Imposibila respiratie

Azi as fi vrut sa va povestesc ceva frumos despre poreclele mele. Din pacate, nu pot.

Stiti cum e sa va tina cineva o perna peste nas cu intentia clara de a va sufoca? Probabil ca n-ati avut ghinionul asta. Ei, cam asa ma simt eu de cind am deschis ochii azi dimine. Cu greu umplu un sfert de plamin la fiecare inspiratie. Si asta ma oboseste, imi provoaca dureri de cap si de ochi. Stranut la minut. Am consumat deja juma de sul de hirtie igienica in 3 straturi, nasul imi pulseaza de usturime, ochii curg spre barbie, horcai si fornai cumplit.

Imi cer scuze de la colegi. Cred ca nu-s o companie prea placuta. De fapt, stiu sigur, ca e destul de evident ca ma ocolesc la cel putin un metru. Imi cer scuze de la voi. Nu-s in stare sa fiu amuzanta azi, profunda cu atit mai putin. Bleah. Sa nu va molipsiti, da?

Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

10 comentarii

 1. cred ca mootch is in the air. azi am stranutat de o mie de ori si nasul meu e un robinet rautacios.

  am luat un nurofent.

  ia echinacea! e buna. te pune pe picioare, nu afecteaza stomacul si ajuta sistemul imunitar

  eu am luat pastile. verzi. de la Ion Moraru (producator)

  fa-te bine! pup

 2. Off, toţi trecem prin asta… mi-aduc aminte că anul trecut am fost 'mucioasă' cam două luni încontinuu, deci..ştiu cum e.
  Însănătoşire grabnică!! 😉

 3. Sănătate!!! Încearcă cu ceai şi aspirină. A săracului. Are leac şi la prinţese!!! Pup de la distanţă, că se ia…

 4. Da da…echinaceea e foarte buna. Eu inainte in fiecare iarna raceam , dar acum 3-4 ani am facut o cura cu echinaceea. Si guess what?! A fost prima iarna in care nu am racit.
  Preventiv e bine de luat 🙂
  Get well >:D<

 5. Sanatate multa,fa-te bine repede cu echinaceea in combinatie cu aspirina saracului(optiunea ta)sau alta varianta: o baie fierbinte ,frectie cu spirt si, sau carmol,o tzuica fiarta alaturi de un maligutz cu unt f fierbinte si apoi direct in pat sa transpiri mult.Da-ne vesti cum te simti.

 6. Hei, ai grija de tine si fa-te bine! Paracetamol, ceaiuri, odihna si atentia celor dragi – cam asta ar fi reteta pe care o recomand. Take care!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *