Paste cu peste (foto)

E clar: papilele mele gustative traiesc intr-un univers paralel. Nu conteaza ce-i in sufletul si-n mintea mea, daca-mi asterni ceva bun in farfurie, incepe petrecerea interioara. Cu chiote, dansuri dracesti si coifuri de saliva colorata. Iata ce s-a sarbatorit bucal acum citeva zile:Aici avem un somon la gratar numai bine copt, uns pe toate partile cu sos chilli dulce, preparat cu miere. Sub el stau noodleşi bine fierti, cu sos de rosii proaspete.Am mincat in nestire, ceea ce nu prea-mi sta in fire.


Linguini de casa cu fructe de mare si parmesan, ceva deosebit!


Oamenii isi fac singuri piinea, cea cu malai si nuci si cea cu ceapa sunt absolut minunate cu un dram de unt sau ulei de masline picant! 


Turnul de ciocolata are asa: la baza si la virf cite-o bucata de ciocolata (putin cam tare pentru gustul meu). Intre feliile astea de ciocolata stau straturi de napolitana, crema de vanilie usoara si fructe proaspete, cu sos. Dap, bun!

Locul se numeste Bluu si e pe linga Piata Romana. Restaurantul e intr-o casa boiereasca veche, frumos reamenajata. Sa va duceti, somonul e nemaipomenit!

Pai da, asa cum unii isi ineaca amarul in beutura, iar eu mi-l scufund intr-un morman de paste de casa facute de altii….
Printesa Urbana
Printesa Urbana

Scriu de cînd mă știu. Scriu și cît mă joc cu copiii, și sub duș, și în somn scriu. Scriu despre mine pentru mine. Și sper că ce scriu pentru mine să fie de folos și altora. Unii s-au născut să cînte, alții să facă poezii sau să frămînte pîine. Eu m-am născut să scriu declarații de dragoste copiilor mei și vieții noastre pline.

Articole: 4194

2 comentarii

  1. E foarte bun, pacat ca e ciocolata din virf cam tare… cam ca cea folosita pentru gatit, tare si prea putin aromata. In rest, e bun bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *