Azi am o zi cu adevarat proasta. De fapt, nu proasta, ci mizerabila. Infecta. Daca aveti o biblie la indemina, m-ar ajuta niste sms-uri cu citate sfinte. Poa’ sa fie si despre apocalipsa, nu ma deranjeaza.

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

15 comentarii

 1. "I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."
  — Audrey Hepburn

  hope it makes ur day a lil better >:D<

 2. I love Audrey Hepburn…si eu am o zi de un mare cacat. Cacalau mai bine spus:) de fapt, e doar dimineata aici si deja simt imensitatea unui mare cacat-cacalau-cacalaoi ce ma inconjoara!

  Si iata cum aproape s-a format familia lexicala a cuvintului cacat! Cu ocazia asta mi-am amintit ca la un moment dat, voiam sa scriu o carte cu titlul: "Navigind prin cacat"! bineee, pe curind.

 3. O zi de cacao.Imi pusesem toata speranta in bagheta ta cea roz .Se pare ca nu sant singura care are nevoie.Oare functioneaza daca faci un semn magic pt amandoua?

 4. Las' că trece şi ziua asta, Prinţesă! … Toate trec. A trecut ea răceala cu mucii ei cu tot, ai supravieţuit la Aida…
  Dacă te poate consola cu ceva, eu am avut o zi suuper! A început cu o partidă scurtă de… hmmm, nu pot să spun că nu e 12 noaptea şi copiii sunt încă treji. A continuat alone at home, cu cafea câtă am vrut şi când am vrut, cu un pahar de vin acu' pe seară… Între, moţăială, lectură şi blogăreală la discreţie… Păcat că aproape a trecut 🙁

 5. O veste proasta si la mine pe ziua de azi. Judecand dupa ce zic si ceilalti, se poate spune ca s-au aliniat planetele in ciuda noastra. Sa ne bucuram: s-a lasat deja seara si ziua e pe duca.
  Duca-se si sa faca loc uneia mai buna!

 6. Mie îmi spui… ca naiba a fost ziua de ieri… mi-a venit totuși ideea să scriu lucrurile care peste toate au părut bune. Vezi poate te ajută să faci și tu o listă 🙂

 7. :(((((((( prinţesele au zile proaste???

  io zic că e păcat că faci riduri că e o zi din viaţa ta pe care nu trebe s-o tratezi cu nervi.

  pînă la urmă eşti măritată cu James Bond. te scapă el

 8. femeia ceruse un citat din biblie nu ce vreti voi sa auda .

  am deschis intamplator :

  " despagubirea pentru furt

  5. domnul a vorbit catre moise si a zis :
  6." spune copiilor lui israel: cand un barbat sau o femeie va pacatui impotriva aproapelui sau facand o calcare de lege fata de domnul si se va face astfel vinovat,
  7. sa-si marturiseasca pacatul si sa dea inapoi in intregime pretul lucrului castigat prin mijloace necinstite adaugand a 5 a parte ;sa-l dea aceluia fata de care s-a facut vinovat"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *