Insist

Azi am o zi cu adevarat proasta. De fapt, nu proasta, ci mizerabila. Infecta. Daca aveti o biblie la indemina, m-ar ajuta niste sms-uri cu citate sfinte. Poa’ sa fie si despre apocalipsa, nu ma deranjeaza.

Pin It

15 Comments

 • Merat spune:

  Si eu am avut o noapte cu greata si tremurat. Se vede oboseala…
  What's up, princess? Cine/ce te supara? :-W

 • Ioana spune:

  Orice putere omeneasca este un compus din rabdare si timp. Bafta 😉

 • Cristina spune:

  "I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."
  — Audrey Hepburn

  hope it makes ur day a lil better >:D<

 • ina bixade spune:

  I love Audrey Hepburn…si eu am o zi de un mare cacat. Cacalau mai bine spus:) de fapt, e doar dimineata aici si deja simt imensitatea unui mare cacat-cacalau-cacalaoi ce ma inconjoara!

  Si iata cum aproape s-a format familia lexicala a cuvintului cacat! Cu ocazia asta mi-am amintit ca la un moment dat, voiam sa scriu o carte cu titlul: "Navigind prin cacat"! bineee, pe curind.

 • orestia spune:

  O zi de cacao.Imi pusesem toata speranta in bagheta ta cea roz .Se pare ca nu sant singura care are nevoie.Oare functioneaza daca faci un semn magic pt amandoua?

 • B85CSP spune:

  Las' că trece şi ziua asta, Prinţesă! … Toate trec. A trecut ea răceala cu mucii ei cu tot, ai supravieţuit la Aida…
  Dacă te poate consola cu ceva, eu am avut o zi suuper! A început cu o partidă scurtă de… hmmm, nu pot să spun că nu e 12 noaptea şi copiii sunt încă treji. A continuat alone at home, cu cafea câtă am vrut şi când am vrut, cu un pahar de vin acu' pe seară… Între, moţăială, lectură şi blogăreală la discreţie… Păcat că aproape a trecut 🙁

 • Ingrid spune:

  O veste proasta si la mine pe ziua de azi. Judecand dupa ce zic si ceilalti, se poate spune ca s-au aliniat planetele in ciuda noastra. Sa ne bucuram: s-a lasat deja seara si ziua e pe duca.
  Duca-se si sa faca loc uneia mai buna!

 • Merat spune:

  De acord cu Ingrid! 😀

 • Bianca spune:

  Mie îmi spui… ca naiba a fost ziua de ieri… mi-a venit totuși ideea să scriu lucrurile care peste toate au părut bune. Vezi poate te ajută să faci și tu o listă 🙂

 • Evergreen spune:

  :(((((((( prinţesele au zile proaste???

  io zic că e păcat că faci riduri că e o zi din viaţa ta pe care nu trebe s-o tratezi cu nervi.

  pînă la urmă eşti măritată cu James Bond. te scapă el

 • Evergreen spune:

  mai e putin si trece ziua proasta.

  puuuuuuuuuuuuuup xoxo asa ca-n gossip girl ca tot am vazut azi fro' doua episoade

 • GabrielaPopescu spune:

  Ioana, azi e 11.02, esti ok???? Scrie-ne 🙂

 • cristina spune:

  femeia ceruse un citat din biblie nu ce vreti voi sa auda .

  am deschis intamplator :

  " despagubirea pentru furt

  5. domnul a vorbit catre moise si a zis :
  6." spune copiilor lui israel: cand un barbat sau o femeie va pacatui impotriva aproapelui sau facand o calcare de lege fata de domnul si se va face astfel vinovat,
  7. sa-si marturiseasca pacatul si sa dea inapoi in intregime pretul lucrului castigat prin mijloace necinstite adaugand a 5 a parte ;sa-l dea aceluia fata de care s-a facut vinovat"

 • Anonymous spune:

  Nu-mi place ideea ca lucrurile pe care le scrii tu sunt folosite de altii, insusindu-si ideile ca si cum ar fi ale lor: http://www.qbox.ro/qbox/cluj-stire-detalii-Cluj-Fashion-Primavaravara-la-15-grade-Periplu-prin-vivariul-modei-urbane-11038.html
  Oare e asa de greu sa scrii folosindu-te doar de ideile tale?

 • Ionouka spune:

  Mda, niste nesimititi. Din pacate, nu am ce le face…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *