tine! Si oricum, esti o persoana speciala, te vei descurca tu cu orice ar fi. Acum fugi la somn si lasa noaptea si putina odihna sa te calmeze. Ai mai multa grija de tine, too! Si roaga-l pe robosot sa-ti faca un masaj inainte de culcare 😀 O sa fie BINE! te pupam :*

  3. @anonim:
    Draga mea,trage aer adanc in piept,vizualizeaza repede ceva care te motiveaza,uite de ex asta: How we danced our wedding away (foto) si meri mai departe strangand din dinti.te imbratisez cu drag…O sa iasa totul bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *