Sint aici. Ceva mai obosita, putin dezorientata, dar aici. Scriu lucruri, dar prefer sa le tin numai pentru mine, pentru ca nu-s tocmai demne de ochii lumii. Nimic grav, va asigur.

Bagheta e in renovare deocamdata, nu stiu daca va iesi din service cu upgrade sau cu downgrade, cert e ca iese cu optiuni diferite. Cindva, nu cunosc exact data, am ceva promisiuni, dar stiti cum e cu tehnicienii astia, nu’s foarte seriosi cind vine vorba de cifre.

Intre timp, imi usuc batistele si sosetele pe calorifer, dorm in nestire, scriu, citesc, intind gitul pe geam in speranta c-o sa prinda si ochiul meu un dram de soare. Nimic, deocamdata…

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4189

10 comentarii

 1. Ti se intampla ceva, sau esti doar meteo-deprimata? Noi nu te cunoastem inca suficient de bine cat sa nu ne speriem cand esti asa. Deci, ce e?

 2. Iti doresc sa ai parte de mai mult optimism!
  Sunt convins ca bagheta magica poate fi activata printr-o gandire pozitiva,chiar daca ,acum ,acest lucru ti se pare imposibil.
  Proprietarul unui blog:"IONEL MESAROS-BLOG PERSONAL"

 3. Presimt ca toata lumea nu o sa fie multimita de tine asa :D…Hai zambeste-ne un pik 🙂 Dupa cum zicea si Adela, o sa vina soarele…in curand 🙂

 4. Ionouka, ma intretin cu reteta asta de vreo luna-asa, dar nu tine, parol! Mai bine o portie mare de cinism decat starea asta de "mohoreala".. Dar oricum, nimic nu combate mai bine mohoreala decat o portie mare si sfidatoare de zambet, langa o tarta buna cu mere si inghetata. Uite, aduc eu inghetata! Malaga;)

 5. Am vazut azi soarele..Eram in avion si am vazut un rasarit superb deasupra norilor.. Si norii astia urati si grei aratau superb vazuti de deasupra. Ba aurii, ba roz, ba albi ca zapada cand bate soarele in ea. Iti venea sa te arunci in ei ca intr-o plapuma de puf moale.

  Cred ca pana la urma totul depinde de cum privesti problema (sau norii…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *